Xymek 62 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2012 Vergen nie Verden...na szczescie miasta mozna sie szybko nauczyc... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Wściekły Pies Opublikowano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2012 chodziło mi o zaznacznie questów na mapie, kilka razy miałem coś takiego że pokazywało mi że mam iść w jedno miejsce, a na miejscu nie ma żadnego npc'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2012 chodziło mi o zaznacznie questów na mapie, kilka razy miałem coś takiego że pokazywało mi że mam iść w jedno miejsce, a na miejscu nie ma żadnego npc'a. Gra wogole jest upstrzona bugami, nierzadko bardzo powaznymi, oraz skaszanionymi sejwami/autosejwami, "dzieki" czemu nierzadko przebijanie sie przez nia nie jest przyjemne. Niestety...RED-om najwyrazniej zabraklo czasu na usuniecie problemow... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 30 kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 kwietnia 2012 Vergen nie Verden... tfu, jasne - pomyłka chodziło mi o zaznacznie questów na mapie, kilka razy miałem coś takiego że pokazywało mi że mam iść w jedno miejsce, a na miejscu nie ma żadnego npc'a. bo miasto jest wielopoziomowe - to zaznaczenie mogło pokazywać quest nad/pod tobą - kilka razy się na tym złapałem Cytuj Odnośnik do komentarza
leszekch 5 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 wie ktoś gdzie można znaleść schemat na krakwe nie moge znależć u żadnego sklepikarza w obozie . Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 zaraz przy tym namiocie co masz odprawiac rytual nekromancki stoi koles co sprzedaje (nie jest zaznaczony na mapie jako sprzedawca) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek87 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 wideo z wizyty angry joe w cdprojekcie, co prawda nic nie wynika czy robią 3 część, no ale... Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 A gdzie znajdę cmentarz w I mieście ? Szukałem w uj czasu i nic. Gdzieś gdzie drewno spuszczają do rzeki ale gdzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 Jeżeli dobrze rozkminiam o co Ci chodzi, to jak wchodzisz do lasu, to idziesz w lewo i szukasz ścieżki, która idzie pod górę. Rozwidla się i po lewej stronie na wzniesieniu jest cmentarz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milekp 78 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) Idąc z Bindugi w las w stronę mostu trolla patrz cały czas w lewo - tam musi być ścieżka do góry i na cmentarz (widać kilka nagrobków - nie szukaj krzyży :-). Edytowane 1 maja 2012 przez milekp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 Czy u Was też w konsoli słychać wzmożone chłodzenie podczas działania Wiedźmina? Przy Skyrimie wiatrak tak nie pompował, a 15min gry w Wieśka i konsola jest jak odrzutowiec (oczywiście nie jest to dźwięk DVD - zainstalowano całość na HDD). Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 Jak grałeś w Skyrim takich upałów nie było - zagadka wyjaśniona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 008 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) Heh, nie to jest jednak problemem. Było tak, że grałem w Skyrim i Wieśka jedno po drugim. Parę godzin Skyrima nie dawało takich efektów wiatrakowych jak kwadrans w Wiedźmina. Zaręczam, że upałów jeszcze nie było. No nic, jakby ktoś zauważył, że Witcher mocniej przedmu(pipi)e przedmuchu.je konsolę, to fajnie jak da znać - a jak nie, to pewnie po prostu mój xbox się przy tej grze bardziej męczy. Edytowane 1 maja 2012 przez Red_XIII Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 428 Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 Nic takiego nie zauważyłem. Arena potrafi wciągnąć cholernie, świetny dodatek do właściwej gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 1 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2012 (edytowane) Niektóre questy poboczne potrafią zaskoczyć złożonością i trzeba nawet pomyśleć PS. Nie zapomnijcie porozmawiać z Zośką o królu w drugim akcie - teksty pierwsza klasa Edytowane 1 maja 2012 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Heh, nie to jest jednak problemem. Było tak, że grałem w Skyrim i Wieśka jedno po drugim. Parę godzin Skyrima nie dawało takich efektów wiatrakowych jak kwadrans w Wiedźmina. Zaręczam, że upałów jeszcze nie było. No nic, jakby ktoś zauważył, że Witcher mocniej przedmu(pipi)e przedmuchu.je konsolę, to fajnie jak da znać - a jak nie, to pewnie po prostu mój xbox się przy tej grze bardziej męczy. Skoro grałeś najpierw w Skyrim, a zaraz potem w W, to chyba nie dziwne, że konsola się zmęczyła Jak na razie jestem w 2 akcie, gra w ogóle nie nudzi, a na każdym kroku można wskoczyć w dodatkowe zadania. Co do czasu grania, pierwszy akt zajął spokojnie 10h - pełne lizanie ścian, drzew, gleby i korzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza
raulos 19 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Zrobiłem eliksir do walki z wodnym potworem. Gdzie mam iść zeby go znalezc ? W zadaniu pisze zeby wypic przed walka i tyle... na mapie nic nie ma ? Edytowane 2 maja 2012 przez raulos Cytuj Odnośnik do komentarza
wrog 608 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Rób questy dalej, w końcu zmierzysz się z potworem (główny wątek) i wtedy będziesz mógł to zaliczyć... Edytowane 2 maja 2012 przez wrog Cytuj Odnośnik do komentarza
k0ntra 406 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Podaje kod na darmowy avatar: YYQRM-GJCT4-TVQGT-7Q3RG-JV3RZ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Colin 1 973 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza
Andreal 2 123 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Jak go zrobiłeś, to nigdzie nie musisz iść, wypij przed walką. Zadanie poszukiwania składnika automatycznie ci po wszystkim zaliczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Mam pytanie, bo nie wiem czy to nie jest błąd odnosnie zadania pobocznego serce melitele akt 1(w prologu zrobilem poboczna misje o tej samej nazwie, mam talizman mlodego).Wykonalem najpierw wszystkie misje na silowanie na reke(na koniec jest zegota) i kiedy ide do tej anezki to moge z nia tylko handlowac,albo grac w kosci.Dodam ze mam wszystkie skladnki ktore normalnie by potzebowala a troll zyje, ale nawet jak z innego save'a go zabije to i tak nic nie pomoze.Nie wiem czy do aktywacji tego questa potrzeba nie konczyc questa z silowaniem na reke, ale i tak nic juz nie zrobie bo nie mam odpowiednieo questa.Takze nie wiem czy to blad w grze czy zeby miec te misje trzeba pamietac o okreslonej chronologii Cytuj Odnośnik do komentarza
Usagi 77 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 po 3 godz gry...gówniane sterowanie na maxa. na mrocznym poziomie nie potrafiłem przebić się do balisty w prologu,w sumie na normalnym mi się to udało(kończyłem Ninja Gaiden Black na v.hard).przenikające obiekty(wchodziłem po drabinie "razem" z zwykłym żołdakiem przenikając przez niego).cut scenki bardzo dobre,muzyka też póki co daje radę.animacja poruszania się drętwa mi się wydaje,walka to już w ogóle "koczkodan" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 Jak się nauczysz grać i ogarniesz system, to powiesz, że system walki jest bardzo dobry 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 2 maja 2012 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2012 (edytowane) Mam pytanie, bo nie wiem czy to nie jest błąd odnosnie zadania pobocznego serce melitele akt 1(w prologu zrobilem poboczna misje o tej samej nazwie, mam talizman mlodego).Wykonalem najpierw wszystkie misje na silowanie na reke(na koniec jest zegota) i kiedy ide do tej anezki to moge z nia tylko handlowac,albo grac w kosci.Dodam ze mam wszystkie skladnki ktore normalnie by potzebowala a troll zyje, ale nawet jak z innego save'a go zabije to i tak nic nie pomoze.Nie wiem czy do aktywacji tego questa potrzeba nie konczyc questa z silowaniem na reke, ale i tak nic juz nie zrobie bo nie mam odpowiednieo questa.Takze nie wiem czy to blad w grze czy zeby miec te misje trzeba pamietac o okreslonej chronologii Wszystkie składniki potrzebne do tego zadania powinieneś móc kupić od Cedrica za nieco ponad 400 orenów/sztuka. Questy z siłowaniem na ręke nie mają tu nic współnego, podobnie jak zadanie związane z Trollem. Widocznie brakuje Ci któregoś składnika - po zakupie/zdobyciu ostatniego automatycznie wyskoczy powiadomienie, iż możesz sie udać do wiedźmy. Edit: Możliwe też, że zdobyłeś wszystkie składniki, lecz przez przypadek któryś z nich użyłeś podczas tworzenia mikstur - np. esencję śmierci. Edytowane 2 maja 2012 przez Humulin Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi