MYSZa7 8 920 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Ja jestem za mimo iż nie jestem jakimś zagorzałym fanem RPGów Edytowane 29 marca 2010 przez MYSZa7 Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 PPE może być tutaj dobrym gruntem dla opisów... Woah - byloby swietnie. Wiadomo - na internecie mozna znalesc pelno walkthrough, ale nic nie zastapi napisanej w rodzimym jezyku, fachowej solucji, opisanymi wszystkimi secretsami i innymi bajerami. 1 Cytuj
ubol 59 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Także jestem za powrotem Stara, kiedyś był to mój ulubiony zgred. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) Jestem za - recki eRPeGów sporządzone przez team: Star (doświadczony weteran) + Zax (młoda krew) to było by coś PS cholernie jestem ciekaw opinii Star'a nt. F3, DA oraz FFXIII... Edytowane 29 marca 2010 przez stoodio Cytuj
speiderman 4 Opublikowano 31 marca 2010 Opublikowano 31 marca 2010 Nie interesuję się jakoś specjalnie RPG, ale teksty Stara zawsze lubiłem. Tym bardziej mi szkoda, że przestał pisać, bo był jednym z moich zgredów. Choć teksty Zaxa też bardzo lubię. Star mógłby jednak dać od czasu do czasu o sobie znać np. w Hyde Parku, bo czasem zastanawia mnie co obecnie porabia. Cytuj
Les777 124 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Też jestem za. Tabelki były zawsze najciekawszymi elementami opisów, choć teraz faktycznie mogłyby być nieżyciowe. A tak w ogóle, to kiedy Star przestał pisać? Bo już nawet nie pamiętam jego tekstów. Cytuj
Sibian 154 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) Star wracaj do PSX EXTREME! Podzielicie się z Zaxem ( Zax jak najbardziej się sprawdził, oby tak dalej stary ! ) reckami i wszyscy bedą szczęśliwi Albo napisz jakieś swoje opinie na temat danych gier, systemu itp do kącika rpg lub trzygroszówki do recek. Edytowane 21 kwietnia 2010 przez Sebastian Ś. Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 A tak w ogóle, to kiedy Star przestał pisać? Bo już nawet nie pamiętam jego tekstów. Chyba już ze 4 lata będzie Cytuj
Bzduras 12 593 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Brakuje mi Stara w PE i z ogromną przyjemnością przeczytałbym jakiś tekst jego autorstwa w magazynie. Starze, wróć! Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 24 kwietnia 2010 Opublikowano 24 kwietnia 2010 STAR wracaj.... tak szczerze zax bez zarzutów, ale czuć po nim umiłowanie do zachodniej szkoły względem jrpg, a osobiście wolę ten drugi gatunek.... ps. co się dzieje z kalim?? coraz rzadziej o nim słychu a był moim drugim ulubionym redaktorem.... Cytuj
Yamaneko22 3 Opublikowano 10 maja 2010 Opublikowano 10 maja 2010 Staaaaaaaaaaar!!!!!!!!!!!! Kochamy Cię Wróć!!!! albo chociaż pojawiaj się od czasu do czasu by coś zrecenzować i w HP skrobnąć Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 12 maja 2010 Opublikowano 12 maja 2010 Jak na razie to coś lipa. Sciera pozostawia bez odpowiedzi pytania dt. Stara. Czarno to widzę. No chyba, ze ni stąd, ni zowąd w którymś z najbliższych numerów będzie niespodzianka w postaci come back-u. Cytuj
Senix 0 Opublikowano 18 maja 2010 Opublikowano 18 maja 2010 (edytowane) Magiczne Tabelki,opisy, Stara to było coś genialnego dzięki Starowi polubiłem RPG inaczej mówiąc on wychował mnie na RPGowca i moim zdaniem połączenie że się tak wyrażę starej szkoły RPG Stara i młodej krwi Zaxa to będzie coś genialne i PSX EXTREME tylko zyska. WIĘC STAR WRACAJ NA STARE ŚMIECI Edytowane 18 maja 2010 przez Senix Cytuj
shy4 53 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Ja też jestem za powrotem Stara i podpisuję się pod tym rękoma i nogami Btw to Star jest nadal w stopce redakcyjnej, zauważyliście? Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 Niech jeszcze Shiva wróci i odrodzi się skład Shiva - Myszaq - Koso na targach ;d Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 To niech jeszcze Koso wróci :] Cytuj
Figaro 8 222 Opublikowano 30 czerwca 2010 Opublikowano 30 czerwca 2010 ... no tak, zapomniałem. porażka Cytuj
Juventusek 3 Opublikowano 24 lipca 2010 Opublikowano 24 lipca 2010 chciałbym bardzo powrotu Stara, jego HP było pierwszym które zawsze czytalem, swoją droga interesuje mnie jaka jest ta jego "praca zawodowa" :] 1 Cytuj
Adkwach 6 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 A co do powrotu stara - moze kiedys, jest szansa. sciera daje kolejna nadzieje. Cytuj
Suavek 4 719 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Wyjaśni mi ktoś na czym polega fenomen Stara? Na PE się nie "wychowałem", ale mam sporo starszych numerów i prawdę mówiąc gdy czasami zdarza mi się do nich wrócić, to ciężko mi stwierdzić aby teksty Stara były jakoś szczególnie rewelacyjne. Przede wszystkim drażnił mnie fakt, że bardzo często po lekturze jego recenzji wciąż praktycznie nic konkretnego nie wiedziałem o grze. Nic dziwnego, że taki Lucifer's Call był mało popularny (na forum), skoro poświęcona została mu zaledwie jedna strona, w dodatku nijak opisująca właściwe atuty tej produkcji. A tekstów tego typu było wiele, z częstszym nastawieniem na "humor" aniżeli właściwe informacje - przerost formy nad treścią. Nie aby był to zły redaktor - nic z tych rzeczy. Ale gdy co krok widzę zachwyty nad Starem i częste narzekania na Zaxa (który może i miewa dziwne opinie, ale pisze dobrze i przede wszystkim konkretnie), to nie mogę się nadziwić, prawdę mówiąc. PS. Ktoś tu wspomniał Shivę, a on pisał przecież tragicznie. Chyba nawet korekta była tym załamana, bo nawet pokaźnej ilości błędów i literówek nie mieli sił poprawiać. Edytowane 17 listopada 2010 przez Suavek Cytuj
xzdunx 7 Opublikowano 17 listopada 2010 Opublikowano 17 listopada 2010 (edytowane) Na pewno w dużej mierze bierze sentyment do tego "niskiego w kapeluszu" człowieczka... Może dlatego że pisał o wszystkich jrpg na psxa. Może dlatego że miał "najgorszą" facjatę ze wszystkich zgredów w extreme. Może dlatego że stwarzał magiczne tabeleczki w swoim kąciku i pisał najlepsze solucje rpg/jrpg Może dlatego że czuć było w nim pasję Może dlatego że człowiek który czyta extreme od !12! lat po prostu zdążył się z nim zżyć (a np. że hiv odszedł mi "powiało") Może dlatego że był to pierwszy profesjonalny recenzent w Polsce który zajął się jrpg A zaxa i Stara bym porównał do star warsów.... Star: mistrz jedi(w nim była wielka "moc") - Zax: młody padawan ( predyspozycje są ale długa droga do posiadania "mocy" jeszcze przed nim) Edytowane 17 listopada 2010 przez xzdunx 2 Cytuj
shy4 53 Opublikowano 26 grudnia 2010 Opublikowano 26 grudnia 2010 (edytowane) xzdunx trafnie podsumowane Mi w Starze odpowiadało to że moje opinie na temat każdego rpg były identyczne z jego poza niechlubnym wyjątkiem w postaci Magny Carty którą moim zdaniem zbeształ niesłusznie Co więcej charakter i stylistyka recenzji, niestety wypocin chłopięcia Zaxa w stanie przełknąć nie jestem... Mała ciekawostka dla uważnych, sprawdźcie stopkę redakcyjną...właśnie w łapskach najnowszy numer extrema mam a tam jak był tak i jest non stop wymieniony Star...dziwne bo od dawna nie pisze a jest w stopce każdego numeru Edytowane 26 grudnia 2010 przez shy4 Cytuj
Shadow864 4 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 (edytowane) Ja osobiście wolałem Stara. Wydaje mi się że to dlatego że Star jakiego pamiętam kochał jRPGi. Zax mam wrażenie że woli Fallouty , Dragon age czy Mass Effecty i do tego jego nienawiść do FF13... Nie mówię że to najlepszy FF w historii ale jednak imo dużo lepszy niż 12 którą to część Zax strasznie zachwalał. Tak czy owak bardzo bym się ucieszył gdyby Star jeszcze coś napisał. Pozdrawiam Edytowane 3 stycznia 2011 przez Shadow864 Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 4 stycznia 2011 Opublikowano 4 stycznia 2011 Było by naprawdę świetnie gdyby Star pisał przynajmniej do kącika, recenzje może pisać Zax bo chłopak ma pełny etat.To byłby fantastyczny powrót po latach ! Cytuj
Scotty 0 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Również marzę o powrocie Stara. To mój prawdziwy idol w temacie jrpg Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi