standby 1 725 Opublikowano 12 sierpnia 2013 Opublikowano 12 sierpnia 2013 no nie mam, nie chce grac z plytki bo laser juz nie w tej formie co kiedys, odinstaluje najwyzej 1 plyte a potem zainstaluje 2 Cytuj
standby 1 725 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 Post pod postem ale co tam. Przeszedłem w końcu tą grę, historia jest naprawdę znakomita i tak naprawdę, nie wiadomo kto tutaj jest głównym tym złym, do końca gry byłem ciekaw tego co się stało z pozostałymi La Valettami, Triss itd. Do grafiki, muzyki, dialogów nie można się w ogóle przyczepić. Ale gra ma kilka grzechów głównych.Lokacje to jednak dramat. O ile Flotsam jeszcze było jako tako ciekawe to już pozostałe, a szczegolnie Loc Muinne, du.py nie urywają, szczególnia ta ostatnia odstrasza wręcz. Wolne tereny po których mamy sobie pobiegać są tak naprawdę z du.py, dodane na siłę, nic się w nich nie dzieję, nie ma czego poszukiwać. Same miasta czy też obozy to też dramat, klimat w nich jeszcze jako taki jest, (chociaż Wizima mi sie duzo bardziej podobała) ale już sam wygląd i sens istnienia to znowu lipa, wielkość także pozostawia wiele do życzenia, ot Flotsam to 4 uliczki z placem głównym i portem, a wojskowy obóz to raptem 3 place. Na minus po za tym: chaotyczny system walki, nie raz nie da się ogarnąć w kogo nasz Geralt bije. Ilość potworów oraz ich wygląd, soryy ale te endriagi, nekkery itd mnie w ogole nie przekonują. Wielkość terenów otwartych. Cytuj
luck1985 37 Opublikowano 12 września 2013 Opublikowano 12 września 2013 Lokacje są akurat na plus, bo teraz gram w jedynkę. Nie ma acziwów- poszukaj 100 gołębi lol i czasem mnie męczy bieganie z jednej lokacji do drugiej żeby tylko coś dać, zapytać. A w 3 mają być większe. system chaotyczny? Na początku, bo trudno ogarnąć, ale pod koniec już wiesz co i jak i do kogo. Za mało na arenie byłeś, tam szybko ogarniesz. Jedynki nie skończyłem, jestem w akcie II, ale masa bzdurowatych pobocznych misji, tutaj 2 była lepsza. Główny wątek na propsie, a z boku jakieś popierdółki przy okazji. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 10 lipca 2015 Opublikowano 10 lipca 2015 Da sie przerzucic save z W1 na konsole? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 11 lipca 2015 Opublikowano 11 lipca 2015 Nie, import save'a tylko na pc. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Jak wypada W2? Zachwytow nad W3 nie ma konca. Stad rodzi sie pytanie, jaka jest z 2? Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 20 października 2015 Autor Opublikowano 20 października 2015 Jak wypada W2? Zachwytow nad W3 nie ma konca. Stad rodzi sie pytanie, jaka jest z 2?Krótsza, mniejsze mapy, fabuła skupia się na czymś zupełnie innym, ale sterowanie tak samo drewniane. Ogólnie polecam. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Hmm jak ogrywałem W2 na 360 to było bardzo fajnie,brakowało mi tylko otwartego świata, fabuła gameplay na wysokim poziomie jak dla mnie takie 9/10. Po ograniu trzeciej części to ocena spada tak gdzieś na 7-8/10,za duzo takiej "staroszkolnej sztywności" i archaizmów ale nadal dobra gra.Polecam Edytowane 20 października 2015 przez kudlaty88 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Po ograniu trójki sterowanie w drugiej części może czasami razić. Kwestia np. zażywania oraz wytwarzania eliksirów... a w zasadzie cała mechanika związana z postacią jest nieco bardziej hmmm... Mozolna. Widać, że to właśnie z niej dokonała się ewolucja do tego, co mamy w trójce. Za to fabuła, świat, możliwości przechodzenia gry na różne sposoby (drugi akt można przechodzić w jednej z dwóch zupełnie różnych lokacjach, otoczony zupełnie innymi postaciami, zależnie od wyboru pod koniec pierwszego aktu ), dubbing i poboczne questy, to ten sam poziom co trójka. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Pytalem fabularnie raczej, bo technicznie i graficznie to wiadomo, ze lepiej od poprzednika. A ja wlasnie zaczalem od jedyneczki, a nie od 3 xD Takze super, jest radosc na gebie. Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Przeszedłeś póki co jedynkę, a 2 i 3 ciągle przed Tobą? Zazdroszczę. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 Dokładnie, jak piszesz To będą moje gry roku 2016. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 O matko, mieć 2 i 3 jeszcze nieograne. :O Oddałbym za to królestwo. Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 O matko, mieć 2 i 3 jeszcze nieograne. :o Oddałbym za to królestwo. Jak widać, bycie sonoklapem, czasem popłaca. Rzadko, ale jednak Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 20 października 2015 Opublikowano 20 października 2015 (edytowane) Oddałbym za to królestwo.Tylko nie Temerii. I tak zawsze po dup.ie dostają. Edytowane 20 października 2015 przez Hum Cytuj
MEVEK 3 524 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 Sa dostepne MODy do gry na platforme x360? Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 12 listopada 2015 Opublikowano 12 listopada 2015 W2 na 360 to jeden wielki mod. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 5 grudnia 2015 Opublikowano 5 grudnia 2015 Gierka trafi niedługo do wstecznej kompatybilności dla One. Wreszcie będę miał okazję, żeby zagrać bo gierka leży kupiona od miesiąca. http://www.eurogamer.pl/articles/2015-12-05-wiedmin-2-trafi-na-xbox-one-dzieki-funkcji-wstecznej-kompatybilnosci Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 (edytowane) niesamowita gra już w połowie 3ciego aktu jestem, szczerze to jestem zaskoczony main questem, przemyślany zaskakujący i trzymający za morde z syndromem "jeszcze jednego questu" no ale te bugi, wygląd ekwipunku, mapa i loadingi to no nie wiem jak mogli coś takiego wydać na konsolę, techniczny szrot. ok skończone, 3 akt strasznie króciutki. solidne 8/10 byłoby 9/10 gdyby nie kwestie techniczne (czyli prawilnie proponuje ograć wersje pc xd) bardzo dobra gra i nie wierze, że ktoś sie połasil ograć trójkę bez zapoznania się z dwójką. czas brać się za TRÓJKIE. no i ten mindfuck uwaga hard spoiler historia wieloświatów, dziki gon i ciri poruszająca się miedzy wymiarami WTF? Edytowane 5 czerwca 2016 przez Orzeszek Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 5 czerwca 2016 Autor Opublikowano 5 czerwca 2016 historia wieloświatów, dziki gon i ciri poruszająca się miedzy wymiarami WTF? Oho, ktoś tu nie czytał książek Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 Techniczne problemy z W2? O czymś nie wiem? przecież gra chodziło świetnie, pokusiłbym się o stwierdzenie, że lepiej niż W3 No i faktycznie widać, że kolega książek nie czytał. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 NIE CZYTAŁEM. Poza tym i tak gra wiedźmin =/= proza sapkowskiego, wiec tego... Cytuj
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2016 Opublikowano 5 czerwca 2016 jak ty ksionżek mogłeś nie czytać??? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi