Opublikowano 15 lutego 201411 l Jak coś to porponuje przeczytać sobie ten temat: http://www.psxextreme.info/topic/101120-crimson-shroud/ Genjuro napisał tam zdecydowanie więcej niż tutaj.
Opublikowano 15 lutego 201411 l o, nie widzialem tego tematu, jakbym widzial to bym nie yptal tutaj dzieki
Opublikowano 15 lutego 201411 l Trzeba Nintendo ID mieć na UK żeby dostać kod na Mario Deluxe? Bo widzę sporo osób dostało już a u mnie na maila nic nie przychodzi? Ktoś jeszcze czeka?
Opublikowano 15 lutego 201411 l nie trzeba, maja wyslac kazdemu, poczynajac od przedwczoraj do konca lutego zdaje sie, oczywiscie tym, ktorzy zarezejstrowali sie przed koncem stycznia EDIT kupilem crimsona, przebijam sie przez sciane tekstu i sie wczuwam Edytowane 15 lutego 201411 l przez Rayos
Opublikowano 16 lutego 201411 l też gram w crimison Fajne a papierowego rpg nigdy na oczy nie widziałem
Opublikowano 16 lutego 201411 l Ponawiam pytanie spotkał się ktoś z communication error w Miiverse czy podczas ściągania (mimo że nie ma, sprawdzałem tylko czy tam tez dziabnie ) update,, error przy łączeniu online w grach? Mój 3DS łapie je co 3 połączenie niekiedy co 2 i nie wiem co robić, wykonałem test połączenia z siecią i jest ok ale już np. Super Mario Bros Deluxe na raty pobierał bo mi wyskakiwał błąd. Wie ktoś o co chodzi? Dodam tylko że kompuetr i WiiU śmigaja aż miło więc problem leży w 3DS. Edytowane 16 lutego 201411 l przez Xord
Opublikowano 16 lutego 201411 l Dawno nie grałem przez internet, ale wczoraj laczylem się z miiversem, a także pobierałem Mariana i przeglądałem eshop bez żadnych problemów.
Opublikowano 17 lutego 201411 l Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada.
Opublikowano 17 lutego 201411 l specjalnie sprawdziłem na koniec sesji z konsolą i u mnie wszystko śmiga
Opublikowano 17 lutego 201411 l Skasowałem dane sieci i ponownie wyszukałem ale nie pomogło. Co bym nie robił to mi error w sieci wyskoczy na szczęście w AC jak zdobędzie się medale w mini grach to wszystko co się zdobyło jest zapisane nic nie przepada. Strzelam na ślepo, ale kiedyś miałem podobny problem, bo router przypisywał ten sam adres ip komputerowi i 3ds'owi
Opublikowano 17 lutego 201411 l Połączenie sieciowe do tej pory śmigało bez ale a z ty IP nie wiem nie bardzo znam się na tym jeśli możesz wyślij wytłumaczenie na privte ( wiem co to IP ale nie wiem o co kaman z 1 ip na kilku urządzeniach i jaki to ma wpływ). PS: Chyba się udało naprawić w nocy wyłączyłem WiFi suwakiem a przed tym resetowałem 1 raz ustawienia sieciowe i dziś na 6 połączeń z siecią 0 błędów. Edytowane 17 lutego 201411 l przez Xord
Opublikowano 18 lutego 201411 l Jest już nawet strona internetowa nowego dystrybutora. Szkoda tylko, że nie ma pokazanych cen. Nie mogę się już doczekać, aż gry zaczną wchodzić do sklepu - w końcu na nowo zacznę korzystać z 3DSa. Link do strony: http://b2b.cqe.pl/
Opublikowano 18 lutego 201411 l Na chwilę obecną to nawet nie można jeszcze dodać nic do koszyka. Cieszy spora liczba akcesoriów. Jak tylko nie przegną z cenami to będzie naprawde fajnie. EDIT: według suwaka cenowego na stronie Wii U będzie w cenach od 931zł do 1402zł. Edytowane 18 lutego 201411 l przez pawelgr5
Opublikowano 18 lutego 201411 l Swoją drogą - od czego polecacie zacząć kupować gry? Mam tylko Zelde: OoT, Pokemon White i Dragon Quest VI. Potrzebuję czegoś, w co będę mógł grać przez długi czas - do momentu, aż uzbieram pieniądze na coś nowego. Myślałem nad Fire Emblemem, nowymi Pokemonami albo Monster Hunterem.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Każda z tych gier wystarczy Ci na długo i raczej każda (zakladając że wiesz jaki oferują gameplay i Ci on odpowiada) jest dobrym wyborem.
Opublikowano 18 lutego 201411 l Napisałem do Nintendo UK dlaczego nie dostałem kodu jeszcze na Mario skoro część z was ju ż go dostała i odpisali mi że kody są wysyłane częściami a nie wszystkim naraz i jeśli do 28 nie dostanę kodu to mam napisać do nich maila z numerem ID i imieniem i nazwiskiem,może komuś tu na forum przyda się ta informacja. Edytowane 18 lutego 201411 l przez bad religion
Opublikowano 20 lutego 201411 l CO o tym myslicie: http://allegro.pl/nowe-nintendo-3ds-xl-4gb-prezent-wroclaw-i3973435857.html Jakis wal czy mozliwe ze wszystko w porzadku, opinie dobre i kilka osob kupilo hmm.
Opublikowano 20 lutego 201411 l Ja myślę, że jak jesteś zainteresowany, to najlepiej zadzwoń lub wyślij meila do sprzedającego wtedy będziesz miał większą jasność. Jednak na pierwszy rzut oka, wszystko wygląda w porządku.
Opublikowano 28 lutego 201411 l Ktos sie orientuje jak to jest jak sie kupuje uzywana konsole? Czy nie ma problemow z zalogowaniem sie do nintendo online itp czy jak to dziala bo sie nie orientuje?
Opublikowano 28 lutego 201411 l W ustawieniach konsoli wybierasz opcję zresetowania, co skutkuje tym, że przy kolejnym włączeniu wita ciebie ekran pierwszej konfiguracji, gdzie bez problemu ustawisz sobie wszystko po swojemu, w tym stworzysz konto internetowe/zalogujesz się na już istniejące.
Opublikowano 28 lutego 201411 l To jeszcze takie jedno pytanie. 3ds (normalna wersja nie xl) w super stanie z 3 grami, zasilaczem, karta za 250zł warto? Czy lepiej poczekac, dolozyc i kupic 3dsa?
Opublikowano 28 lutego 201411 l Ja bym nie zamienil xl'a na zwykly model, jest duza roznica w ekranach. Gralem na obu i xl jest lepszy we wszystkim.
Opublikowano 28 lutego 201411 l No wlasnie ja na zadnym wiec rozwazam powaznie zakup i zastanawiam sie czy poczekac czy sie skusic juz. Wiesz spieszyc mi sie nie spieszy bo po prostu chcialbym te konsolke do mojej kolekcji. Jeszcze czekam jakie ceny beda u oficjalnego dystrybutora bo jesli dobre to bym nowa wzial.