Gość Opublikowano 25 marca 2010 Opublikowano 25 marca 2010 Witam od dziśjestem cakiem szczęsliwym posiadaczem X1 i nurtuje mnie pewne pytanie: jak do cholery nagrać prawidlowo emulatory na płytę, aby moja konsola wraz z XBMC na pokładzie ją odczytała?? Poki co obraz przy kilku wyplaonych plytach łapał freeza przy "otwieram plik" po wrzuceniu plytki do czytnika. Anyone? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Opublikowano 27 kwietnia 2010 Najlepiej w ten sposób: http://konsole.cdrinfo.pl/artykuly/XBX_bin2cdvd/strona1.php Ale jak nagrasz na płytę z ISO9660, ewentualnie UDF to też odczyta. XBMC jak i większość dashy obsługuje te systemy plików. Trochę późno, ale co tam. Dziś sobie przypomniałem o istnieniu działu Xbox. Cytuj
konsola 4 Opublikowano 20 września 2010 Opublikowano 20 września 2010 Jak się zapisuję gry na emulatorze nintendo64 surreal ? Naciskam Prawą gałkę wybieram save state i konsola się wiesza jest czarny obraz. Można wogóle zapisywac? Cytuj
Berion 207 Opublikowano 21 września 2010 Opublikowano 21 września 2010 (edytowane) Nie wiesza się, tylko zapis i kompresja kilku MB trochę trwa. Tak czy siak to emulacja N64 na Xbox'ie jest ciekawostką. Wszystko muli. Chyba, że komuś nie przeszkadza taki freamerate i glitche w większości gier. Edytowane 21 września 2010 przez Berion Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi