Opublikowano 17 kwietnia 201312 l Nie wytrzymałem i zamówiłem z pomocą Bushisana 3DSa wraz z Fire Emblem. Znowu zaczną się posiedzenia w kibelku trwające godzinę albo półtora
Opublikowano 17 kwietnia 201312 l 189zł + wysyłka. Na Allegro ofertę znalazłem i jak widzę nie tylko ja, bo już wszystko sprzedał sklep
Opublikowano 17 kwietnia 201312 l Też bym zamówił, ale nie będę czekał na drugą dostawę nie wiadomo ile. Wolę mieć grę w tym lub przyszłym tygodniu.
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Mi wczoraj zavvi wysłało (29funtów wliczając koszty przesyłki). W tym roku na pewno kupie jeszcze Animal Crossing i Projext X Zone (+ pewnie Zelda). Za dużo tego żeby wykupić wszystko na premiere i jeszcze dokładnie ograć.
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Prawda... u mnie ledwo po premierze MH3U, a tu juz kolejna gra - FE:A, potem BD:FF, w przyszlosci MH4, a w drugim szeregu czekaja juz wydane Castlevania LoS:MoF, oraz te shin megai taiseny, ktore chetnie bym poznal, bo widze, ze opinie seria ma nietuzinkowa... Ps. cale szczescie ze na stacjonarki czekam tylko na Dark Souls 2 i nowego snejka, ale i tak grania w to wszystko do dluuugie miesiace Edytowane 18 kwietnia 201312 l przez genjuro
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Mi wczoraj zavvi wysłało (29funtów wliczając koszty przesyłki). W tym roku na pewno kupie jeszcze Animal Crossing i Projext X Zone (+ pewnie Zelda). Za dużo tego żeby wykupić wszystko na premiere i jeszcze dokładnie ograć. Za tyle to sam bym wziął.
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Z Polski wysłali juz gdzies.? Mi Amazon jeszcze nie :-( Nie tylko Tobie, ja też czekam aż wyślą paczkę z grą... A w tym roku na premierę będę chciał jeszcze co najmniej kupić BD, SMTIV i Project X Zone - zdecydowanie za dużo tego ...
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Fakt, mam mario i zelde, w planach fire emblem i monster hunter. Dobrze pojdzie to w tym roku jeszcze pokemony, monster hunter 4, bravely default i shin megami tensei, zadna z tych gier nie jest krotka wiec nawet nie wiem czy to wszystko dam rade ograc. Chcialem kupic ps3 ale chyba zrezygnuje bo bedzie sie kurzyc. Edytowane 18 kwietnia 201312 l przez Guernica
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Zastanawiam się, czemu na rynek europejski nie ma żadnych kolekcjonerek na 3dsa? myslicie ze chodzi tylko o sprzedaz?
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Guernica, ja bym nie liczyl na MH4 w tym roku. Japonczycy jeszcze premiery nie mieli,a tak wogole to capcom jeszcze nie potwierdzil wydania zachodniej wersji. Jak cos to 2014 r. przy pomyslnych wiatrach.
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Pozostaje miec nadzieje, roznie to bywa z seria mh. Fajnie bedzie wreszcie zagrac online na przenosnej konsoli bez kombinowania.
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Jeśli chodzi o FE:A i ultimę - na stronie mają info "Pierwszy nakład został wyczerpany dla zamówień do 16.04.2013 do 12:00. Kolejne zamówienia będą realizowane z drugiej dostawy." A zamówienie mam w statusie zrealizowane. Jestem dobrej myśli, że jutro będzie do odebrania w paczkomacie Edytowane 18 kwietnia 201312 l przez Heihajin
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Moja kopia już do mnie pędzi Także od jutra zacznie się ostre granie
Opublikowano 18 kwietnia 201312 l Mi Amazon wysłał, więc spodziewam się najpóźniej, że w poniedziałek dostane swoją kopie...
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Guernica, ja bym nie liczyl na MH4 w tym roku. Japonczycy jeszcze premiery nie mieli,a tak wogole to capcom jeszcze nie potwierdzil wydania zachodniej wersji. Jak cos to 2014 r. przy pomyslnych wiatrach. Będzie dobrze jak to w ogóle wyjdzie poza granice KKW. Z ciekawości sprawdzałem ostatnio dane odnośnie sprzedaży 3U na vgchartz i jest straszna bryndza. Od momentu premiery łącznie (!) w US i EU rozeszło się raptem 120 tys egzemplarzy. Żeby nie było tak jak z PSP, gdzie pomimo że Unite sprzedał się w stanach i eu nie najgorzej bo ok. 500 tys. to 3rdP już poza granice jpn nie wyszło.
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Wyjdzie, kwiestia tylko taka ile bedziemiy musieli czekac, oby krotko, bo mh3 fajne ale single player bez wiiu.
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Tez mysle ze wyjdzie, bo to kolejna czesc serii, a nie dopakowana wersja jakies czesci. Sporo nowego contentu i wszelkich rozwiazan. ja mysle ze rok do poltora bedziemy czekac.
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l MHP3rd to tez byla nowa czesc, a nie wyzsla poza KKW wiec ja tam sie nie napalam, a 3U w drodze do mnie
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l przeglądam ten temat i zaczynam znowu rozważać kupno 3dsa kurwa jak ja miałem to nie było w co grać : /
Opublikowano 19 kwietnia 201312 l Ja nie mam kasy i czasu zeby wszystko kupic i ograc To byl dobry zakup, szczegolnie nowka za 590zl
Opublikowano 20 kwietnia 201312 l No ja chyba tez powroce do 3ds tym razem w wersji XL + ccp, wyszło pełno gier w które mam ochotę pograć
Opublikowano 21 kwietnia 201312 l Sie nawet nie zastanawiaj w tym momencie dla mnie najlepsza konsolka, nie zdarzylem ograc polowy premier nawet a oni co chwile oglaszaja nowe na nintendo direct oO