Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 A ja mam pytanie: czy lepiej kupic tańszą starszą wersję PS3, czy Slima? Wielkośc dysku nie ma znaczenia (to trzecia konsola w domu, więc mało będę na niej grał), estetyka też nie. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Mało w sensie tylko w exy, i to te najlepsze. Właśnie gdybym miał kupowac fata to używanego, dlatego chyba, dla świętego spokoju, kupię nową slimkę. Tyle, że musi stac pionowo, więc pewnie jakaś podstawka będzie konieczna... Ogólnie mam ochotę tylko na kilka gier: Uncharted 1/2, Killzone, Wipeout, God of War 1/2/3, Ratchety. Na starcie wezmę Killzone 2 właśnie i Wipeouta. Cytuj
zwolak6 4 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Podstawka do slimki nie jest konieczna. U mnie stoi sobie pionowo bez problemu. Jedyny minus jest taki że bok na którym stoi jest pokryty nie matowym plastikiem z górnej powierzchni tylko odblaskowym który dość mocno się rysuje, a nóżek tam nie ma. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Uncharted wezmę jak jakaś dobra dusza podzieli się ze mną cyfrowym Wipeoutem U mnie Xbox leży, więc nie ma możliwośc oparcia o niego PS3 ;] Grigori, co byś jeszcze na początek polecił ze starszych gierek (no bo po co mam grac w nowości, jak mam tyle zaległości)? Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Ale Greg... NA PLEJSTEJSZYN TRZY NIE MA GIER NIE MA GIER!!!!!!!!!!!!!!111111111111 Edytowane 27 marca 2010 przez Gość Cytuj
agst 131 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Wprawdzie, to nie było pytanie do mnie, ale ja bym polecił przede wszystkim LittleBigPlanet. Edytowane 27 marca 2010 przez agst Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Grigori grozisz mi? ;] W sumie na PS3 mysle ze najbardziej wartym uwagi tytulem jest GoW3. Kupie tego kolocka Sony dla GoWow i jako odtwarzacz multimedialny, moze potem wydadza jakies inne gry Edytowane 27 marca 2010 przez Gość Cytuj
Texz 670 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 W sumie na PS3 mysle ze najbardziej wartym uwagi tytulem jest GoW3. Kupie tego kolocka Sony dla GoWow i jako odtwarzacz multimedialny, moze potem wydadza jakies inne gry Macross, przestań pisać głupoty. Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Musze piac z zachwytu nad Killzonem 2 i Unczarted 2, mimo ze stylistyka mi sie nie podoba zupelnie. Piszczec o HR, jak sam gameplay w nim to dla mnie kalectwo. Czy jarac sie usluga Home? Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 (edytowane) Wcale, ze nie. I chce dodac, ze IMO CoD MW2 to najlepszy FPS tej generacji. FLAME. Edytowane 27 marca 2010 przez Gość Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Bad Company 2, przejęzyczyłeś się. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Dostałem fajną ofertę. PS3 80GB, 1.5-roczna, dual shock 3, pudła itp, stan idealny. Do tego GoW3, Uncharted 2, Heavy Rain kolekcjonerka, Wipeout za 1150 zeta. Warto? Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Mysle, ze sprzet zawsze lepiej kupic nowy. Co do BC2, to peniwe jest krolem multi, singiel pewnie slaby. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Fajny, bo to od znajomego, więc sprzęt jest pewny. Właśnie też się zastanawiam, czy naprawdę nie kupic nowej. Przecież aż tyle gier mi nie jest potrzebnych jednocześnie. A co nówka to nówka Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Fat ma wieksze prawdopodobienstwo awarii niz Slimka. Wez na start pack PS3 i GoW3. KZ2, Wipeouta itd okazyjnie na allegro albo PT wyrwiesz. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 GoW jest za drogi. No i na konsolę mam 1300 zeta. Cytuj
Gość Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 PS3 + GoW 3 1350 zl, gdzies w TV widzialem, mysle ze warto te 5 dych dorzucic. Cytuj
Gość Albert Wesker Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Może i tak, ale po co? Jak pokończę te gierki, które chcę, to GoW będzie kosztował 70 zeta. Za 1350 mam konsolę z trzema grami. Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 27 marca 2010 Opublikowano 27 marca 2010 Jeśli chodzi o gry, w które warto zagrać na PS3 to z mojej strony mogę polecić: God of War III LittleBigPlanet Uncharted 1,2 Killzone 2 Wipeout HD Heavy Rain Valkyria Chronicles Heavenly Sword Ressistance 2 Demons Soul Ratchet & Clank: A crack in time Jest jeszcze Yakuza 3 i Folklore ale to są dość specyficzne pozycje i nie każdemu mogą się spodobać... Co się tyczy awaryjności, to sam mam już ponad 2,5roku PS3 fat 40gb i działa bez zarzutów. A gram na niej dość intensywnie. Ale gdybym miał teraz wybierać, to jednak rzeczywiście wybrać lepiej wersję Slim. Ot jeszcze mniejsza szansa na awarię niż w przypadku wersji fat. Życzę powodzenia w zakupie konsoli i miłego użytkowania. Jestem pewien, że się nie zawiedziesz. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) Mało w sensie tylko w exy, i to te najlepsze. Właśnie gdybym miał kupowac fata to używanego, dlatego chyba, dla świętego spokoju, kupię nową slimkę. Tyle, że musi stac pionowo, więc pewnie jakaś podstawka będzie konieczna... Ogólnie mam ochotę tylko na kilka gier: Uncharted 1/2, Killzone, Wipeout, God of War 1/2/3, Ratchety. Na starcie wezmę Killzone 2 właśnie i Wipeouta. a nie lepiej od kumpla pożyczyć te ps3 jak tylko w te 6-7 gier chcesz zagrać ? szkoda kasy Albo wymiana na 2tyg, ty mu dajesz x360 a on ci ps3. Gry szybko przejdziesz i ps3 będzie się tylko kurzyło. Co do awaryjność to ludzie bardziej chwalą sobie grubasa niż slima. z gier które mogę polecić to: U1/U2 KZ2 Ratchety Motorstorm 1 Pixel Junk Monster - rewelacja, oraz Super Stardust HD + Trine nie polecam: GOW3 HR aha i LBP polecam, czysty fun Edytowane 28 marca 2010 przez bigdaddy 1 Cytuj
jarken 33 Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 Na Resistance 2 i Ratchetach bardzo zawiodłem się. Z mojej strony polecam U2/U1 (jedynkę tylko do połowy gry), LBP (szczególnie w multi) i mimo wszystko KZ2 (gameplayowo jest słabo, ale warto dla samej grafiki). Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 28 marca 2010 Opublikowano 28 marca 2010 (edytowane) Albert: Bierz nową konsolę, jedna potencjalna awaria i to co zaoszczędzisz szlag trafi, a tak to kupisz w Empiku i będą mogli Cię cmoknąć w pompę . Święty spokój przez okres gwarancji też chyba jest coś wart. Grigori: SC:C w UE 16 kwietnia. Edytowane 28 marca 2010 przez donsterydo Cytuj
Paliodor 1 767 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 nie polecam:GOW3 HR Dobre, żart miesiąca. Można nie lubić danych klimatów ale żeby pisać takie hasła to już naprawdę trzeba być fanboyem... Grigori: SC:C w UE 16 kwietnia. Sry, że się wtrącę ale co to ma do rzeczy?? Cytuj
Wiolku 1 592 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Wyżej Grzegorz pytał to mu odpowiedział, to ma do rzeczy. A co do kolejności gier, to GoWa III oraz U2 polecam "na później"(mimo, że w nie jeszcze nie grałem ;]). Po prostu po takiej dawce 1 ligowej gry, słabsze tytuły będą się wydawały jeszcze słabsze, a starsze postarzeją się Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 (edytowane) nie polecam:GOW3 HR Dobre, żart miesiąca. Można nie lubić danych klimatów ale żeby pisać takie hasła to już naprawdę trzeba być fanboyem... Hehe to raczej nie żart. A tak serio też się zastanawiam jak można nie polecać gry, w którą się nie grało. Piję tutaj do HR. Btw gdybym nie miał Ps3 i zadał pytanie tutaj na forum. Że chcę, kupić Ps3 i jakie gry wybrać. I dostałbym odpowiedzi, nie graj w HR, nie polecam HR. Nie polecam GoW3. A nie daj Boże, posłuchałbym tych bzdur. To chyba bym się powiesił (albo daną osobę), że posłuchałem desperatów i straciłem okazje zagrania w takie perełki. Albert przecież masz doświadczenie w grach i to nie małe. Patrząc na Twój wiek i wypowiedzi. Poza tym prawie każdego exa masz demo. Więc śmiało sam dokonasz wyboru. Co najpierw i czy w ogóle. PS. Nie słuchaj tych bzdur, żeby nie grać w HR czy GoW3. Bo stracisz możliwość sprawdzenia jednych z gier tej generacji. Edytowane 29 marca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi