Opublikowano 24 marca 201015 l Game Room pojawił się właśnie na xbox live, ale przy loadingu się zawiesza... czy może ktoś to ogarną i wie o co kaman?
Opublikowano 24 marca 201015 l Mi tam się nic nie zawiesza tylko GR wymusza przy 1 uruchomieniu sciągniecie jakis tam gierek i tu się chwilowo pojawia problem ,bi łącza sa tak zawalone ze nie da się tego pobrać na chwilę obecną
Opublikowano 24 marca 201015 l Wczesniej sciągnąlem wszystko, ale gra nie chciala sie zaladowac. Teraz jest juz wszystko dobrze, ale myslalem ze to fajniejsze będzie... Nawet chodzic avatarem nie mozna
Opublikowano 24 marca 201015 l ile można tutaj wyciągnąć GSa nie płacąc ani jednego punktu MS (za automat czy inne badziewie)? 75?
Opublikowano 25 marca 201015 l słabiutki ten GR myślałem ze bedzie to coś lepszego i dla szerszego odbiorcy .Jednak gra dla typowego maniaka arcade
Opublikowano 25 marca 201015 l Mam nadzieje, że pojawią sie jakieś konkretne gry z automatów jak np jakiś MK, Battletoads czy KillerInstinct bo mimo iż super wspominam moje początki z grami (atari 2600) to ciężko dziś na te gry patrzeć, a co dopiero je kupować.
Opublikowano 14 kwietnia 201014 l Ten GR to totalne dno . A takie zapowiedzi były , miejsce spotkań graczy , sterowanie avatarem , a tu kolejny wymuszacz kasiorki .
Opublikowano 15 kwietnia 201014 l badziewie ten GR a potencjał był duży...nie ma sterowania avatarem nawet, gry biedne, mogli by dać jakieś 8-16bitowe klasyki czy możliwość odpalania własnych gier w tym GR oraz chodzenie avatarem i nawijanie z innymi. Jedyny + to achivy za free...