Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Wiedźmak miał średnią na Metacriticu równą 90 dopóki nie pojawiła sie TA recenzja. Minusy - niezrozumiała historia, niedopracowana grafika, brak więzi z NPCami, za trudna walka i ocena 4.5 / 10... Polecam lekturę komentarzy ;p
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Wie ktoś może, gdzie można zmienić wielkość napisów na CRT?.Przeszukałem wszystko i nie mogę znaleźc takiej opcji po mojemu nie ma takiej opcji.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Znalazłem takie info w paru recenzjach, moze chodzi o to ze gra sama dostosowuje sie do telewizora i samemu nic nie trzeba zaznaczac w opcjach
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Z tego co pamietam to pytalo sie przy pierwszym odpaleniu gry czy chcemy zmienic czcionke do telewizorow CRT
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Eeeee, ja czegoś takiego nie miałem, gra sama dopasowała się do mojego telewizorka. Zresztą szacun dla CDP własnie za to, że gra wygląda bardzo dobrze na starych telewizorach - nie trzeba siedzieć z nosem w ekranie, żeby coś przeczytać, a i grafika to nie "PS2 na sterydach".
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Potwierdzam, przy pierwszym uruchomieniu wyskoczyło zapytanie o dopasowanie napisów, do tego w opcjach widziałem gdzieś taką pozycję
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l W opcjach raczej na 99% nie ma, a przy 1 uruchomieniu widocznie przeoczylem, ale teraz zeby mi sie pojawilo ponowne zapytanie o napisy musze usunac 2 cd witchera z dysku??Bo savy usunalem wszystkie ale zapytania nie ma
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Wydaje mi sie, ze usuniecie pamieci tymczasowej (cache) powinno wystarczyc.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Ja w trakcie grania zmieniłem na duże napisy ,męczyły mnie te małe tabelki bo siedze dość daleko od telewizora ,więc na bank taka opcja jest tylko nie pamiętam gdzie i nie mam jak teraz sprawdzić.
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l ustawienia->grafika->duże czcionki i nie wmawiajcie mi że czegoś takiego nie ma
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Naprawde dziwne, ale moglbym wkleic taki sam screen tylko bez opcji duze czcionki
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Jak grasz na starym TV, to automatycznie masz duże czcionki. Dlatego tej opcji nie widzisz. Na HDTV możesz sobie przełączać, na SD są tylko duże. Edytowane 27 kwietnia 201212 l przez wrog
Opublikowano 27 kwietnia 201212 l Wie ktoś może, gdzie można zmienić wielkość napisów na CRT?.Przeszukałem wszystko i nie mogę znaleźc takiej opcji po mojemu nie ma takiej opcji. Jest taka opcja - pojawia się przy pierwszym odpaleniu gry
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Krótkie pytanie - skończyłem drugi akt, mam na końcówce 31 poziom doświadczenia. Dojadę w trzecim akcie do 35 poziomu, czy szukać na siłę jakiegoś respawnu niemilców?
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Ja bym radził poszukać stworków bo możesz mieć taką niespodziankę jak ja. Do 35 lvl brakło mi 488 punktów i nie dało się już nigdzie podbić expa
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l w końcu miałem więcej czasu żeby pograć w W2 i krótko mówiąc...fabuła, dialogi, świat gry i klimat wciąga jak czarna dziura, już nie pamiętam gry żeby same dialogi tak mnie trzymały przy ekranie ;] no i granie w stylu jeszcze 10minut i spadam a tutaj 2godziny.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Mam pytanie dla tych którzy zakupili grę w UK. Czy gra kupiona w tym kraju posiada Polski dubing czy moze tylko napisy ??
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Podejrzewam, że wersja UK nie będzie miała ani napisów ani dialogów pl. Wersja PL ma nasz ojczysty język i ruski, nie ma w nim angielskiego na 100%. Czyli w angliku pewnie nie będzie j. polskiego.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Mam pytanie dla tych którzy zakupili grę w UK. Czy gra kupiona w tym kraju posiada Polski dubing czy moze tylko napisy ?? Jest dubbing i napisy.
Opublikowano 28 kwietnia 201212 l Podejrzewam, że wersja UK nie będzie miała ani napisów ani dialogów pl. Wersja PL ma nasz ojczysty język i ruski, nie ma w nim angielskiego na 100%. Czyli w angliku pewnie nie będzie j. polskiego. U nas jest specjalna wersja, bo gra jest sprzedawana dużo taniej niż na Zachodzie. Osobne SKU, które przykładowo zabezpiecza przed importem.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l potwierdzam sa napisy i jest dubbing - tylko pudelko i instruckcja sa w jezyku ang. wersja kupiona w tutejszym sklepie. (Irlandia) Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez danielskii
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l strasznie wkur.wia mnie mapa w drugim akcie w Verden. eidt. rozmowa z trollem miażdży! Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 30 kwietnia 201212 l strasznie wkur.wia mnie mapa w drugim akcie w Verden. faktycznie - tej miejscówki trzeba się nauczyć, bo mapa jest do bani. Ale mimo, że Verden wydaje się jakoś rozbudowany, jest prosty jak drut, tyle, że kilkupoziomowy.