Ryhol 5 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 (edytowane) Sorrki ale nie chciało mi się tego zmniejszyć więc wrzuciłem tak na szybko: http://www.sendspace...372888c165044c6 tutaj jeszcze cały zestaw i wielkość medalionu (robione już telefonem): http://images40.foto...2645f355f4b.jpg http://images46.foto...f4105ce8335.jpg http://images40.foto...bee87124212.jpg Generalnie artbook jest zrobiony za(pipi)iście kredowy papier wszystko szyte. edit: @Magik w ustawieniach językowych mogę zmienić napisy na rosyjskie i tak samo audio. Trochę lipa bo wolałbym angielski. Domyślnie mam ustawione Polskie napisy i audio. Edytowane 13 kwietnia 2012 przez Ryhol 1 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 http://thewitcher.co...unity/entry/183 Powinno coś się wyklarować z tymi kopiami review... No i pupa, ciągle żadnego e-maila. Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 To sprawka jednego rdzenia w sensie że wysyłają mejle z ps3? Cytuj
Gość Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Przez PSN, może do grudnia dojdą... Cytuj
Bzduras 12 535 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 A ja chędożę te zwiastuny już, czekam na grę. Ultima nie wysłała (chociaż jak zobaczyłem na forumie, że gram.pl już to zrobiło to łudziłem się jeszcze chwilę...), także grą będę się cieszył i jarał za tydzień (studia i wyjazdy, bejbe). Do tego czasu trailerom mówię "pas", czytając Czas Pogardy. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Fajny, ale bez szalu szczerze mowiac. Ja tez wlasnie przygotowuje sie do ER i sciagam aktualizacje Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 2,5 godziny za mną. Ale giera, mmmmmm. Jestem zaskoczony tym, jak ładnie chodzi. Nic nie przycina no i ogólnie grafika jest bardzo ładna. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Jebana ultima. Ostatni raz zamówiłem u nick cokolwiek. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Gra ma premierę we wtorek to po co te spiny? Będzie można się denerwować jeśli gry nie będzie we wtorek, tak jak zostało zaplanowane. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Gdyby nie cena gry oraz szacunek jakim darze twórców, to kląłbym na CDpRed, że niekórym wysyłaja gry wcześniej. Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Opublikowano 13 kwietnia 2012 Mi też dziś przyszło . Fap fap fap . Artbook w pytke...warto było za taką cenę. Nr. limitki 255 . Cytuj
wrog 609 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Jebana ultima. Ostatni raz zamówiłem u nick cokolwiek. Hę? Przecież było zapowiadane od początku przez CDP, że Mroczna Edycja będzie wysyłana wcześniej. Taki kolejny bonus dla wybierających bogatsze wydanie. Reszta sklepów ma zakaz sprzedaży. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Oo Nie wiedziałem, że dotyczy to tylko mrocznej edycji. Myślałem, że wysyłali także tą podstawową. Przepraszam. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Na jaki poziom trudnosci uderzacie? Ja chyba przy 2 podejsciu wybiore Dark Mode. Z tego wzgledu, ze chce miec zaliczonego Wiedzmina na najwyzszym mozliwym poziomie trudnosci a do tego te fanty mnie interesuja, szczegolnie zbroja z filmiku "52 i pol". Do tego poziom trudnosci, ktory wrecz zmusza gracza, by do kazdego zadania sie przygotowac, kombinowac w trakcie walki, bez bezsensownego mashowania. Bedzie trudno... Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Podstawową też już wysyłają (ś-g., ultima) Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Dear Gamer, Congratulations! You convinced us that you should be the one to review The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition! A copy of our game is already heading your way and you should receive it soon. We really want to hear what you think about our game – so we would appreciate if you published your review and spread the word among your friends using your own social media channels. Your opinion matters as the opinion of your colleagues, so encourage them to comment on what we think is one of the best RPGs for the Xbox 360. Have fun! 4 Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Fajny początek dnia Chyba jeszcze nigdy w życiu się na nic za frajer tak nie załapałem, więc przyjemność podwójna Cytuj
Magik 1 124 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Don pewnie podeslal im swoje nagie foty Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Dear Gamer, Congratulations! You convinced us that you should be the one to review The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition! A copy of our game is already heading your way and you should receive it soon. We really want to hear what you think about our game – so we would appreciate if you published your review and spread the word among your friends using your own social media channels. Your opinion matters as the opinion of your colleagues, so encourage them to comment on what we think is one of the best RPGs for the Xbox 360. Have fun! Dear Gamer, Congratulations! You convinced us that you should be the one to review The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition! A copy of our game is already heading your way and you should receive it soon. We really want to hear what you think about our game – so we would appreciate if you published your review and spread the word among your friends using your own social media channels. Your opinion matters as the opinion of your colleagues, so encourage them to comment on what we think is one of the best RPGs for the Xbox 360. Have fun! wow, nie jestem w temacie, na jakiej dokładnie zasadzie rozdawali W2 ? że gdzieś na portalu/w gazecie napiszesz recenzje lub wyślesz do CDP ? Cytuj
Gość Wściekły Pies Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 a mi jeszcze nie odpisali pewnie jednak ktoś to czytał/sprawdzał i się nie załapałem Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 (edytowane) Daddy: Trzeba było wypełnić formularz na stronie Wieśka: opisać swoje doświadczenie z grami, podać adres strony dla której się pisze recenzje i podesłać link do opublikowanej recenzji. Magik: Tylko moją recenzję American Nightmare Wściekły: Chyba czytali, bo miała być odpowiedź do środy, a ja dostałem wczoraj parę minut przed północą. Edytowane 14 kwietnia 2012 przez DonSterydo Cytuj
Daddy 4 226 Opublikowano 14 kwietnia 2012 Opublikowano 14 kwietnia 2012 trzeba było skorzystać z zapro keymerkera do tej waszej strony i może też bym wyrwał W2 gratsy don Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi