Gość _Be_ Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Chyba nie zrozumiałeś co miałem na mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 ciekawe jak pójdzie sprzedaż W2 w naszym pięknym kraju, obstawiam że wiesiek zostanie najlepiej sprzedająca się grą u nas na Xa Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam odmienne zdanie - dziesiątki tysięcy (jeśli nie więcej) graczy "w naszym pięknym kraju" już grały w drugą część Wieśka ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Ludzi posiadających konsolę jest sporo, a nie każdy gra na pececie. Ja wyczekuje na wersję Xboxową. Cytuj Odnośnik do komentarza
Radovan 119 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Gdyby ta wersja klockowa wychodziła równolegle do PCtowej, to z pewnością bym ją brał. A tak to mam kolekcjonerkę z PC Ale naprawdę godnie się zapowiada i super cena. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Mam odmienne zdanie - dziesiątki tysięcy (jeśli nie więcej) graczy "w naszym pięknym kraju" już grały w drugą część Wieśka ... Już nie mówiąc o tych, którzy ominęli kupowanie gry. Jednak trzeba pamiętać, że na zachodzie od nas sytuacja ma się trochę inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza
luck1985 37 Opublikowano 28 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2012 Nie kazdy potrzebuje pudelka, soundtracka i naklejki- zgadza sie, ale tutaj mozna zrobic wyjatek To polska gra, Obama dostal limitke, wiec nie wypada NIE KUPIC :] Cena niska, artbook bedzie wy****any. Tutaj w skorzanej okladce Kupie, bo kosztuje tyle co wiekszosc gier w dniu premiery. Takiego Dead Island nie oplacalo sie kupowac w drozszej wersji, bo dodatki byly tandetne. Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Ludzi posiadających konsolę jest sporo, a nie każdy gra na pececie. Ja wyczekuje na wersję Xboxową. tak, to prawda ale jest rzesza konsolowców, którzy posiadają i grają na PC i oni już raczej tej gry nie kupią - dlatego pozwoliłem się nie zgodzić z tezą, że będzie to "najlepiej sprzedająca się u nas, gra na x'a". Dlatego CDPR musi zejść sporo z ceny, żeby sprzedaż jako tako wyglądała. Myślicie, że to działalność charytatywna i uwielbienie dla rodaków? Nie, ten kotlet po prostu już jest lekko nieświeży :blum2: Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 29 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2012 Fanowska okładka, która moim zdaniem byłaby o wiele lepsza od oryginału: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Swietnie sie to prezentuje. Postarali sie z konwersja 1UP preview: http://www.1up.com/previews/witcher-2-plays-360 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Adaptacją. Ale naprawdę, prezentuje się to wybornie. Abstrahując od tego, że cały filmik jest jakiś taki wyblakły to zapowiada się na to, że zbytnio nie uwalili tej wersji i tak jak koleś powiedział, po prostu ze wzgledu na ograniczenia, tekstury są w mniejszej rozdzielczości, ale to dalej daje te piękne widoki, a tekstury to nie kisiel i ładnie wyglądają. Cóż, posiadacze X360 dostaną jednego z najlepszych RPGów tej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 wygląda świetnie, chociaż widać problem z doczytywaniem, a polygamia jak zwykle profesjonalna, x360 nie ma 3D ale może je uzyskać kupując specjalny telewizor xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 No i RAGE ładniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Ofsajd Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Wygląda bardzo ładnie, skoro sterowanie już w wersji pecetowej było dostosowane pod pada to chyba nie ma możliwości żeby coś zepsuli Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Obejrzałem materiał z poly i czuję hype To był chyba mój pierwszy gameplay z Wieśka drugiego i widzę, że gra warta preordera bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Ej normalna wersja (tzn nie ta limitka za 200ziko) będzie bez skórzanego opakowania tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 (edytowane) Wychodzi świetna, polska gra w znakomitej cenie. Większość z piszących tutaj nie miała okazji lub sumienia grać w nią na PC i jeszcze się sracie, jakimiś naszyjnikami lub pudełkami. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Niestety, ale mój PC jest za słaby, a nie mam zamiaru kupować XO dla jednej gry. Cóż... idę dalej prowadzić swoją krucjatę na forum CDPR... Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 jak ktoś ma za słabego PC to na http://www.gaikai.com/ może wypróbować W2, bez rejestracji i działa na kilkuletnich PC Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Chmury to ja mogę oglądać na niebie , a ja chciałbym aby W2 zdobił moją półkę z pozostałymi tytułami. Ed. Cóż sprawdziłem jak działa i muszę przyznać, że całkiem, całkiem, no ale jednak to nie dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawel3569 20 Opublikowano 30 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2012 Dobry motyw by sprawdzić sobie grę, ale grafika strasznie rozmyta. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 miSZCZe mi zamknęły temat w dziale PS3 to potrolluję w tym A serio wypowiedź jednego z CDPR z 06.02.2012: MM360:Dla wszystkich, którzy nie grali w W1 a zaczną swoją przygodę od W2 na Xboxie 360 przygotowaliśmy coś specjalnego, jednak na szczegóły przyjdzie jeszcze trochę poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Normalnie bym powiedział, że chodzi o ten skrót historii co ma być w grze (czy coś takiego), ale widzę, że wypowiedź jest z wczoraj. Może faktycznie w pierwszym kwartale 2013 wypuszczą pierwszego Wieśka na XBL. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2012 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 014 Opublikowano 10 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Jestem ciekaw czy będzie wymagany dysk twardy (instalacja drugiej płyty). Mam nadzieję, że nie bo nie chcę się obudzić z przysłowiową "ręką w nocniku". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi