Andreal 2 123 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 (edytowane) Moje pytanie nie musiało być w spoilerze (ale niech ci będzie), bo nie wspomniałem w jaki sposób tego dokonać, odpowiedź milkap by już się w spojler jednak nadawała. Milekp - edytuj w spoiler, ja też tak zrobię. Edytowane 24 kwietnia 2012 przez Andreal Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Questa tego o ktorym mowicie dosyc latwo ominac pomimo tego ze jest niesamowity Idzcie ludzie we flotsam do kwatery niebieskich pasow (po schodkach do gory na lewo od karczmy) i "wygrywajcie" wszystko a nie pozalujecie xD. na k*rwich dupach do raju! 1 Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Widzieliście smaczek związany z Assassin's Creed? Przechodząc grę za pierwszym razem go nie znalazłem... Cytuj
milekp 78 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Widzieliście smaczek związany z Assassin's Creed? Przechodząc grę za pierwszym razem go nie znalazłem... Widziałem - do tego, nie dość, że smaczek, to jeszcze dodaje jakieś bonusy. Cytuj
Master_Lukas 202 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 (edytowane) Widzieliście smaczek związany z Assassin's Creed? Przechodząc grę za pierwszym razem go nie znalazłem... Daj w spoilerze... O to chodzi? Edytowane 24 kwietnia 2012 przez Master_Lukas Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Opublikowano 24 kwietnia 2012 Haha, dwa razy dostałem już tą umiejętność, ale dopiero teraz skojarzyłem, że to faktycznie nawiązanie do AC. Cytuj
Andreal 2 123 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Wczoraj 2h poświęcone na grę "zmarnowałem" na grę w kości, jedno krótkie zadanie i lekki "apgrejd" sprzętu... w I akcie. Do wakacji tego nie skończę, a New Vegas jeszcze czeka. Z drugiej strony ekonomicznie: 2 gry na rok Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 No ja się dopiero martwei. Wiedźmin 2, Mass Effect 3 i Skyrim czekają na półce na swoją kolej, poczekają na kino domowe i nowe mieszkanie i wtedy full wypas!! Grania mam na dwa lata. Napiszcie jak z poziomem trudności - normal? nie za łatwo? (Kingdom of Amalur?). Aha i jeszcze Dragon knight Saga i Dragon Age 2 - heh rpgi mi starczą na rok... Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Na normalu będzie zbyt łatwo. Bierz wyższy poziom, jak się ogarniesz z systemem, to nie będzie problemu. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 (edytowane) Potrzebuję pomocy skończyłem grę i liczyłem że załapię aczika za 35lvl a tu wałek. Nie została już żadna misja poboczna a brakuje mi niecałych 500 punktów, można to gdzieś nabić na potworach albo w jakikolwiek inny sposób?? Edytowane 25 kwietnia 2012 przez kudlaty88 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Bardzo łatwo można podbić lvl w drugim akcie na harpiach. Są miejsca w których respawnują się praktycznie cały czas. Pozatym grając drugi raz przy skorzystaniu z poradnika łatwo wychwycić wszystkie poboczne questy, które wczesniej się ominęło, lub za wcześnie skończyło. No chyba, że zrobiłeś faktycznie wszystko podczas Swojego przejścia, to zostaje farmienie na stworach. Chociaż wątpię, by gra wymuszała taki sposób dobijania maksymalnego poziomu:) Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Hmm albo mam buga albo coś bo w trzecim akcie ani harpie ani endriagi nie dają mi żadnego expa... A faktycznie nie zrobiłem dwóch questów,jednego w prologu i jednego w drugim akcie Cytuj
Czoperrr 5 119 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Ma ktoś tracklistę z płytki z soundtrackiem? Skończyłem dzisiaj grę i chciałem sobie wrzucić płytkę na kompa, a tracklistę trzeba by było jakoś podpisać. Znalazłem listę z wersji na PC ale się różni długością poszczególnych utworów i jest ich o jeden mniej. Cytuj
Gość Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Wrzuć przez iTunes, wszystko automatycznie będzie podpisane. Cytuj
ngx 0 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 A' propos wcześniejszej dyskusji na temat zmiennych warunków atmosferycznych - deszcz jak najbardziej pada, ale przy okazji zauważyłem śmieszny błąd - deszcz pada w jaskiniach Nie wiem czy w budynkach też, ale zjawisko atmosferyczne w jaskini uwieczniłem: http://www.youtube.com/watch?v=t3IXHh25Mnw Cytuj
barcelona fan 33 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Opublikowano 25 kwietnia 2012 Widzieliście smaczek związany z Assassin's Creed? Przechodząc grę za pierwszym razem go nie znalazłem... Daj w spoilerze... O to chodzi? http://www.youtube.com/watch?v=1Om0UpfQc0Q Tak o tym pisałem . Myślę że tego typu smaczków może być sporo i tylko czekają na odkrycie. I nie wiem czy jest ten quest na ścieżce Iorwetha, ale w II akcie robiliście questa ze zdobywaniem piór harpii? xD Cytuj
Bzduras 12 534 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Panowie, z tymi piórami harpii trzeba za kazdym razem ganiac do Rajmunda czy można je pogonić gdzies bliżej? Ten łoś w chacie skory do handlu nie jest... Cytuj
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Ten łoś w chacie handluje jedynie ZANIM zaczniesz u niego questa (czyli linia dialogowa "chcę dołączyć do <ta jego sekta>" czy coś w ten deseń). Po zakończeniu questa również nie można z nim handlować. Ewentualnie opcja, że handel jest dostępny podczas questa który się dla niego wykonuje, a nie jest dostępny przed ani po. Któraś z tych opcji, nie mam jak sprawdzić, ale na 100% można z nim handlować. Cytuj
Bzduras 12 534 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 No to mam nadzieję, że zostawiłem gdzieś sobie save przed jego questem (mało prawdopodobne). Dzięki za info. Nie chciałem pisać, że chodzi mi o Natchnionego, bo na telefonie chu.jowato taguje mi spoilera. Anyway, przekupiłem gościa i handlu z nim nie mam, także może jest jak mówisz - po queście zrobi się bardziej skory do kupna/sprzedaży Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Zaczynam drugie podejście,tym razem na mrocznym poziomie trudności i muszę przyznać że na początku jest łatwiej niż za pierwszym razem na normalnym. A wyczytałem że podobno jest jakiś "perk" na bonusowy exp, dodaje 10% zdobytego doświadczenia. Trzeba zniszczyć 10 słupków treningowych czy to prawda sprawdzę jutro:P Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Opublikowano 26 kwietnia 2012 Zaczynam drugie podejście,tym razem na mrocznym poziomie trudności i muszę przyznać że na początku jest łatwiej niż za pierwszym razem na normalnym. A wyczytałem że podobno jest jakiś "perk" na bonusowy exp, dodaje 10% zdobytego doświadczenia. Trzeba zniszczyć 10 słupków treningowych czy to prawda sprawdzę jutro:P Jakby co to mrocznym poziomie mozna wykuc 3 unikalne over-powered sety zbroi oraz mieczy, schematy na nie kupisz i u kowali w kazdym akcie. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Nie mieliście problemów z autosavami ? Mi nie zapisuje, muszę ręcznie, a nawet jak ręcznie zapisze pamięta jakiś stary autosave. Mam 200 giga wolnego na dysku, może dlatego ? Gra oczywiście oryginał. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Niet. Zresztą nie ma co liczyć na autosavey bo są generalnie rzadko. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Może dlatego no i widzę, że miałem w konsoli 2005 r i czas zimowy, może coś przez to Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Opublikowano 27 kwietnia 2012 Wie ktoś może, gdzie można zmienić wielkość napisów na CRT?.Przeszukałem wszystko i nie mogę znaleźc takiej opcji Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi