lechu 21 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Póki co bardziej zadowoliłbym się samym MH4 ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Ok znalazłem aukcję z wersją specjalna animal crossing 3ds xl za 799 zł wraz z ładowarką i karta 4 gb pamięci. Do niedzieli kliknę kup teraz ale wpierw mam jeszcze 4 pytania do obeznanych w temacie . 1. Czy 4 gb wystarczy czy trzeba zakupić większą kartę ? (a jak tak to jaki rodzaj pamięci) 2. Jakie 2 gry to must have (oprócz poksów:P) ? 3. Czy phoenix Wright serie dam rade kupić w eschopie ? (chodzi mi o ds'owe odsłony a jak nie to gdzie w polsce mogę kupić ? ) 4. Czy opłaca się za tą cenę tą wersje czy może macie inne sugestie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Oplaca się. Phoenix tylko od 1 części. Najlepsze pokemony, 3dland, fire emblem i kid icarus. 4gb styknie. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dobra po przeliczeniu złotówek mam pieniądze na 2 gry więc pokemony na pewno i teraz zastanawiam się między fire emblem a luigi mansion. Co będzie najlepsze dla nowego gracza nintendo ? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Zalezy czy wolisz rpg czy przygodowke? Ja bym bral luigi mimo ze fire emblem swietne Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Obie gry swietne w swoich gatunkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Blantman ja wlasnie kupilem ten zestaw. Jest spoko tylko ladowarke daja słabą i dokupilem oryginalną Pamietaj ze w tym zestawie masz odrazu animal crossing. Bardzo długa gra. Setki godzin Nie musisz odrazu kupowac kolejnych gier. I tak bedziesz mial w co grac Z mojej strony radze sie zastanowiac nad monster hunterem. Jesli chodzi o polecane gry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Czyli ładowarka z tego zestawu nie starczy ? Monster Hunter ograłem na psp i średnio mi się podobała taka formuła gry. Lubię jak gry mają fabułę Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Z tego co ludzie mówią to ta słaba ładowarka moze sie szybko spalic. Nie chcialem ryzykowac. Pozatym mam wrazenie ze ona poprostu slabo ładuje. Tzn wolno Podobno powinno sie ladowac 3,5h. Ja gralem na kablu ponad 5h i sie nie naladowalo do konca Kolezanka kiedys kupila jakas tanią słabą ladowarke samochodową do komorki. To mówiła ze używając komorki jako gps na kablu to bateria szybciej schodzila niz sie ladowala. Tutaj nie jest az tak zle ale i tak slabo chyba No nie mówiąc juz o ryzyku ze sie zepsuje i nagle bedziesz bez ladowarki kilka dni zanim ci dojdzie nowa. Wolalem nie ryzykowac i odrazu kupic oryginalna W redcoon sa Najtańsze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Di 836 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Podobno powinno sie ladowac 3,5h. Ja gralem na kablu ponad 5h i sie nie naladowalo do konca A to nie jest tak, że te 3,5 godziny to czas ładowania przy wyłączonej konsoli? Cytuj Odnośnik do komentarza
aux 3 784 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Na pewno przy wyłączonej. Jak się gra podczas ładowania to wolniej idzie, muszę kiedyś policzyć ile. Co do oryginalnej ładowarki to Yano dobrze radzi. Kupisz oficjalną i masz spokój. Co do gierek to Luigi Mansion 2 albo Mario 3D Land. Ten drugi idealnie pokazuje potęgę Nintendo i 3DSa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yabollek007 314 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak masz ochote na genialnego platformera 2D, to polecam Donkey Kong Country Returns 3D. W New Super Mario Bros 2 nie gralem, za to gralem w czesc pierwsza i powiem tyle: NSMB nawet nie dorasta do piet dla Donkey Konga. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dzięki wszystkim ładowarka już zamówiona ale niestety 6 dni roboczych zanim wyślą no ale za 30 zł to żal nie brać Jeszcze jedno pytanko: Jak wytłumaczyć mojej narzeczonej że posiadając 2 konsole stacjonarne i ps vite kupioną 3 miesiące temu potrzebuję jeszcze 3ds'a .... Bo od wczoraj za chiny nie mogę jej tego wyjaśnić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Powiedz ze generacja sie skonczyla i na stacjonarki nie wychodza juz gry, a vita to martwa konsola bez gier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Jak wytłumaczyć mojej narzeczonej że posiadając 2 konsole stacjonarne i ps vite kupioną 3 miesiące temu potrzebuję jeszcze 3ds'a .... Bo od wczoraj za chiny nie mogę jej tego wyjaśnić szykuj się brachu http://www.youtube.com/watch?v=zjup0XOF8tQ Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Dzięki wszystkim ładowarka już zamówiona ale niestety 6 dni roboczych zanim wyślą no ale za 30 zł to żal nie brać jaką kupiłeś dokladnie? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 (edytowane) http://www.redcoon.pl/B298828-Nintendo-DSi-3DS_Zasilanie No i mam zagwostke w redcoonie jest fajna konsola z pokemonami za 849 ale bez ładowarki Teraz czy nie lepiej zapłacić ekstra 50 zł ale mieć już poksy i fajnie wyglądającą konsole ? Edytowane 19 Października 2013 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Jeżeli chodzi o to to w tym zestawie nie powinno być Poków. Albo Redcoon jest bardzo szczodry albo coś pomieszali. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 tak już sprawdziłem redcoon nie wie co sprzedaje więc już zakupiłem tą wersje z animal crossing. szkoda że w polsce tak mały wybór nawet na allegro tych ds'ow mało w porównaniu z aukcjami xboxa czy ps 3 lub vity Szkoda że nintendo tak nas zlewa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Czy w Europie był wydany 3DS XL w kolorze czarnym? Znalazłem aukcję na allegro, ale jakoś nie mogę znaleźć informacji czy to rzeczywiście jest wersja Europejska. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Czarny i biały był. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 THX chłopaki. Te czarne chyba jakoś później były wydane, c,nie? Cytuj Odnośnik do komentarza
blakuś 597 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Tak, bo na premiere XL to były tylko Srebne, Niebieskie i Czerwone. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 20 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Ok zamówiłem pokemony i 2 gry z ds'a których byłem ciekaw Profesor Layton lost future i Phoenix Wright: Ace Attorney. Zamiast 1 nowej gry na 3ds w tej samej cenie 2 stare ale mam nadzieję jare gry To teraz tylko czekam na dojście konsolki oraz gier 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi