Gość DonSterydo Opublikowano 30 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2012 Niby dlaczego. To zwykła liniowa gra podzielona na kolejne akty. Będziesz w nią grał tak jak w każdą inną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 True. DonSterydo - z pierwszych wrażeń w PE wynika, że framerate jest płynny jak roztopione masełko. Ta gra nie może się nie udać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mam nadzieję. Nic tak nie psuje gry, jak spadki FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mam nadzieję. Nic tak nie psuje gry, jak spadki FPS. Według OXM w grze występuje "texture pop-up". Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mentalność polskich graczy - nie mamy na co narzekać, to pojęczymy nad domniemanym pop-upem tekstur czy też zaklniemy czarne chmury nad frameratem, lolz :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 31 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Mentalność polskich graczy - nie mamy na co narzekać, to pojęczymy nad domniemanym pop-upem tekstur czy też zaklniemy czarne chmury nad frameratem, lolz Tak, na tyle domniemanym, że na każdym gameplayu, który publikowali z wersji na XO było widać wyskakujące tekstury. Ja podałem tylko jeden z minusów wytkniętych przez OXM. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) W tej kwesti zgadzam się z Donem - tnąca animacja to dla mnie główna przyczyna, dla której nie przeszedłem W2 na PC. Jeżeli CDPR dopilnuje tego, żeby gra chodziła płynnie to wtedy może sobie wyglądać nawet jak pierwszy Wiesiek na PC, i tak będę się jarał. A do pop-upu tekstur na tej generacji już mnie kilka gier przyzwyczaiło, także mam to gdzieś. Edytowane 31 Marca 2012 przez Bzdurski Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 (edytowane) @McDrive I co z tego, grunt by gra bawiła. a jestem pewien, że tak będzie w moim przypadku. A jak chcesz "popupy" pooglądać zagraj w Crysis 2 na klocku... Edytowane 31 Marca 2012 przez Andreal Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Co tam kwestia techniczna. Mimo, że nie jestem wieśkiem zhajpowany, to nie moge się go doczekać tak samo jak nie mogłem wysiedzieć na miejscu w oczekwianiu na ME3. Nie umniejszając dziełu Bioware, to w naszym rodzimym produkcie pokładam jeszcze większe nadzieje. Chcę porządnego RPG'a i W2 jest chyba ostatnią deską ratunku w tym roku! Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 W2 jest porzadnym RPGiem, wiec mysle, ze sie nie zawiedziesz. Co do kwestii technicznych, to moze poczekacie z tym do momentu, az gra oficjalnie pojawi sie na polkach? CDPR skupial sie tylko na jednej platformie przy tej "adaptacji" wiec mysle, ze zle nie powinno byc. Dajcie im szanse, bo sa cholernie zdolni. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Wiadomo, że wersja na Xboksa niesie na sobie ciężar "pięknej" wersji PC i kompromisy są nie do uniknięcia. Myślę jednak, że nie ma co tragizować, bo ta gra od początku tworzona była przy założeniu, że pojawi się także na konsoli Microsoft i wspaniała fabuła w połączeniu z ogromem możliwości odepchną ewentualne uchyłki na bok :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 691 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 Na chwile obecna (jezeli chodzi o ogolno dostepne materialy) jedyny problem to brak v-syncu na otwartych przestrzeniach. Milo byloby gdyby udalo im sie jakos z tym uporac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 17 dni porzed premiera? Jakoś tego nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 31 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2012 A co tak naprawdę zmieni ten v-sync? Swego czasu grałem w nowsze gierki na PC (Batman AA, Dead Space, Bulletstorm itp.) i w żadnej nawet nie myślałem o włączeniu v-synca. No, ale to już kwestia podejścia. Swoją drogą, ciekawi mnie, czy w samym śmiganiu między questami dostaniemy jakieś znajdźki lub tego typu bonusy, których nie było wcześniej w pierwowzorze. Nie śledziłem zbytnio starszych newsów o grze i nie wiem, czy była o czymś takim mowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Istnieje jakiś sensowny opis/streszczenie fabuły i wydarzeń z pierwszej części dla osób, które nie miały wcześniej styczności z pierwszą częścią na PC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Mogliby dac jakis komiks, ktory ladnie strescilby nam 'co bylo w poprzednim odcinku'. Chyba ME2 mial cos takiego w wersji na PS3. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W którymś z wywiadów właśnie mówili o jakiejś formie streszczeni poprzedniej gry. Ale żadnych konkretów.;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 W którymś z wywiadów właśnie mówili o jakiejś formie streszczeni poprzedniej gry. Ale żadnych konkretów.;/ Poczekaj do 5 kwietnia, a może wszyscy gracze na XO dostaną coś co im będzie tłumaczyć fabułę W1. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 W którymś z wywiadów właśnie mówili o jakiejś formie streszczeni poprzedniej gry. Ale żadnych konkretów.;/ Poczekaj do 5 kwietnia, a może wszyscy gracze na XO dostaną coś co im będzie tłumaczyć fabułę W1. możesz coś więcej napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2012 Przecież napisał: "poczekaj do 5 kwietnia". Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 (edytowane) W którymś z wywiadów właśnie mówili o jakiejś formie streszczeni poprzedniej gry. Ale żadnych konkretów.;/ Poczekaj do 5 kwietnia, a może wszyscy gracze na XO dostaną coś co im będzie tłumaczyć fabułę W1. możesz coś więcej napisać? Mieli zapowiedzieć jakiś mały tytuł rozpowszechniany poprzez cyfrową dystrybucję. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Chyba H. bombki strzelił z tym tytułem <_< CDPR opublikował "streszczenie fabuły" W1: Edytowane 3 Kwietnia 2012 przez McDrive 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 McDrive mnie ubiegł Generalnie tak jak tutaj napisałem - bardzo fajna konwencja a la dodatkowy materiał z The Watchmen. Sam w jedynkę grałem może z godzinę. Super pomysł! Cytuj Odnośnik do komentarza
Magik 1 124 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wiadomo czy konsolowa wersja bedzie posiadala polski dubbing? Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Na 90% tak Takiego ciekawego maila dostałem. Ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2012 Wiedźmin 2 na Maca - mark my words. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi