Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Rysy to pikus, ich sprzęt jest bardzo mało awaryjny. gdybym nie sprzedał swojego nesa lata świetlne temu , to pewnie nadal bym grał. Mam zwykłego 3dsa już rok . kupiłem uzywke w swietnym stanie i sprawuje się wszystko super . btw folie pozakladalem mimo ze też gram tylko w domu . Yano musimy powymieniac się fc z mysla o mh4 :P

Mam 20 letniego i 18 letniego gameboya, smigaja az milo. Do tego stary ds, tez zadnych problemow. Zlego slowa nie dam powiedziec na sprzety nintendo.

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 508 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• to ja się pochwale swoim zakupem bo dziś doszły ostatnie elementy. Za 1250 zł mam zestaw z którym next geny mnie nie interesują    

• nie toleruje piractwa ani ludzi ktorzy piraca zabija to rynek i konsole 

• Bartolinsky
    Bartolinsky

Do mnie już kurier pukał   Na pudełku czy w papierach nic nie jest napisane o refurbie czy coś. Nówka sztuka. Teraz trzeba zakupić kilka topowych gierek i czaić się na Virtue's Last Reward na al

Opublikowano

ej no kur.wa, niech ktoś to bierze xD

Opublikowano

ej, ja piernicze co tam sie dzieje jakie oferty o_o ludzie są mocno nieświadomi chyba że to oszuści.

Opublikowano

fejk. Na allegro jest aukcja za 985 zł z tym samym zdjęciem.

Opublikowano

Potwierdzam.Wysłałem zapytanie,czy jest możliwość wysyłki pobraniowej. Na pobranie się zgodzili,ale jak potem dodałem,że jeszcze zapłacę 5zł za sprawdzenie paczki to już powiedzieli tylko osobiście :)

Opublikowano

no i wszystko jasne :) mi babka odpisala tez ze zdjec nie zrobi dla mnie innych bo nie ma jak (wtf?)

Opublikowano

kupiłem 3dsa, jutro jade po poki, Yano chcesz tą ładowarke? niebezpiecznie ją zbliżam w kierunku mojego siura. okej jest taka karta z pinem do nintendo rozumiem ze nic z nią nie robić do czasu jakiejś promocji?

Opublikowano

Tak, trzymaj w szufladzie, a jak będzie jakieś promo to ktoś na pewno da znać.

Opublikowano

Ja juz kupilem ladowarke w redcoonie jednak

Mam juz poki kupione. Leżą na biurku. Oby konsola i ładowarka doszły w poniedziałek

W ogóle mogłem juz dzis miec konsole ale kurier nie jeździ w sobotę chociaż paczka jest juz w magazynie w warszawie. Zadzwonilem tam o 11:20 i okazalo sie ze mogłem sam odebrać z magazynu ale niestety byl otwarty do 11 :/

Edytowane przez Yano

Opublikowano

X czy Y?

Opublikowano

Jednak Y kupilem. Ze względu na latajaca legende

Chetnie sie wienie czyms za krewetke

Opublikowano

Hey ludzie a to granie w te Pokemony to jakaś przypadłość z dzieciństwa jest!? czy jak? haha

Opublikowano

Sam sie zastanawialem, bo ludzie z tego dzialu maja straszna srake na ta gre. Ale kazdy gra w to co lubi...

Opublikowano

Na pewno wiele osób mile wspomina dzieciństwo przez Pokemony. Odsłony z GameBoya to już legenda i żelazna klasyka. Ludzie kupują X i Y bo wiedzą że będzie dobra zabawa. Recenzje i opinie graczy to potwierdzają. Ta gra to rasowy jRPG który wciąga jak bagno, a do tego nadaje się zarówno dla dzieci jak i dla starych koni. Prawdziwa gra dla wszystkich, tak jak GTA :)

Opublikowano

Dobra seria i tyle, gram od kilkunastu lat i nigdy sie nie zawiodlem. Szczegolnie multi zawsze mnie krecilo, walka wymiana ze znajomymi, teraz dzieki rozwinietemu online ten aspekt jest jeszcze lepszy. Jedna z niewielu serii ktora moge kupic w ciemno bo wiem ze dostane dobry produkt, wyniki sprzedazy to potwierdzaja.

Opublikowano

kupiłem 2ds dla młodego idzie gdzieś dostać do niego folie ,etui?

Opublikowano

No na allegro - folia bedzie taka sama jak do zwyklego 3DSa, bo ekraniki maja ten sam rozmiar.

Ewentualnie, jesli chcesz oryginalna folie & etui, to na amazon.co.uk - jak zlozysz zamowienie na min 25 funtow to wysylke masz za free (wiec bedziesz musial jeszcze cos dobrac oprocz folii i etui).

Opublikowano

Czy 2ds z USA posiada blokadę regionalną ?

Edytowane przez Lipa

Opublikowano

Wszystkie posiadaja. Jak by 2DS nie mial to bylby to naprawde gruby news i mysle ze byloby o tym glosno.

Opublikowano

nie mogę znaleść mojego ID czy jak to się tam zwie w 3DS. gdzie jest mój nr ? czy może trzeba założyć jakies konto jak w PS3 lub Xie?