Skocz do zawartości

Nintendo 3DS

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak ceny gier już obczaiłem nawet jakby musiał z wysyłką to się opłaca :) A ja wysyłki nie musze liczyć bo zawsze ktoś z USA jest raz na 3-4 miechy więc mi przywiezie

By the way  - nie masz Metal Geara może na 3ds do sprzedania?

Opublikowano

Tez sie musze wybrac, kiedys moja matka z moim bratem przyjezdzali do polski i po drodze na slowacji zdaje sie kupili mu "maca" z wlasnie tym mario z moneta, zostal u mnie "przez przypadek" ^^ musze koneicznie kupic muchomorka i Toada. I Luigego. I Piczke ... ma ktos znajomka z krk z maca? :P 

Opublikowano

Zabrakło mi na 2 zabawki (Toada i drugiego Luigiego), będę musiał się jeszcze przejść ;). Mario z monetą super, a grzybek może wydać dźwięk. Zamiast drugiego Luigiego mogliby dać grzybek 1UP. Szkoda, że nie ma u nas Donkey Konga, bo standardowo znajduje się w tym zestawie figurek (widać go nawet na karteczce).

Opublikowano (edytowane)

FC zostaje. Wiadomości też nie wyślesz.

To jest nic innego jak taki facebook do gierek, tyle, że bez komunikacji ze znajomymi.

Ale jeden bajer jest dobry:

http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=732016

w każdej grze można teraz robić screenshoty

Edytowane przez ragus
Opublikowano

Ja bardziej czekam na możliwość przypisywania zakupionych gier na eShop do konta Nintendo Network ID - rozumiem, że w tej chwili wciąż nie ma takiej opcji? Ja tego niestety nie mogę sprawdzić, bo po stworzeniu konta Nintendo Network ID nie mogę wejść do eShopu - występuje jakiś błąd, związany pewnie z przeciążonymi serwerami.