McDrive 3 098 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Według tego wywiadu gra ma pojawić się na XO i PS3: http://www.gamezilla.pl/content/michal-kicinski-o-wiedzminie-2 1 Cytuj
oddball66 18 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Oby tym razem wyszła im produkcja konsolowa. Cytuj
milekp 78 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Ja i tak nadal czekam na powrót białego wilka Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Jeżeli chodzi o Białego wilka to na Kotaku wypłynęły papiery premier na ten rok jednej z amerykańskich sieci sklepów z grami i była tam wymieniona między innymi pierwsza część Wiedźmina na X360 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Nie lubię już i nie ufam CDP. Strasznie byłem napalony na Białego Wilka. Co z tego wyszło wszyscy wiemy. Fajnie że dwójkę chcą wydać na konsole, ale ja im już nie wierzę. Edytowane 27 marca 2010 przez aux 1 Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) No to strasznie Cie okłamali ci źli ludzie z CDP,a co! Nie lub ich. Głównym winowajcą w sprawie BW byli akurat Francuzi. Edytowane 27 marca 2010 przez Cethu Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 marca 2010 Autor Opublikowano 27 marca 2010 Ja i tak nadal czekam na powrót białego wilka W wywiadzie gada, że chcą wydać, ale dopiero po premierze W2. Cytuj
Roofiii 6 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Pora odświeżycz temat. Gameplay i wywiad z CDPR na E3 2010 Warto czekać do 2011 na tak dobrą gre. Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Mogli coś nowego powiedzieć/pokazać. Po kiego mam kolejny raz oglądać to samo. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 a to już oficjalnie wychodzi na xO? Cytuj
zloto 737 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 (edytowane) Nie, ale mama nadzieje, że kiedyś wyjdzie, parę tygodni temu była taka notka na GOL'u "Europejskim wydawcą cRPG The Witcher 2: Assassins of Kings ogłoszono oficjalnie firmę Namco Bandai. Japoński koncern będzie również odpowiedzialny za wprowadzenie najnowszej produkcji polskiego studia CD Projekt RED do sklepów w krajach Bliskiego Wschodu, państwach afrykańskich, a także w Azji Południowo-Wschodniej. Powyższa informacja nie jest oczywiście wielkim zaskoczeniem. Łatwym do przewidzenia było, że realizacją tego zadania zajmie się Namco Bandai, które w 2009 roku przejęło europejskie oddziały korporacji Atari (wydaje ona kontynuację przygód Geralta w Ameryce Płn.). Przypominamy również, że The Witcher 2: Assassin?s of Kings trafi do sprzedaży w Rosji. Tamtejszym wydawcą gry będzie firma 1C-SoftClub/Snowball Studios. Jednocześnie przedstawiciele Namco Bandai zabrali głos w sprawie potencjalnych konsolowych edycji The Witcher 2. Mianowicie, w chwili obecnej takowych nie ma w planach. Warto jednak odnotować, że Michał Kiciński, dyrektor generalny CD Projekt RED, oznajmił swego czasu, że producent dąży do tego, aby wersje na Xboksa 360 i PlayStation 3 w przyszłości do sprzedaży mimo wszystko trafiły. Plotki na ich temat pojawiły się w trakcie marcowego pokazu gry na CD Projekt Conference Spring 2010, kiedy to gra była prezentowana zgromadzonym dziennikarzom przy użyciu pada do konsoli Xbox 360. Pecetowy The Witcher 2: Assassin?s of Kings, będący kontynuacją jednej z najlepiej przyjętych polskich gier w historii, zadebiutuje najprędzej w pierwszym kwartale 2011 roku. Produkcja jest bezpośrednią kontynuacją części pierwszej, w związku z czym fabularnie rozpoczyna się w miejscu zakończenia poprzedniej przygody. Przed Geraltem zostanie wówczas postawione bardzo trudne zadanie zmierzenia się z dwójką nowych przeciwników: elfickim szpiegiem Iorvethem oraz mężczyzną znanym jako Zabójca Królów. W grze gracze natkną się na podobny model rozgrywki, co w ?jedynce? ? podzielony pomiędzy przemierzanie fantastycznych krain wymyślonych przez Andrzeja Sapkowskiego, autora książkowego oryginału, walkę z przeciwnikami, rozwijanie bohatera, a także wykonywanie różnorodnych questów. Z nowości możemy liczyć na rozbudowany system wyborów moralnych, filmowo zrealizowane dialogi z kilkoma kwestiami do wyboru, poprawioną walkę (nastawioną bardziej na akcję), więcej otwartych, wielopoziomowych lokacji, a także usprawnioną w znacznym stopniu oprawę graficzną. Za: gry-online" A jak będą pierdo**** o tym jakie to CDP ma problemy finansowe to się będę z nich śmiał, sami pod sobą dołki kopią. Edytowane 23 czerwca 2010 przez zloto Cytuj
Cethu 13 Opublikowano 23 czerwca 2010 Opublikowano 23 czerwca 2010 Dokładnie, jedynka cudem pokryła wydatki a oni zaczynają produkcję sequela od takiej samej pomyłki. Mam tylko nadzieję, że tym razem sami zabiorą się za robienie edycji na konsolki. Cytuj
jiloo 4 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 Wiedzmin na konsole to taka sama sciema jak oslawione juz "Sadness" od Nibris na Wii. 1 Cytuj
Gooral 9 Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 (edytowane) Troszkę biednie, że te barany zmuszają mnie do kupienia mocniejszego kompa w 2011 zamiast zrobić grę na sprzęt, który mam w domu i którego nie muszę upgrade'ować. Ale cóż poradzić hardcorowy RPG od hardcorowych twórców z przeterminowanym spojrzeniem na branżę. Dzisiaj nie da się dużo zarobić na grać "Only on PC". Edytowane 24 czerwca 2010 przez Gooral Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 24 czerwca 2010 Opublikowano 24 czerwca 2010 ale akurat Witcher to dobra marka na PC (nawet w Polsce) więc raczej mocno się nie martwią o to, że się sprzeda (nawet w Polsce). Cytuj
koso 114 Opublikowano 21 kwietnia 2011 Opublikowano 21 kwietnia 2011 http://www.gamezilla.pl/content/polski-sklep-przyjmuje-zamowienia-na-wiedzmina-2-na-konsole 180 zyla za preorder Wiedžmina 2 na konsole. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 1 czerwca 2011 Opublikowano 1 czerwca 2011 Czyli to już raczej pewne, jutro o 21 na konferencji CDP zostanie zapowiedziany W2 na 360. http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,9704905,Nagralismy_taki_jeden_wywiad.html Zwróćcie uwagę na napis "coming" Konferencje będzie można obejrzeć tutaj. Cytuj
Uriziel 5 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 (edytowane) jest Wiesiek oficialnie: http://www.gpwinfostrefa.pl/palio/html.run?_Instance=cms_gpw.pap.pl&_PageID=6&_EspiID=254816&_DocID=475446&_Site=ESPI&_CheckSum=2038331883 Edytowane 2 czerwca 2011 przez Uriziel Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Właśnie o tym mówią na streamie. No ciekawe jak wyjdą te ich zapewnienia o świetnej jakości technicznej nie ustępującej PC Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Szczegóły na temat konsolowej wersji (czyli wywiad z producentami/devami gry): http://polygamia.pl/Polygamia/12,95387,9717440,Wiedzmin_2_na_Xboksa_360_oficjalnie__A_nie_mowilismy_.html?bo=1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 Tak jak mówią w tym wywiadzie, niech wrzucą coś co by mogło nas zapoznać ze światem Wiedźmina bo ja nie mam o tym zielonego pojęcia Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 2 czerwca 2011 Opublikowano 2 czerwca 2011 CDP ładny prezent MS na koniec roku zrobią. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi