Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracie w coś z virtual console? Ja wczoraj podłapałem fazę na platformówki z gameboy'a. Zaliczyłem już Raymana z GBC, a teraz biorę się za 3 części Mariana na zwykłego gemboja.

Opublikowano (edytowane)

ja z chęcią. ponaparzamy się laserami i młotkami

edit: aha, mam nowy fc, bo tamten był z ze zwykłego 3DS'a ;]

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Nie raz dostawałem wpie.rdol od żółtków, także raczej blokad nie ma ;).

Opublikowano (edytowane)

Ej, chlopakyyy, moj circle pad podczas wychylania pod naporem kciuka w niektorych polozeniach sprawia wrazenie jakby ocieral sie o obudowe, tak jakby miejscami byla chropowata, jakby miejscami stawial lekki opor - tez tak macie? Sprawdzilem XLa niebieskiego w sklepie i tez mial cos takiego, ale juz bialy smigal chyba lepiej.

Pobawilem sie tez zwyklym 3DSem i tak w ogole bardzo dobrze sie slizgal.

Wyrobi sie?

Niby pokrecilem troche i jest lepiej...

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Też tak miałem. Wyrobi się, nie peniaj. Przejdź singla w KI i się wyrobi.

Opublikowano (edytowane)

U mnie jest troszke podniesiony po srodku :< Widac to jak gorna warstwa pod wplywem nacisku dociska sie do dolnej ;/

Pare razy nie odczytalo trafienia w cyferke w EBA.

JAK ZYC?

Edytowane przez Dave Czezky
Opublikowano

Widzialem cos podobnego na DS Lite kolegi - przy "naciskaniu" stylusem ta gorna warstwa dociskala sie do dolnej (wygladalo to dosyc dziwnie z perspektywy obserwatora, jednak podczas grania roznicy zadnej to nie robilo).

Opublikowano

Powiedzcie mi jak to jest, bo natrafilem w necie na informacje, ze N nie poleca wogole wylaczac konsolki, tylko sleep i na stacje dokujaca do ladowania. Tez tak robicie? Wylaczanie konsoli przyczynia sie do awaryjnosci? Ja ja non stop po graniu wylaczam :unsure:

Opublikowano

To raczej ściema, zamiast sugerować się inforacjami z netu, przeczytaj po prostu instrukcje (tam Ninny o takich rzeczach zawsze piszę). Ja często podczas grania ładuje konsole, ale nawet jeśli nie gram, to ładuje konsolkę gdy jest wyłączona. Skoro problemów nie było z GBA SP, DS'ami to takie info. są ciut niedorzeczne aby nagle były jakieś problemy przy ładowaniu ;/

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie, ale dostałem kod od Nintendo Germany, który zadziałał na UK, więc podobnie powinno być z PL.

UP// No to widocznie działa :)

Edytowane przez dydel
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Po długiej przeprawie z Nintendo udało mi się wyrwać gierki ambasadorskie. Program nadal obowiązuje, trzeba wysłać im skan dowodu zakupu. O dziwo udało mi się załatwić to przez polski oddział Nintendo. Trwało to pół roku ale się udało.

Opublikowano

No to brawo za poświęcenie się sprawie, ja pomimo iż obeszłem się smakiem jeśli mowa o program ambasadorski, tak najbardziej mi szkoda iż nie można już dorwać z eShopu The Legend of Zelda: Four Swords Adventures...