Opublikowano 13 grudnia 201212 l Niektorym nie wywala save'ow, wiec nie jest to regula. Aczkolwiek sa poszlaki ze dzieje sie to wlasnie przez save podczas puzzle albo w puzzle roomach wiec dla swietego spokoju i bezpiczenstwa lepiej tego nie robic niz po 20h ma Ci save wykasowac. Z tego co czytalem moze sie to zdarzyc losowo po jakims czasie gry jesli sie wczesniej robilo save'y w tych miejscach. Tak tylko chcialem ostrzec, osobiscie nie posiadam jeszcze tej gry bo czekam na przesylke z USA
Opublikowano 13 grudnia 201212 l http://www.videogamesplus.ca/ http://www.play-asia.com/ Jak tu nie ma tego czego szukam to zostaje ebay.com
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Ah zapomnialem o nich. Wysylaja wkoncu do EU? Bo pamietam ze mieli ladny wybor gier. + Dodał MODERATOR wysylaja wysylaja Edytowane 13 grudnia 201212 l przez django
Opublikowano 13 grudnia 201212 l Sprawa się rozwiązała Blackgames.pl dał mi dzisiaj nowy kodzik, zarejestrowałem się i czekam na kod na Mario Dostałem na FB odpowiedź od Nintendo Polska: Dzień dobry, Kody są we wszystkich produktach dystrybuowanych przez firmę Stadlbauer. Pomimo tego, że Club w Polsce nie działa, to nikt ich nie wyciąga. Nie wiem gdzie pan kupił swoją konsolę, wiec trudno mi ręczyć za sprzedawcę. Pozdrawiam Edytowane 13 grudnia 201212 l przez dydel
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Panowie, możecie jakieś polecić dobre folie na ekran ? Bo kupiłem to coś: http://allegro.pl/2-x-folia-hori-3ds-xl-super-jakosc-hit-i2836494007.html I powiem tyle, (pipi) straszne, nie tylko że nie ma chociaż angielskiej instrukcji ( Krzaczki ) to jeszcze (pipi)owe naklejanie, i ile górny ekran nakleiłem i oprócz 2 minimalnych bąbelków to jakoś wygląda, to dolny musiałem odkleić.
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Hori nie moze kosztowac 15 zl Zwykla podroba. Juz kiedys to pisalem, ale najlepsza folia na 3DSa i najlatwiej zakładalna to: http://www.play-asia.com/Nintendo_3DS_XL_Screen_Protective_Filter/paOS-13-71-1jn-49-en-70-55gz.html http://www.amazon.co.uk/Nintendo-Licensed-Screen-Protectors-3DS/dp/B008HPAXZ2/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1355489678&sr=8-1 Nie ma prostrzego systemu i nie da sie nic zepsuć
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Tez mam taka i to jest najlepsza folia jak w zyciu mialem - bardzo latwo sie naklada, jest bardzo gruba i w 100% przezroczysta. Lepszej nie znajdziesz. Wiesz jak to sie zaklada? Musisz zaczac nakladanie od boku i dociskac tak, zeby babelki powietrza uciekaly spod folii. Nie martw sie, swoja pierwsza folie lata temu tez spyerdolilem ;]
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Zakładają, by potem konsola wyglądała dobrze po kilku latach. http://www.amazon.co...55489678&sr=8-1 Nie ogarniam za bardzo Amazona więc pytam: - ta folia jest wysyłana za free ?? - ile może iść taka folia z UK ?? Chyba poświęcę 30 zł zamiast na gre z DSa na tą folię skoro polecacie. Edytowane 14 grudnia 201212 l przez dydel
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Tylko domów sobie coś do tego, bo na amazonie wysyłka kurierem za darmo zaczyna się od 25 funtów. Ja na razie na swojego 3DS'a nakleiłem folijke z jakiegoś zestawu, gdzie dostałem jeszcze pokrowiec, jakiś stylus, i pudełeczka na gry. Folia taka sobie, bo kiepsko wycięta, ale i tak, jak kupuje za grosze podrabiane folie na allegro (świadomie), to tylko w celach chwilowej ochrony, do czasu aż nie zaopatrze się w folie od Hori...
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Co do amazona to zobaczę jeszcze, dzisiaj do MM pojadę i obadam czy jakieś folie sa na XL, dziękuję za rady.
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Ja nie uzywam jak narazie folii. Mialem dawno temu NDS Lite z naklejonymi foliami oraz bez. Wiecej uzywam/uzywalem tego bez i nie widzialem miedzy nimi wiekszej roznicy. Potem sprzedalem tego z foliami i zostawilem sobie bez i do dzisiaj wyglada bardzo ok. Ogolnie mam taki problem ze OSOBISCIE nie lubie patrzec na ekran przez folie, wydaje mi sie nieczysty i sama podswiadomosc nie dopuszcza mysli ze patrze na gorszy standard jakosci obrazu niz na "czysto". Takie moje prywatne zboczenie niestety. Dlatego 3DS postanowilem jechac bez folii i narazie nie widze problemow, zapewne jak sie ostro uzywa stylusa i jezdzi jak widelcem po talerzu to sie tam cos dzieje, ale ja albo jestem za delikatny albo za malo gram w gierki wykorzystujace stylus bo mowie, u mnie wyglada to ok. Zapewne gdybym nie byl leniwy i nie mial problemow ze soba na tle psychicznym (czy folia jest w 100% rowno, czy obraz bez folii wyglada lepiej?) to tez bym nakleil, ale narazie przeprowadze eksperyment i za kilka miesiecy zobacze jak to bedzie wygladalo po ostrym graniu bez folii. Edytowane 14 grudnia 201212 l przez Velius
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Ja tam mimo tego, że podchodzę z ostrożnością do każdej z przenośnych konsol, to i tak zakładam na nie folie, by dmuchać na zimne. Z prostego powodu, że mimo mojej ostrożności to boję się zarysować ekranik, i wolę nawet założyć podróbkę na kilka miesięcy, niż pózniej patrząc na każdą smugę i zastanawiać się czy to ryska, - oj takie zboczenie :blum2: ...
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Mam pytanko. Czy jeśli kupiłem coś w eshopie, to mogę zmienić region? Nic się z kupioną grą nie stanie? I czy potem po zrealizowaniu kodu mogę z powrotem wrócić na polski region?
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Wyrwalem w MM nowki w foliach: dq6, inazuma eleven 2 i kid icarus za 50 pln kazda :potter: Z innej beczki: chce ktos kupic kod na sm3dl?
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Powiedzcie mi...mam niezla ochote na dobrego Harvest Moon'a ale poza wersja na SNES oraz Back to Nature z PSX co sie bralem za te nowsze to jakos to nie bylo to...i teraz sie zastanawiam nad A new beginning na 3DS. Gral ktos? Warto?
Opublikowano 14 grudnia 201212 l Powiedzcie mi...mam niezla ochote na dobrego Harvest Moon'a ale poza wersja na SNES oraz Back to Nature z PSX co sie bralem za te nowsze to jakos to nie bylo to...i teraz sie zastanawiam nad A new beginning na 3DS. Gral ktos? Warto? Ja z braku laku gram w tales of two towns. Takie moze byc ;P