adamst85 96 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Starałem się zrobić wszystko bo niektóre questy poboczne to mistrzostwo i coś ponad 45 godzin wyszło jak nie więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja jestem w pierwszym akcie i wpadłem po uszy Ile średnio zajmuje czas przejścia ? Weź pod uwagę fakt, że pewnie zechcesz przejść jeszcze minimum raz - inną ścieżką Cytuj Odnośnik do komentarza
Bansai 11 198 Opublikowano 22 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2013 Ja jestem w pierwszym akcie i wpadłem po uszy Ile średnio zajmuje czas przejścia ? Weź pod uwagę fakt, że pewnie zechcesz przejść jeszcze minimum raz - inną ścieżką O to to, zapomnialem wspomniec, ze jest w tej grze decyzja ktora calkowicie zmieni 2gi akt (miejsce pobytu etc ), no i oczywiscie ending, tez jest kilka wariantow Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 (edytowane) to ja jestem taki glupi czy ta mapa jest taka zj.ebana ? rażą mnie jeszcze te sztuczne ograniczenia, korytarzowe ścieżki jak w Call of duty, niewidzialne ściany i krzeczki których nie da się przejść. Dobrze, że trójka pójdzie w ślady Skyrim i otwarty świat. Teraz Filippa uzdrowiła Smokobójczyni a ja walczę z jakimś wielkim generałem we mgle daleko do końca? Wiem, że jeszcze III i IV akt ale te podobno są krótkie. Edytowane 8 Lutego 2013 przez chris85 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Jest zjebana. Cytuj Odnośnik do komentarza
hooki 194 Opublikowano 11 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 świetna gra! jak w sobotę rano zacząłem tak z paroma przerwami pograłem do niedzielnego popołudnia, po nudnym maksymalnie assasins creed revelations ta gra ratuje moją wiarę w elektroniczną rozrywkę Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Myslalem, ze wszystko pojdzie gladko, kupilem zdrapke wiedzmina 2 z allegro, kod szybko wpisalem do xboxa, jeszcze szybciej sie sciagnelo i co? gra nie jest po polsku! Jedyna gra w ktora chcialem zagrac po Polskiemu, dla klimatu a tu taki zonk! Wchodze do internetu zasiegnac jezyka i czytam, ze mialem angielskie ustawienia to sciagnelo sie tylko w wersji angielskiej, od tak sam to mialem wiedziec! To zmieniam ustawienia w konsoli na patryjotyczne, kasuje wieska, sciagam jeszcze raz przeswiadczony ze teraz idzie z PL XBL, no i niestey znow jest ta sama wersja. Nosz by to trafilo! Ktos przezyl juz tutaj taki dramat jak ja? Jest jakas skuteczna metoda poza tworzeniem polskiego nowego napewno nie konta ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Region też ustawiłes na PL? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Tak, tylko, ze juz po pierwszym zasaniu! Tutaj czytam ze kolega mial podobny problem tylko ze ja to fizycznie sciagam z polski. Ostatni wpis http://www.forum.gamewalk.pl/viewtopic.php?t=6541 Edytowane 27 Lutego 2013 przez chmura Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 A ten kod na Wieśka to też PL kupiłeś czy jaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Tak wersja gry PL. Wychodzi, ze to przez ustawienia regionu na wyspiarskie przy pierwszej probie pobrania. Teraz czy to da sie naprawic?! No śmierc w oczach siedze i tylko slucham soundtrack z menu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Usuń tego W2 i cache dysku i spróbuj znów na wszystko PL sciągnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Szprota Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Jak to nie pomoże to napisz może do CD Projektu lub MS Polska Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Po co pisać, lepiej zadzwoń na infolinie MS jak już. Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 27 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Usunalem wieska, wyczyscilem dyski i juz widze, ze to nic nieda! Przy ściaganiu gry jest napisane w jakim jezyku sie sciagnie i nie ma tam polskiego! Toż to kpina, przykleila mi sie do konta angieslka wersja i moge sobie teraz chuchac i dmuchac. Banda decydentow, nie zostawie tak tego, tylko znajde mojego morgensterna to im pokaze! Pieknie teraz pisac, dzwonic i czekac tygodniami na nie wiadomo co! Zamiast sie relaksowac przy grze to musze wylewac swoja irytacje. No minus 2 punkty do zdrowia dla tych co to tak pokielbasili! Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Po pierwszej wizycie w domu Loredo w Akcie 1 w Flotsam, zniknęły mi miecze. To jakiś bug czy może gdzieś je znajdę? EDIT: Do usunięcia. Edytowane 21 Marca 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie zaslugujesz na nie po prostu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
GwynBleidd_79 113 Opublikowano 21 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 (edytowane) Po pierwszej wizycie w domu Loredo w Akcie 1 w Flotsam, zniknęły mi miecze. To jakiś bug czy może gdzieś je znajdę? EDIT: Do usunięcia. Twój oręż jest skrzyni obok strażnika przed wejściem do domu Loreda.Musiałeś go tam zostawić,inaczej nie został byś tam wpuszczony. EDIT: Też Edytowane 21 Marca 2013 przez GwynBleidd_79 Cytuj Odnośnik do komentarza
chmura 16 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Sprawa sie wyjasniła to moja wina, ze gra jest po angielsku! Konto zostało stworzone na adres angielski, gra to wykryła i dostałem zonka... Jak argumetowałem, ze 2007 roku gdy zakladalem konto nie było mozliwosci rejestrowania na polski adres (no chyba ze bym chcial poł produkt, notabene niezgodny z opisem na pudełku ktore bylo w jezyku polski!). Dostałem odpowiedz, ze mam reklamowac u tego co zdrapke mi sprzedał, tylko ciekawe jak mam to zrobic jak produkt został nieodwracalnie uzyty a nawet jak bym dostał nowa zdrapke to sytułacja by sie powtorzyła. I tak oto legalnie zostalem wydymany ! Dobrze, ze gra krotka i chlopi prosta angielszczyzna jada... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zdunek 1 121 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 (edytowane) Można w dowolnym momencie migrować konto na Polskę Edytowane 3 Kwietnia 2013 przez Zdunek Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jaki polecacie build dla Swordsmana grajacego na poziomie Mroczny ? bo gine jak szata Cytuj Odnośnik do komentarza
Kondeer 34 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Jaki polecacie build dla Swordsmana grajacego na poziomie Mroczny ? bo gine jak szata :confused: Mi się najlepiej grało jak zrobiłem postać mniej więcej pół na pół znaki i walka mieczem. Ale na mrocznym poziomie chyba największym ułatwieniem jest zrobienie sobie mrocznego pancerza, z tego co pamiętam to z każdym trafieniem przywraca odrobinę zdrowia. Więc warto się trochę pomęczyć zbierając rzeczy i stworzyć sobie ten pancerz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Ulepsz sobie znak Queen. Z drzewa szermierki najważniejsza jest kontra i unik, redukcja obrażeń raczej mało daje bo i tak trzeba unikać zupełnie ciosów. Do tego jak wyżej: kup sobie mroczny pancerz z I aktu (ja przeszedłem w nim całą grę ale ostatnie walki w tym to była katorga a na nowe nie miałem kasy), na spokojnie można nazbierać materiałów i kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Mnie chodzi o konkretny build jak rozkladac skille zeby nie marnowac glupio Pts Cytuj Odnośnik do komentarza
golab 1 670 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 zacząłem grać od razu na mrocznym, nie używam rynsztunków, obecnie środek drugiego aktu i mam takie coś: - w drzewku treningowym wszystko na full poza regeneracją wigoru - tutaj 0/2 (to pomiędzy hartem ciała i rzucaniem sztyletami), - riposta 2/2, - praca nóg 1/2 (+100% do dystansu pokonywanego turlając się wystarczy by każdemu uciec czy pojawić się za plecami), - koniecznie chciałem mieć młynek, przynajmniej na 1/2, więc wybrałem gardę i przemoc, oba na 1/2 - późniejsze skillsy poza przymusowymi wedle uznania raczej, ulepszam finezję (to co zwiększa szansę na każdy efekt krytyczny) i nagłą śmierć, jak masz problemy z grupami przeciwników to wykup sobie gardę i pracę nóg na maksa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi