Bzduras 12 536 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Podstawową też już wysyłają (ś-g., ultima) Na moim koncie na Ultimie przy Wieśku dalej widnieje "Zamówienie zostało zaakceptowane" Cytuj
wrog 609 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Na jaki poziom trudnosci uderzacie? Ja chyba przy 2 podejsciu wybiore Dark Mode. Z tego wzgledu, ze chce miec zaliczonego Wiedzmina na najwyzszym mozliwym poziomie trudnosci a do tego te fanty mnie interesuja, szczegolnie zbroja z filmiku "52 i pol". Do tego poziom trudnosci, ktory wrecz zmusza gracza, by do kazdego zadania sie przygotowac, kombinowac w trakcie walki, bez bezsensownego mashowania. Bedzie trudno... Ja się rzuciłem od razu na Mroczny poziom trudności i jest ciężko, bo nawet mała grupka przeciwników potrafi dać w kość. Zwłaszcza że system walki to na samym początku czarna magia, nawet samouczek za bardzo nie pomaga przez to mało intuicyjne sterowanie. Jak ktoś lubi wyzwanie, to polecam Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Bo wlasnie dzieki Dark Mode mozna naprawde wczuc sie w role wiedzmina. Kazde wyjscie do lasu bedzie musialobyc przemyslane, zeby dojsc z A do B i przezyc. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Dark Mode to jakiś ostatni poziom trudności? Może trochę przybliżycie ? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Dark Mode to najwyzszy tryb trudnosci w grze, w ktorym sa dodatkowe questy zwiazane z kolekcjonowaniem 3 specjalnych zbroji. Kazdna z nich sklada sie z 6 elementow. W momencie, kiedy nie ma sie wszystkich skompletowanych, odbieraja one powoli zycie Geraltowi w walce. W momencie jak sie je zbierze wszystkie to z kazdego zadanego przeciwnikom ciosu, rosnie zycie wiedzmina. Sa mocne, ale przeklete. Poza tym sam poziom trudnosci jest ponoc naprawde wysoki. 1 Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-the-witcher-2-tech-analysis Analiza Eurogamera wraz z filmikami porownujacymi do oryginalu. Jestem zaskoczony ale momentami oswietlenie z klocka bardziej mi sie podoba. No i framerate podczas gameplayu jest niemal idealny Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Wygląda zacnie postarali się trzeba przyznać, to mój pierwszy wiesiek i póki co giera mnie nie porwała. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Ty się jarasz Halo, więc mnie to nie dziwi #trolololo Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 (edytowane) Co jak co, ale kamera porządnie potrafi wkur.wić podczas walki, jak uparcie najeżdża na listki na drzewach i w konsekwencji nic nie widać. Edytowane 14 kwietnia 2012 przez ragus Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Mnie trochę wkurza poziom trudności. Od razu uderzyłem na normal, ale nawet jakieś średnio trudne potyczki szły mi strasznie słabo. Przeskoczyłem na łatwy, ale na easy to nawet nie ma gry bo wystarczy maszować przyciski ataku i wszystkie pojedynki przechodzi się niemal bez draśnięcia. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 (edytowane) Z okazji premiery to polecilbym launch trailer z PC, lepszy http://www.youtube.com/watch?v=HedLjjlSy3Y Edytowane 14 kwietnia 2012 przez Voytec 1 Cytuj
kostek941 35 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Mam pytanie do ludzi, którzy już grają. Jak wygląda sprawa z językiem? Na pudełku nie widzę żeby był polski. Wydaje mi się to co najmniej logiczne,żeby był,ale wolę się upewnić. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Jest pełna polska lokalizacja. Cytuj
seb.maz 722 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Mam Mroczną Edycję i tu daje dużego plusa , za cenę i przede wszystkim zawartość . Wszystko solidnie wykonane i prezentuje się bardzo dobrze . Co do samej gry , to narazie mam mieszane uczucia , bo jestem zafascynowany tym światem i fabułą ,ale mam trochę problem ze sterowaniem . Mamy ten samouczek , ale moim zdaniem za dużo informacji w tak krótkim czasie . Niby wszystko OK. , ale kiedy dochodzi do ostateczego sprawdzianu , to taki mentlik , że zginąłem bardzo szybko . Rozumiem co miał na myśli barcelona fan pisząc o różnicy w poziomach trudności między normalnym , a łatwym , mam tak samo . Szkoda byłoby "przelecieć" tą grę tylko ciachając mieczem.... Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Nie jestes sam, wielu ma klopoty z ogarnieciem systemu walki Idzie sie pogubic, dochodzi do sprawdzenia i nie bardzo wiesz co masz zrobic !? Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 (edytowane) Ja już mam problem na początku gry w momencie jak ide za Królem . W pewnym momencie muszę się postawić chyba na sześciu żołnierzy Dałem w spojler żeby nikt nie miał pretensji Edytowane 15 kwietnia 2012 przez tomci23 Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 15 kwietnia 2012 Opublikowano 15 kwietnia 2012 dostałem odpowiedź od CDPRed, negatywną, ale z załączony gift codem do gog.com na pierwszego Wieśka Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Ktoś z ultimy już zwykłą wersję dostał? Ew. czy chociaż status zamówienia komuś zmienili? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Wątpię. Też ciągle czekam. Pewnie wieczorem się zmieni status, jeśli miałoby na jutro dojść. Cytuj
SpideyPL 21 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Muve.pl dziś wysłało. Czekam. Cytuj
Bzduras 12 536 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Jak z Ultimy jutro nie przyjdzie to ich pozwę o znęcanie się nad graczem :< Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 (edytowane) Od Pana z Ultimy przez telefon dostałem informację, że dziś gra została wysłana. Po prostu ociągają się z podawaniem faktycznego stanu zamówienia. Tak czy siak ostatni raz u nich coś zamówiłem. Edit: Zamówienie zostało zrealizowane Wiedźmin 2 - Zabójcy Królów Edycja Rozszerzona (Xbox 360) x 1 - 119.90 zł/szt. Edytowane 16 kwietnia 2012 przez Humulin Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 16 kwietnia 2012 Opublikowano 16 kwietnia 2012 A na pocieszenie dla posiadaczy iurządzeń jest komiks wiesiek na appstore za darmo. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi