blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2014 Opublikowano 5 stycznia 2014 Muramasa to port z Wii to 3 Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 No jak ma ps3 to pewnie bardziej podejdą mu gry od sony. Tak myślę. Ale jednak zastanawia się nad nintendo i trzeba go naprowadzić na jasną stronę mocy Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Kurczę, zastanawiam się ostatnio nad handheldem, głównie chodzi mi o jakieś platformery, a tych na Vitę jest bardzo mało, zatem bardziej odpowiedni wydaje się być 3DS. Na nową konsolę raczej kasy nie wyłożę, bo z bardzo nadszarpnie budżet, ale myślałem o używanej. W jakiej rozsądnej cenie można wyrwać używanego 3DSa i na co zwrócić uwagę, żeby potem koszta się nie zwiększyły ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Tylko czy ekrany nie są porysowane. Nic więcej, to nie samochód. Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 A jaka cena będzie okazyjna za zwykłego 3DSa, bez gier. Cytuj
Bjały 2 964 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 Nie wiem czy okazyjna ale ja więcej jak 400PLN za używanego 3DS'a ( w dobrym stanie) bym nie dał a oczywiście im taniej tym lepiej 1 Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 6 stycznia 2014 Opublikowano 6 stycznia 2014 No tyle chciałbym gdzieś wydać, bo jeszcze jakaś gra by się przydała. Dzięki za pomoc, w styczniu i lutym będę szukał jakiejś okazji Cytuj
Velius 5 756 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 To jak jestesmy przy cenach 3DS...ja sie bede pozbywal jednego ze swoich amerykanskich 3DS (bo po co mi dwa?) i zastanawiam sie za ile mozna go w PL puscic. Mniej niz eu? Wiecej? Co myslicie. Cytuj
Shen 9 695 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 konsole z usa sa tansze i z ladowarka w zestawie, obstawiam podobna cene Cytuj
django 549 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Disable 3DS’ region lock with new workaround If you happen to have a 3DS with v4.5 firmware or older, you might just be able to avoid the system’s region lock. Some folks over at GBAtemp have created a workaround that allows for games in different regions to be successfully booted. All you need is a DS or 3DS flashcard, which runs a special patched launcher file. The code modifies your system to load cartridges from other regions. Once completed, more recent firmware can be installed to play imported games that require it. Keep in mind that this method is not at related to piracy. Users can only play retail games – not ROMs – that have been purchased legally. You can find more information about the workaround here. http://nintendoeverything.com/disable-3ds-region-lock-with-new-workaround/ Fuck yes! Jaki jest najnowszy FW? Az mi sie odrazu zachcialo 3DSa kupowac. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 7.0.0-13E Także ten 4,5 to dawno temu i nieprawda. Zaraz pewnie wydadzą jakąś grę/gry, które będą wymagał patcha tak jak tutaj: http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/3DS_Games_with_firmware_updates_in_the_4.1_-_4.5_range Mimo wszystko to dobra wiadomość, coś pewnie w końcu ruszy. Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 7.0.0-13E Także ten 4,5 to dawno temu i nieprawda. Zaraz pewnie wydadzą jakąś grę/gry, które będą wymagał patcha tak jak tutaj: http://www.eurasia.nu/wiki/index.php/3DS_Games_with_firmware_updates_in_the_4.1_-_4.5_range Mimo wszystko to dobra wiadomość, coś pewnie w końcu ruszy. Jeżeli ktoś ma 4.5 i sobie zrobi Emu-Nand ( można emulować 7.0.0 - jest wtedy soft odpalany z SD ) to nawet nowe patche mało dadzą Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 a to spoko. aż tak głęboko w to nie wchodziłem. Cytuj
polson 7 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Wersja white zakupiona-bundle Marianem 3d i Zelda a link between dodatkowo dokupiona… Jak ogarne co i jak z tymi friend codami to na pewno napisze w odpowiednim dziale…tylko najpierw od Mariana sie musze odkleic. Niestety mam wersje prinstalowana na karte 4 Gb, a chce karte 32 GB wlozyc i czekam z Zelda zanim Mario przejde. Pomyslalem ze sciagne darmowego mariana 3d na nowa karte, ale nie mam zadnego product code w pudelku zeby zarejestrowac konsolke na nintendo club. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Ściągać możesz z eshopu ile chcesz jak już raz kupisz/dostaniesz Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 ale nie mam zadnego product code w pudelku zeby zarejestrowac konsolke na nintendo club. poland@nintendo.de Tutaj reklamuj po angielsku. Też nie miałem kodu w pudełku. Wysłałem im numer seryjny ze spodu konsoli i wysłali mi kod do rejestracji. Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Szybki strzał: czy model 3DS XL można naładować przy PieCu, używając kabelka USB - mini USB, który służy m.in. do ładowania DualShocka 3 podpiętego do PS3? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Nie, ponieważ 3DS nie posiada wejścia USB. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Gniazdo do ładowania w 3DS to nie miniusb. Ani żadne inne standardowe Cytuj
polson 7 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 Ściągać możesz z eshopu ile chcesz jak już raz kupisz/dostaniesz Dzieki juz zassalem na nowa karte:D a rejestrowac sie do tego klubu nintendo to warto?? Cytuj
Szwed 646 Opublikowano 7 stycznia 2014 Opublikowano 7 stycznia 2014 (edytowane) Jeśli masz pin z konsoli to poczekaj na jakąś fajną promocję, aktualnie jest Mario 3D Land. Jak zarejestrujesz konsolę + jedną z gier z listy (Animal Crossing, Fire Emblem i kilka innych), to dostajesz kod na ściągnięcie Mario. No, ale skoro masz, to promocja powinna za jakiś czas wrócić z inną grą/grami. A jeśli nie chcesz ryzykować (że jednak się już nie pojawi, czy coś), to kod na Mario zawsze możesz opchnąć/dać komuś A sam klub nintendo w Polsce nie istnieje, więc, o ile nie masz nikogo w Niemczech/Anglii żeby odebrał "nagrody" (które wybierasz za zebrane punkty), to w sumie potrzebny nie jest. Edytowane 7 stycznia 2014 przez Szwed Cytuj
Hiki 86 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 Szybki strzał: czy model 3DS XL można naładować przy PieCu, używając kabelka USB - mini USB, który służy m.in. do ładowania DualShocka 3 podpiętego do PS3? Koledzy już odpowiedzieli, ale dodam, że można kupić specjalny kabel do ładowania 3DS: Cytuj
krupek 15 493 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 3DS ma jakąś swoją wewnętrzną pamięć, czy savy są zapisywane na kartridżach ? Bo aplikacje z eshopu są zapisywane na karcie pamięci, tak ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 tak, a save'y na kartridżach 1 Cytuj
polson 7 Opublikowano 8 stycznia 2014 Opublikowano 8 stycznia 2014 (edytowane) Jeśli masz pin z konsoli to poczekaj na jakąś fajną promocję, aktualnie jest Mario 3D Land. Jak zarejestrujesz konsolę + jedną z gier z listy (Animal Crossing, Fire Emblem i kilka innych), to dostajesz kod na ściągnięcie Mario. No, ale skoro masz, to promocja powinna za jakiś czas wrócić z inną grą/grami. A jeśli nie chcesz ryzykować (że jednak się już nie pojawi, czy coś), to kod na Mario zawsze możesz opchnąć/dać komuś A sam klub nintendo w Polsce nie istnieje, więc, o ile nie masz nikogo w Niemczech/Anglii żeby odebrał "nagrody" (które wybierasz za zebrane punkty), to w sumie potrzebny nie jest. ale nie mam zadnego product code w pudelku zeby zarejestrowac konsolke na nintendo club. poland@nintendo.de Tutaj reklamuj po angielsku. Też nie miałem kodu w pudełku. Wysłałem im numer seryjny ze spodu konsoli i wysłali mi kod do rejestracji. ALe ja w norwegii mieszkam i tu konsole kupilem to gdzie mam pisac o ten kod?? PS. odpalilem Zelde A Link Between… i jestem zszokowany zaje-bistoscia i grafika, zadne filmiki na youtubie nie oddadza tego jakie wrazenie to robi w 3D, nawet nie ma co porownywac. No i jest to tez moja pierwsza Zelda, jak i pierwsza konsola od Nintendo. Poszukiwalem konsolki przenosnej do grania w domu-jak sie ma rodzine to nie tak latwo znalezc 2-3 godziny, aby zasiasc przy GTA,wiec padlo na psVite, ktora oddalem z powodu Oleda i jego wad, no i po ograniu stwierdzilem, ze mam to samo i lepsze na ps3. Pozniej bylem bliski wziecia wiiU, ktorym bawilem sie w sklepie i uwazam ze jest przegenialne, ale 1 Zelda i Mario3dworld to dla mnie za malo, Smash i donkey ktore wyjda najszybciej jakos mnie nie interesuja, tak wiec padlo na 3 DSa. Jednak to najlepszy wybor, jak ponadrabiam ten wysyp swietnych gier to sprzedam i kupie wiiU, ktore juz raczej bedzie mialo wieksza biblioteke. 3ds xl swietnie sie uzupelnia z ps3 lub 4. Edytowane 8 stycznia 2014 przez polson 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi