humanno 201 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 chyba jakos przegapilem tego newas bo ostatnio co czytalem to krecili raz w te raz wewte. Za to o Wiedzminie caly czas gadam w robocie na gg z kumplem pcciarzem który katuje 1 i odlicza dni do 2ki :> do dzisiaj sądziłem ze w kwestii konsolowej cisza..
schabek 5 334 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 chyba jakos przegapilem tego newas bo ostatnio co czytalem to krecili raz w te raz wewte. Za to o Wiedzminie caly czas gadam w robocie na gg z kumplem pcciarzem który katuje 1 i odlicza dni do 2ki :> do dzisiaj sądziłem ze w kwestii konsolowej cisza.. Bo to pewnie fake ktoś się je.bnął albo chciał rozreklamować muve.pl. W każdym razie mało mnie to. Czekam na kuriera
humanno 201 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 he, napisz do nich z zapytanie kiedy przewidują wysyłke ;] chyba ze chcesz sie jeszcze troche połudzić :wink:
schabek 5 334 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 he, napisz do nich z zapytanie kiedy przewidują wysyłke ;] chyba ze chcesz sie jeszcze troche połudzić :wink: Nie będę pisał, tą noc niech prześpię z Wiedźminem Jutro pewnie mi anulują zamówienie... albo i nie. Ale by były jaja . Ale raczej nie ma co się napinać.
McDrive 3 098 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 21 kwietnia 2011 Dobra zagrywka żeby nagłośnić, że taki sklep istnieje. Nic poza tym. Chociaż nie powiem, że nie czekam szczególnie po takich emotach "" jakie walą Dev-y raz na jakiś czas na oficjalnym forum.
Voytec 2 761 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 chyba jakos przegapilem tego newas bo ostatnio co czytalem to krecili raz w te raz wewte. Za to o Wiedzminie caly czas gadam w robocie na gg z kumplem pcciarzem który katuje 1 i odlicza dni do 2ki :> do dzisiaj sądziłem ze w kwestii konsolowej cisza.. Bo to pewnie fake ktoś się je.bnął albo chciał rozreklamować muve.pl. W każdym razie mało mnie to. Czekam na kuriera Do pomyłki dojść nie mogło, bo nawet jakby chcieli dać oferte podstwki PC to nie byłoby ceny 180 zł. To celowe, tylko teraz pytanie czy mają potwierdzone info od CDPR. Szczerze to wątpie, bo ostatnią rzeczą jaką CDPR chce teraz robić to odciągać uwagę ludzi od premiery gry na PC.
Gość kufir Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Wiedźmin oficjalnie na PS3 ? REWELACJA, nie grałem w 1 ale uwielbiam Sapkowskiego, limitowana edycja z głową Geralta trzeba mieć!!
Voytec 2 761 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Na razie nic oficjalnie i tym bardziej nie ma zapowiedzi kolekcjonerki z glowa Geralta. To na razie tylko na PC. Należy teraz tylko śledzić przebieg sytuacji, ale jak mówiłem, na zapowiedź konsolowej wersji nie ma co liczyć teraz, przed majowa premiera. Widziałbym to bardziej na E3.
Pryxfus 820 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 W Rzeczpospolitej CD Projekt ujawnił, że wyda drugiego Wieśka na Xboxa pod koniec roku. Raport Domu Inwestycyjnego BRE Banku podawał, że Optimus wyda na konwersję na PS3 5 mln zł. To tylko kwestia czasu jak podadzą jakieś bardziej szczegółowe daty. Ale wszystko wskazuje, że wersja na PS3 będzie ostatnia :[
McDrive 3 098 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 22 kwietnia 2011 Ale wszystko wskazuje, że wersja na PS3 będzie ostatnia :[ Wali mnie to, ważne żeby w ogóle wydali na PS3.
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 22 kwietnia 2011 Opublikowano 22 kwietnia 2011 W sklepie Cenegi można kupić Wiedźmina 2 na PS3 Zamówiłem, zobaczymy co z tego wyniknie... Data premiery jest podane 2011. http://muve.pl/playstation-3/akcja/wiedzmin-2-zabojcy-krolow-ps3/1649
bart-blank 10 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Teraz także kolejny sklep wprowadził grę na stronę swojego sklepu - ultima. Robi się ciekawie, czyli teraz trzeba cierpliwie poczekać : )
estel 806 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 A co mieli zrobić? Możliwość złożenia zamówienia się pojawiła i każdy sklep, który nie ma tego w ofercie zwyczajnie traci potencjalnych klientów. Sami się wzajemnie nakręcają Ja czekam na jakieś oficjalne info i będę w 7 niebie. Jedyneczka była naprawdę konkretna, a dwójka zapowiada się tylko lepiej.
McDrive 3 098 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 23 kwietnia 2011 W ultimie za 179 zł. Zobaczymy co z tego wyjdzie, bo zamówienie jest już złożone
schabek 5 334 Opublikowano 23 kwietnia 2011 Opublikowano 23 kwietnia 2011 W muve też po 179zł. Po przejściu pierwszej części (na PC ) sequel to dla mnie must-have. Ale coś to jest za piękne żeby było prawdziwe. Sklepy po kolei dodają do swoich artykułów nowego Witchera... Jeśli chodzi o muve to można było pomyśleć że to tak dla rozreklamowania się, ale jeśli chodzi o Ultime to już tak nie jest Ciekawe co oni kombinują. Chyba że sklepy wiedzą więcej niż gracze...
Marchi 19 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Amazon ani Gamestop nie mają więc troszkę chyba trzeba ostudzić emocje. Niemniej rodzime sklepy mogą mieć jakieś cynki z CDP. Błagam potwierdźcie to.
schabek 5 334 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Opublikowano 24 kwietnia 2011 Dowiemy się co jest grane po świętach. Ludziska pójdą do pracy we wtorek i albo nam anulują zamówienia... albo NIE?! I co wtedy?! :potter:
humanno 201 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 I co panowie preorderzy? nie odwołali wam tych zamówień? Moze potwierdzili?
schabek 5 334 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Mi nie anulowali zamówienia. Co więcej mam je potwierdzone. Sklep nie kontaktował się ze mną w sprawie tego preordera. Sam nie wiem co o tym myśleć ale fajnie to wszystko się zapowiada
Voytec 2 761 Opublikowano 29 kwietnia 2011 Opublikowano 29 kwietnia 2011 http://www.ultima.pl/search.php?search=wiedźmin&submit.x=0&submit.y=0&submit=1&platform=dummy&agelimit=dummy&genre=dummy&pricemin=&pricemax= Z Ultimy konsolowy Wiedźmin 2 już zniknął.
McDrive 3 098 Opublikowano 30 kwietnia 2011 Autor Opublikowano 30 kwietnia 2011 W ultimie skasowali na stronie, ale moje zamówienie tam jest ciągle potwierdzone.
Marchi 19 Opublikowano 4 maja 2011 Opublikowano 4 maja 2011 Dziś w TVN CNBC biznes prezes Optimusa mówił, że na E3 CDP ogłosi dużego newsa. Pytanie więc, czy jedynie Witcher na X360, czy na obie konsole. Bo, że chodzi o to jestem prawie pewien.
estel 806 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Jutro o 19 naszego czasu jest konferencja CDP, na której mają ogłosić jakąś bombe. Link do streamu tutaj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Jutro o 19 naszego czasu jest konferencja CDP, na której mają ogłosić jakąś bombe. Link do streamu tutaj Konferencja będzie o 21 czasu polskiego (dostałem takie info z thewitcher.com)
estel 806 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Ja dostałem maila o treści: CD Projekt RED and its sister company GOG.com, the digital distribution platform for DRM-free PC games, are going to reveal some big news just before E3 at their "CDP Summer Conference" live from Los Angeles. The announcements will be made on June 2 at 12:00 LA time (which is 3:00 p.m. EDT or 7:00 p.m. GMT) via Ustream live stream here. CD Projekt RED will be making a big announcement, and will also have some other exciting things to share during their Summer Conference livecast. CDP RED will discuss some of the successes of the recent launch of The Witcher 2, and will also map out a plan for continued support for the new title. To watch the stream, on Thursday June 2 around 3:00 p.m. EDT (7:00 p.m. GMT) check this link and hang on for the announcement of the Summer! Chyba żaden z nas nie ma racji. Polska to GMT+1, więc wychodzi że niby o 20.
Rekomendowane odpowiedzi