Yano 3 697 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 więcej słysze złego na temat 3d (niewygodne, meczy oczy, znika jak sie źle trzyma konsole) mam TV 3d i kilka razy sie pobawilem tym efektem ale ogolnie to zupelnie mi sie nie spodobał i po tych paru testach potem już ani razu go nie włączyłem (zarówno w grach jak i w filmach) w kinie też 3D mnie strsznie wkurza i zawsze wole iść na wersje 2D także serio mnie to nie podnieca Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Opublikowano 31 sierpnia 2013 Ale takie 3d w telewizji a 3ds to troszke inna sprawa <swoją drogą że w TV jest gówniane i nie ma nawet startu do kinowego> - inaczej ogarnąć coś takiego w takim ekranie telewizyjnym a inaczej w malutkim ekranie 3DS'a <nawet XL'a>. Cieżko skupić wzrok ale można przywyknąć i naprawde fajny bajer ale zależy w jakiej gierce, to po prostu trzeba obadać samemu bo opinie są jak dupa każdy ma swoją. Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 (edytowane) W sieci pojawiły się unboxingi 2DS'a i muszę powiedzieć że jak dla mnie konsolka prezetuje się bardzo fajnie, szkoda że obsługuje tylko 2D,może nintendo pukusi się i kiedyś zrobi taki model z opcją 3D. Edytowane 1 września 2013 przez Drexciyan Cytuj
_Shaman_ 867 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 (edytowane) Nie wiem dlaczego ludzie mają problem z tym 3D. Ja gram cały czas z ustawionym na maxa i żadnego bólu oczu nie odczuwam, teraz w ogóle nie wyobrażam sobie grania w cokolwiek na 3DSie w 2D. Edytowane 1 września 2013 przez _Shaman_ Cytuj
jakbu 168 Opublikowano 1 września 2013 Opublikowano 1 września 2013 W sumie efektu 3D zbytnio nie trawię to w 3DSie mnie to ciekawi - zapewne są jakieś fajne zagadki w grach wykorzystujące ten efekt. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 Nareszcie dostałem odpowiedź od nintendo w sprawie brakującego kodu pin. Wysłali mi nowy ;d Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 2 września 2013 Opublikowano 2 września 2013 http://nintendo3dsblog.com/nintendo-says-they-havent-solved-the-problem-of-unified-accounts-on-3ds-and-wii-u/ If you look at the account system, the network ID system that exists now on Wii U, that’s an effort for us to move beyond a device-centric approach to an account-centric approach. But we haven’t done it on the handheld side of the business at this point. We hear that feedback. We hear that criticism, or whatever you want to call it, from time to time. We’re not blind to it. But it’s not something we’ve solved. Sony jakoś dało radę. Dopoki gry z eshopu przypisane sa do konsoli nie zagram w Ace Attorney Cytuj
agst 131 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Duża jest różnica między zwykłym 3DS a XLem? Opłaca się dołożyć trochę kasy ? Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Kumpel ma zwyklego ds'a, ja xl'a i bym go nie wymienil, duzy ekran robi swoje. Cytuj
MichAelis 5 616 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Duża jest różnica między zwykłym 3DS a XLem? Opłaca się dołożyć trochę kasy ? Gigantyczna. Dla mnie gry nabraly innego wymiary, bo po prostu klasyczny 3ds mial za male ekrany. Teraz jest OK. I 3d lepiej wyglada. Warto dolozyc kazda kase Cytuj
agst 131 Opublikowano 5 września 2013 Opublikowano 5 września 2013 Dzięki za odp. Tak myślałem, że pewnie warto dołożyć kasę. To będę szukał jakiś okazji i jak coś się trafi w miarę tanio to kupię. Mam nadzieję, że do 600zł uda się dostać i będzie w sam raz na Pokemony. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 do 600 złoty spokojnie wyrwiesz na allegro, ale używke, albo jakąś lombardową wersje albo powystawową, sporo takich ofert wisi na allegro w pełni nowe i "normalne" wersje (bez żadnych minusów) jednak drożej stoją 650-700 i więcej Cytuj
agst 131 Opublikowano 6 września 2013 Opublikowano 6 września 2013 do 600 złoty spokojnie wyrwiesz na allegro, ale używke, albo jakąś lombardową wersje albo powystawową, sporo takich ofert wisi na allegro w pełni nowe i "normalne" wersje (bez żadnych minusów) jednak drożej stoją 650-700 i więcej Będę też szukał jakiś promocji na Amazonie może coś się trafi, a i jakieś sklepy mniejsze, zobaczymy. Do pokemonów dużo czasu, ale w razie co to nawet kupie używkę... Nie słyszałem, żeby 3ds były awaryjne, to może nie będzie źle. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) A ja właśnie zacząłem myśleć nad tym, jakie gry kupić. Wyrwałem Resident Evil Revelations za 11 funtów, wiem, że na pewno kupię Animal Crossing. Pytanie: co jeszcze? Interesują mnie gry, które zajmą mnie na kilkadziesiąt/set godzin, i które mają dobre replayability bo nie dam rady kupować nowych zbyt często. Myślałem nad Monster Hunterem i Fire Emblem, ale czy są jakieś alternatywy? Jakiś dobry RPG? Do platformówek (nawet z marianem!) nie jestem jakoś przekonany. Zeldę też bym chciał, ale w niej drugi czynnik praktycznie nie występuje, prawda? W sensie o możliwość replayability. Forumku, pomusz! Edytowane 7 września 2013 przez Szwed Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 (edytowane) Virtues last reward. Mh i fire emblem wymieniłes. Z rpg pokemony za miesiac i bravely default w niedalekiej przyszlosci, ale dokladnej daty nie ma . Starego ds'a miales? Tam bylo sporo zacnych jrpg. edit: widze ze masz ds'a ;p Edytowane 7 września 2013 przez Guernica Cytuj
Afroman 81 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Polecam, Tales of the Abyss Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 Jesli chodzi o zelde, zakladajac ze mowisz o Okarynie, to po przejsciu gry, odblokowujesz tryb Master Quest z mapa, ktora jest odbiciem lustrzanym calej mapy, calkowicie zmienionymi dungeonami, itd itp, oczywiscie trzon gry i fabula zostaje taka sama, ale zawsze jakies urozmaicenie gra na godziny i z swietnym replayability jest z pewnoscia Kid Icarus: Uprising, a jesli chodzi o cos blizszego rpg to bierz monster huntera, nie bedziesz narzekal (chyba ze na poziom trudnosci ) Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 września 2013 Opublikowano 7 września 2013 No i OoT za pierwszym razem to tak 20-30 godzin, także się nada. Cytuj
RoL 561 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Monster Huntera to akurat trzeba lubic. Poza tym, jesli w RPGach cenisz fabule, to tutaj jej nie znajdziesz. Cytuj
Drexciyan 8 Opublikowano 8 września 2013 Opublikowano 8 września 2013 Ja Zelde przechodzę przynajmniej raz w roku,najczęsciej odpalam na święta bożego lub wielkanoc,wtedy jest klimat pierwsza klasa.. także jakby nie patrzeć przechodzić ją można wiele razy bez znudzenia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 jak by ktoś polował na 3dsa to pojawiły sie 2 aukcje z bardzo korzystną ceną http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-red-i3517512330.html http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-dodatki-i3522345935.html co prawda nie wiem czy nie ma tam jakichś ukrytych wad i haczyków, ale podobno stan idealny, wiec może kogoś zaciekawi sam bym brał pod uwagę gdyby nie premiera gta5 za tydzień Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 pokemony za miesiac a nie jakies gta 1 Cytuj
agst 131 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 jak by ktoś polował na 3dsa to pojawiły sie 2 aukcje z bardzo korzystną ceną http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-red-i3517512330.html http://allegro.pl/nintendo-3ds-xl-dodatki-i3522345935.html co prawda nie wiem czy nie ma tam jakichś ukrytych wad i haczyków, ale podobno stan idealny, wiec może kogoś zaciekawi sam bym brał pod uwagę gdyby nie premiera gta5 za tydzień Tak tylko nie ma opcji 'kup teraz', nie wiadomo do jakiego pułapu dojdzie ta licytacja. Nie wiem czy warto próbować... może jeszcze się trafi coś ciekawego w ciągu miesiąca. Cytuj
Szwed 642 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 Dobra, jednak wziąłem Fire Emblem, Animal Crossing i... Mario&Luigi Dream Team Bros. Z MH zrezygnowałem, bo demo mi nie podeszło za bardzo (wiem, podobno jest słabe i nie oddaje istoty gry, ale jeśli to takie MMO dla jednej osoby to ja spasuję). Myślałem jeszcze nad Etrian Odyssey, ale nie lubię takich dungeon crawlerów ("FPP"). Virtue's Last Reward, Zeldę i Kingdom Hearts pożyczę od kumpla. Dzięki za ostudzenie zapału co do Monster Huntera :x Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 września 2013 Opublikowano 9 września 2013 MH jest po prostu specyficzne - albo je pokochasz, albo znienawidzisz. Moim zdaniem zaczynanie z tą serią od trójki na 3ds to kiepski pomysł zresztą. Na PSP Freedom United z kumplami to było coś ;D Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi