Black medusa 2 Opublikowano 10 września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 A Black_Medusa niech żałuje, ze go nie było ;f Na szczęście świat się jeszcze nie skończył .. Pozostała nie jedna growa impreza, na której przyjdzie nam obalić to i owo. Tymczasem czekam na start bloga i kilka obiecanych w nim tekstów vide "Jak złożyć konkretny zestaw Rock Band 2" Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 10 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 10 września 2010 (edytowane) Oczywiście, że to nie koniec świata, ale jest czego żałować A blog już wystartował, ziom. Relacji z XFD nie ma, jak nie było, za to jest chociażby relacja z WCG i artykuł mojego autorstwa o Xbox Night Polecam sprawdzić na plxc.pl Właśnie, kroi się jakieś XBN z okazji premiery Halo nowego i Kinecta. Trzymam rękę na pulsie, także spokojna głowa A artykuł o gierkach muzycznych będzie i to niejeden - planuję właśnie całą serie wpisów. Edytowane 10 września 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Aaaaa, w ogole chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic typa, ktory po FunDayowym turnieju Band Hero po prostu ukradl konsole z gra :potter: Jesli to czytasz to wiedz, ze mozesz byc z siebie dumny - jestes geniuszem zla serio, odechciewa sie cokolwiek organizowac w obliczu takich sytuacji, zlodzieju yebany A ja myślałem, że flaga to szczyt możliwości tychże ludzi. Na szczeście flage Lucek odzyskał. Ty też bądź bohaterem w swoim domu Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 no ba! Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 11 września 2010 Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 No a to podobno inni opieprzali kiełbasę Mani - ale kijek zabrali... No ale Lucek bohaterem jest! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 11 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 września 2010 Dzisiaj na Allegra pokazali Ciebie Keymaker akurat jak opierdzielasz pierogi na Fun dayu hehehe. Poka, poka. Przepraszam, że nie ma jeszcze mojej obiecanej relacji, ale za dużo ostatnio piję i jeżdżę samochodem po zakorkowanej Warszawie, stąd opóźnienie ! Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 12 września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 września 2010 Lucek nawet w nocy do sąsiedniej wiochy po wódę jeździł. Istny heros nad herosy. Należy mu się laur FunDaya Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 13 września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 września 2010 Po kierownicę, nie przeinaczaj faktów Cytuj Odnośnik do komentarza
wsaadman 2 Opublikowano 19 września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 września 2010 Po tą, którą piliśmy z kartonu po soku pomarańczowym? ;d Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 29 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 29 września 2010 HA !!!!! NARESZCIE ! TO ŻYJEEEEE !!! MOJE WSPOMNIENIA Z XBOX FUN DAY 2010 Dopiero co skończyłem, a zacząłem pod północ, także nie bijcie za błędy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi