Opublikowano 14 grudnia 201212 l Gracie w coś z virtual console? Ja wczoraj podłapałem fazę na platformówki z gameboy'a. Zaliczyłem już Raymana z GBC, a teraz biorę się za 3 części Mariana na zwykłego gemboja.
Opublikowano 15 grudnia 201212 l Chlopaki to byla oferta wyprzedazowa jednego marketu zostaly juz tylko crapy typu barbie costam Kupujcie icarusy i napierdalamy coop :potter:
Opublikowano 15 grudnia 201212 l ja z chęcią. ponaparzamy się laserami i młotkami edit: aha, mam nowy fc, bo tamten był z ze zwykłego 3DS'a ;] Edytowane 15 grudnia 201212 l przez ragus
Opublikowano 15 grudnia 201212 l Czy jak mam 3ds z USA i wersje kid icarus US to moge z wami grac czy tam sa jakies blokadki regionalne na multiplayera?
Opublikowano 15 grudnia 201212 l Nie raz dostawałem wpie.rdol od żółtków, także raczej blokad nie ma .
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Ej, chlopakyyy, moj circle pad podczas wychylania pod naporem kciuka w niektorych polozeniach sprawia wrazenie jakby ocieral sie o obudowe, tak jakby miejscami byla chropowata, jakby miejscami stawial lekki opor - tez tak macie? Sprawdzilem XLa niebieskiego w sklepie i tez mial cos takiego, ale juz bialy smigal chyba lepiej. Pobawilem sie tez zwyklym 3DSem i tak w ogole bardzo dobrze sie slizgal. Wyrobi sie? Niby pokrecilem troche i jest lepiej... Edytowane 16 grudnia 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 16 grudnia 201212 l Też tak miałem. Wyrobi się, nie peniaj. Przejdź singla w KI i się wyrobi.
Opublikowano 18 grudnia 201212 l Idzie tanio gdzieś dostać jakiś bundle fajny z circle pad pro? Kiedyś było z Resident Evil ale poznikały ze sklepów.
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Ech, same problemy z moim XLem Tez macie wypukly po srodku touch screen? Przez to jest mniej czuly niz strefa przy krawedziach
Opublikowano 20 grudnia 201212 l U mnie jest troszke podniesiony po srodku :< Widac to jak gorna warstwa pod wplywem nacisku dociska sie do dolnej ;/ Pare razy nie odczytalo trafienia w cyferke w EBA. JAK ZYC? Edytowane 20 grudnia 201212 l przez Dave Czezky
Opublikowano 20 grudnia 201212 l Widzialem cos podobnego na DS Lite kolegi - przy "naciskaniu" stylusem ta gorna warstwa dociskala sie do dolnej (wygladalo to dosyc dziwnie z perspektywy obserwatora, jednak podczas grania roznicy zadnej to nie robilo).
Opublikowano 21 grudnia 201212 l Powiedzcie mi jak to jest, bo natrafilem w necie na informacje, ze N nie poleca wogole wylaczac konsolki, tylko sleep i na stacje dokujaca do ladowania. Tez tak robicie? Wylaczanie konsoli przyczynia sie do awaryjnosci? Ja ja non stop po graniu wylaczam
Opublikowano 23 grudnia 201212 l To raczej ściema, zamiast sugerować się inforacjami z netu, przeczytaj po prostu instrukcje (tam Ninny o takich rzeczach zawsze piszę). Ja często podczas grania ładuje konsole, ale nawet jeśli nie gram, to ładuje konsolkę gdy jest wyłączona. Skoro problemów nie było z GBA SP, DS'ami to takie info. są ciut niedorzeczne aby nagle były jakieś problemy przy ładowaniu ;/
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Panowie, kiedy będzie u nas Cave Story na Eshopie ? Bo jest trailer itd. ale nie można kupić ( na UK ).
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Kody działają na całą Europę ( sprawdzane ). SM3DL- świetna gierka, wymasterowanie jej trochę zajmie.
Opublikowano 1 stycznia 201312 l Nie, ale dostałem kod od Nintendo Germany, który zadziałał na UK, więc podobnie powinno być z PL. UP// No to widocznie działa Edytowane 1 stycznia 201312 l przez dydel
Opublikowano 18 stycznia 201312 l Po długiej przeprawie z Nintendo udało mi się wyrwać gierki ambasadorskie. Program nadal obowiązuje, trzeba wysłać im skan dowodu zakupu. O dziwo udało mi się załatwić to przez polski oddział Nintendo. Trwało to pół roku ale się udało.
Opublikowano 19 stycznia 201312 l No to brawo za poświęcenie się sprawie, ja pomimo iż obeszłem się smakiem jeśli mowa o program ambasadorski, tak najbardziej mi szkoda iż nie można już dorwać z eShopu The Legend of Zelda: Four Swords Adventures...