Skocz do zawartości

Wiedźmin 2: Zabójcy Królów

Featured Replies

• 1 miesiąc temu...
  • Odpowiedzi 831
  • Wyświetleń 114,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Też uważam że takie coś ze strony CDPr , to raczej słabe osiągnięcie. Szczególnie, że Wiedźmin 2 graficznie wcale nie jest jakimś wielkim osiągnięciem.

• Polacy w świecie gier ostatnio w ofensywie, a Wiedźmin 2 to dla mnie najlepsza gra na Xbox'a 360 wydana w tym roku. Bawiłem się lepiej, niż przy Mass Effect 3   Książki Sapkowskiego czytałem jeszcz

• Gość DonSterydo
    Gość DonSterydo

Dear Gamer,   Congratulations! You convinced us that you should be the one to review The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition! A copy of our game is already heading your way and you should

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie ciężko osądzić coś więcej po materiale takiej jakości, ale to naprawdę nie wygląda źle. A przynajmniej nie ma powodu, żeby rozpaczać z powodu PeCetowego poziomu medium.

Opublikowano

No jak ktoś chce mieć nie wiadomo jaką uber grafikę to powinien sobie PCta postawić za 3 klocki, a nie 6 letnią konsolę za 900 zł :)

PS. Na ostatnim trailerze widać, że gra wygląda bardzo dobrze. Są tam sceny, których nie ma na PC. Dobre info to takie, że wersja na X360 będzie zawierała wszystkie DLC i patche up to date z wersją 2.0 włącznie.

Wieśmin 2 w lepszej jakości chociaż też offscreen:

http://uk.ign.com/videos/2011/08/17/gamescom-the-witcher-2-demo?objectid=37654

Edytowane przez DonSterydo

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Keymaker - małe sprostowanko - wiedźmini nie używali magii, Yennefer, w którymś tomie wyjaśniała różnicę ;-)

A tak na poważnie - już nie mogę się doczekać tej gry i cieszę się, że prezentuje się znakomicie.

Opublikowano

No no, hype +100% :) Jestem cholernie ciekaw tej produkcji.

Ten tekst jest dobry:

Spójrzmy prawdzie w oczy - Xbox 360 jest już jak na tę branżę wiekową konsolą i obecnie wydawane tytuły momentami czerpią moc obliczeniową z kosmosu, aby wyglądać tak dobrze (np. Crysis 2, Gears of War 3).

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zmodyfikowałem ten fragment, bo wtedy byłem zmęczony i zajadałem się w knajpie :potter:

Ale Arena z wieloma graczami przez XBL byłaby świetna <3

Opublikowano

Ciekawe czy wcisną na jedną płytę czy będzie na większej ilości.

Opublikowano

Rewelacja. Zdolni Ci programiści z CDPR ;)

Osobom zainteresowanym mogę powiedzieć tyle - kupujcie i rozkoszujcie się grą. Jest świetna, piękna (zapowiada się, że również na X360 przy rozdzielczości 720p będzie bardzo podobnie jak nie tak samo jak na PC z 30 klatkami).

Teraz czekam na info o adaptacji (:D) na PS3, bo moja wiedźmińska kolekcja tego wymaga :)

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Kiedy to to wychodzi na konsole i jedynke też w końcu wydadzą czy nie bardzo ? Kiedyś coś w PE czytałem że się CDP pospinał z żabojadami i jedynki nie będzie chyba...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coraz bardziej zaczynam sie niepokoić, by konsolowa wersja dwójeczki nie podzieliła losów pierwszej częsci. Coś się panowie gubią w tych konsolowych realiach. Wiadomość o obsuwie absolutnie mnie nie zaskakuje, spodziewałem się tego. Niech już skonczą tę żałosną komedię i oficjalnie skasują Wiedźmina 2 na konsole, bo to się niesmaczne robi. II kwartał? A później co-2013 rok?

Edytowane przez dee

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Premiera Wiedzmina 2 na X'a to 17.04.2012

Ponoc cena sugerowana zwyklej wersji to 129zl ;o

Opublikowano

109 zł za wersję zwykłą, a 219 za limitowaną.

1726009-shut_up_and_take_my_money_super.jpg?1317708806

Opublikowano

Nie takiej znowu zwykłej:

424117_10150526111228823_186438333822_9089184_1223012833_n.jpg

źródło: onlinecenter.pl

Opublikowano

o LOL jaka cena, daj sobie łeb obciąć, że będzie taki chory wyścig cenowy w sklepach, obstawiam wieśka 2 w marketach za 99zł i innych sklepach nie dla idiotów. miałem zero zainteresowania wieśkiem, teraz moze łyknę za 120zł, dobry ruch z strony cdp, podobnie zrobił chyba city interactive z sniperem na x360 sugerowana chyba 119zł, ale gdzie tam sniper do wieśka :P

Opublikowano

Zamówiłem w Gram.pl za 134 zł z kurierem. Wielkie brawa dla CDP.

Opublikowano

Fajnie by było, jak by edycja limitowana była zupełnie inna od tej którą znamy z PC. Wówczas całkiem prawdopodobne, że postawię takową obok premierowej pecetowej. Cena miażdży, gra miażdży. Jak widać- można.

Opublikowano

witcher.png

No miodzio. Już zamówiłem.