sznurek 10 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 Wiem. ale i tak wpadnę z oponą od stara i kiełbasą Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 sznurek -> Myślę, że szychy z majkrosoftu drżą na samą myśl o Twoim bojkocie. Litości. Co do lokalizacji, to proponuję Trójmiasto/Półwysep Helski - w końcu latem nadmorskie imprezy nie mają sobie równych. Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade plusy z ep widzialem zgredow i szatana (zczailem dopiero w domu ) mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter: najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady i tyle ja to tak widze :potter: Edytowane 2 kwietnia 2010 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
arczibal 2 Opublikowano 13 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 kwietnia 2010 Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 na ep do Warszawy jechalem to xfd tez pojade plusy z ep widzialem zgredow i szatana (zczailem dopiero w domu ) mi tam zadne turnieje nie potrzebne , pograc to moge w domu a na takiej imprezie mam byc spontan i dzikie weze :potter: najwazniejsze to dobrze sie bawic. moze spotkac ludzi z liva napic sie z nimi oranzady i tyle ja to tak widze :potter: Mnie czy prawdziwego? ;P Cytuj Odnośnik do komentarza
czesio83 21 Opublikowano 14 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 kwietnia 2010 (edytowane) ciebie (Czesio83, i napić się ze znajomymi z EP:p czyli Sitesot-Ja, Kukiz-Łukasz, Kuwak-Adam, jechalismy źielonym Hyundaye;m ) to tez wlasnie zielony hyunday byl nie do zdarcia:) Edytowane 14 kwietnia 2010 przez czesio83 Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Rok temu kiedy pojawiły się informacje dot. XFD? Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Na początku kwietnia na imprezie "Granie jest sztuką". Cytuj Odnośnik do komentarza
B0dz1o 3 Opublikowano 18 kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2010 Na onlinecenter.pl news był 5 kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza
s1ntex 0 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 No coś dziwnego, że jeszcze nie ma informacji. To byłaby dziwna decyzja, gdyby zrezygnowali z XFD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 Czekają do E3. Jak na e3 MS nie zapowie LIVE to nie bedzie XFD bo chyba co po niektórzy by MSPL zlinczowali. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 1 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 1 maja 2010 W czerwcu będzie oficjalne info (impreza raczej zamknięta, możemy pożegnać się z formą znaną z poprzednich zlotów). Cytuj Odnośnik do komentarza
Kathleen 5 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Ho ho, jaki znawca ;P Ciekawe kto Ci takie informacje sprzedał (ja, ja! ;P) I fakt, info będzie w czerwcu, a impreza będzie miała nieco inną formę niż poprzednie ze względu na dużą liczbę zainteresowanych. A więcej dowiecie się w odpowiednim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Ciekaw jestem, czy sznurek i inni krzykacze przyjadą i zrobią burdę, spalą kilka opon, a na zakończenie wsadzą flagę Polski w kupę :potter: Ojej, zapomniałem, impreza ma być tak zorganizowana, że prawie nie będzie miejsca dla przypadkowych osób :potter: :potter: :potter: Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 735 Opublikowano 2 maja 2010 Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 Przypadkowych = niezarejestrowanych? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 2 maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 maja 2010 To z pewnością, ale tym razem prawdopodobnie zostanie ustalony odgórny limit osób, także na imprezę przyjadą tylko najbardziej zainteresowani imprezą gracze. W związku z powyższym, proponuję już interesować się eventem i wypatrywać w czerwcu pierwszych informacji. Jedno jest pewne - dobre pomysły na organizację i dodatkowe atrakcje są w cenie ! 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Zeratul 415 Opublikowano 21 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 czerwca 2010 http://www.onlinecenter.pl/6620/Aktualnosci/Xbox-Fun-Day-informacje-pod-koniec-tygodnia.html FunDay po koniec sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 Teraz tylko niech dobrą miejscówkę wybiorą... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 Najlepiej Szczecin - wszędzie blisko / dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 Szczecin, Poznań, Zielona Góra, ogólnie blisko Lubuskiego by było idealnie, ale nie ma na to szans pewnie, jak okolice Warszawy to z chęcią się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 A ja myślę, że impreza zmieni nieco formę i będziemy mieć coś podobnego do PE Party w Lucidzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 W piątek wiadomo będzie... A formuła będzie zapewne w formie konwentu, bardziej zamknięta dla ludzi z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 Ja bym tam mógł ze Szczecina do Warszawy jechać, ale nie zdzierżę (pipi) 6h siedzenia na tyłku w pociągu w jedną stronę. Nie ma to jak za(pipi)iste polskie koleje i średnia 40km/h na trasie :confused: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość bigdaddy Opublikowano 22 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 czerwca 2010 fajnie ale żeby dali imprezę na północy PL bo jak będzie gdzieś w górach na wypizdowie to lipa z dojazdem No i żeby spotkanie było zamknięte, wejście tylko dla graczy którzy się rejestrowali, bo rok temu dzieci i rodziny które wbijały się z okolicy na XFD to fail. Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 25 czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 25 czerwca 2010 Mamy piątek i co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi