MakaPL 31 Opublikowano 17 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2010 Wiem, ze FunDay to impreza kilkudniowa wiec pytanie: - jak jest z zakwaterowaniem na czas imprezy - prowiant (jedzenie/picie/alko) do kupienia na miescu czy we wlasnym zakresie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2010 Dla wszystkich chętnych przygotowaliśmy bezpłatne miejsca na polu namiotowym. Wszyscy zaproszeni na pewno się zmieszczą. W samych Podlesicach jest także kilka ośrodków wczasowych ? jestem pewien, że każdy znajdzie dla siebie idealne rozwiązanie. Prowiant pewnie bedzie mozna kupic na miejscu - poza tym kazdy zaproszony dostanie pakiet powitalny, w tym piwo dla 18+ Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 17 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2010 Oczywiscie namioty i spiwory nie sa w "cenie" darmowej jak mniemam Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 17 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 17 lipca 2010 No nie sa - to we wlasnym zakresie juz Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 25 lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 25 lipca 2010 Jak poczytuję co poniektórych tutaj, to cała energia zregenerowana na Mazurach przez półtora tygodnia ze mnie uchodzi. Wietrzycie tutaj teorie spiskowe, jak przy sprawie z XBL!, po raz kolejny ujawniacie jakieś kompleksy. Tymczasem zaproszenie można zdobyć, jak się naprawdę chce. Taki Qb3k na przykład - wczoraj mi się pochwalił, że udało mu się wygrać zaproszenie. Tylko to trzeba naprawdę chcieć, a nie jak w zeszłych latach - przyjadę, zgarnę pakiet startowy, pokręcę się, spiję na trupa, niech MS się o wszystko martwi i płaci. Teraz ilość randomowych ludzi będzie ograniczona i naprawdę przyjadą osoby zainteresowane tematem. Oczywiście zaraz pojawią się głosy, że mówi to Keymaker, który "pije Kubusie z Mirskim" (by sznurek), ale uwierzcie mi, gracze robiący coś dla branży i dla graczy przede wszystkim tacy jak ja i Barth chociażby, to ludzie sprawdzeni i nasza obecność na XFD nie będzie jedynie wegetacją i biernym udziałem w turniejach. Powiem tak: TROCHĘ WIARY, KURWA ! Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 26 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2010 Już jutro kolejna szansa na złowienie zaproszeń, tym razem "u nas" (link w sygnaturce) - trochę zaangażowania i jedziesz na Fun Daya Cytuj Odnośnik do komentarza
miki77 16 Opublikowano 26 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 26 lipca 2010 Jak ktoś nie ma zapro to tak jak wspomniał Satan, jutro będzie co nieco na Xgarde, a już od dziś można je złowić również na XboxSpocie Cytuj Odnośnik do komentarza
MrSatan 20 Opublikowano 27 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 27 lipca 2010 Zaproszenia na Fun Daya do wygrania - jak zapowiadałem, dziś jest już konkurs na Xgarde.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 429 Opublikowano 31 lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 31 lipca 2010 5 Zaproszeń na Fun Day za odgadnięcie screenów z gier Cytuj Odnośnik do komentarza
koso 114 Opublikowano 2 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2010 10 zaproszeń na XFD do zgarnięcia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 6 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2010 Jakby ktos chcial sie zabrac z krakowa/okolic to mam miejsce w samochodzie. "Problem" jest jeden - wyjazd w czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza
PePeP 2 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2010 Ciekawe czy wszystko będzie "przygotowane przez MS" i nie będzie można niczego tknąć czy jednak jakaś swoboda będzie - chętnie bym sobie zagrał z kimś w SC IV (w ostateczności Tekkena 6), a nie sądzę by domyślnie te tytuły były odpalane na konsolach... Jeśli nie będzie możliwości "wpływania" na to w co się gra na freeplay'ach to trochę lipa... Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 12 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 sierpnia 2010 Załatw licencję na publiczne wykorzystywanie tych gier, które wymieniłeś i możesz sobie grać do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza
PePeP 2 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 (edytowane) Taa już widzę jak ktoś pozywa MS za to na XBOX FUN DAY ludzie grali w jego grę Poza tym to nie jest ani publiczne (wstęp tylko na zaproszenia) ani zarobkowe (wstęp darmowy) wykorzystywanie gry. Do tego MS tylko by udostępniał konsolę bo dany tytuł przynieśli by ze sobą (i odpalili) sami gracze. A nawet jeśli są jakieś głęboko zaszyte na to paragrafy (których i tak nikt nie używa) to każda firma cieszyła by się że jej gra ma "darmową reklamę/promocję" w postaci obecności na branżowej imprezie... Kto wie czy każda firma chcąca wydać grę na X360 nie musi się zgodzić na to by MS mógł używać danej gry w celach promocji swojego produktu... Zresztą i tak każda firma by o to zabiegała. Więc darujmy sobie taką abstrakcyjną dyskusję... Edytowane 13 sierpnia 2010 przez PePeP Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 13 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 13 sierpnia 2010 Spoko, ludzie, wrzućcie na luz Ja tam będę miał swój sprzęt, także zawsze będzie można coś ogarnąć na poboczu. W ogóle marzy mi się właśnie coś takiego, żeby ludzie, którzy tu przyjeżdżają zatachali ze sobą swój sprzęt - oczywiście w miarę możliwości - i stworzyli taką strefę fanowską. Byłoby to ciekawe, ale z pewnością byłoby ciekawym zjawiskiem. Jeżeli będziecie chcieli w coś grać dla chillu, to przynajmniej weźcie tę grę, jeżeli nie wiecie nic o jej obecności na XFD. Już sprzęt się załatwi Cytuj Odnośnik do komentarza
Kemer 0 Opublikowano 14 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 14 sierpnia 2010 Jade ze Szczecina, jak ktoś szuka towarzystwa to zapraszam :-) GG: 1277075 Cytuj Odnośnik do komentarza
MahDee 0 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2010 ma ktos jedno wolne miejsce w pokoju gdzies niedaleko osrodka? oczywiscie zloze sie na nocleg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 17 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 17 sierpnia 2010 Myślę że Gdybyś był dziewczyną nie byłoby z tym problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanadinol 0 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Dzisiaj właśnie dostałem informację,że nie dostanę zaproszenia dla osoby towarzyszącej.Czy jest taka możliwość, że mój kolega (który dostał 2 zaproszenia) "dałby" jedno z nich mi? Ew. czy ma ktoś numer do kontaktowy do ms w sprawie fandeja? Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Na stronie XFD jest telefon dla ludzi dzwoniących w sprawie dodatkowych zaproszeń. Poszukaj i obdzwoń ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanadinol 0 Opublikowano 20 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2010 Możesz mi napisać ten numer? Bo jakoś nie mogę znaleźć.Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 23 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2010 (edytowane) Chciałbym sprostować jedną kwestię odnośnie informacji o konkursach/turniejach, a mianowicie: w piątek będzie konkurs w Rock Band 2, nie żadne Guitar Hero. Tyle wiem, bo ja się tym zajmuję, a ze nie było nacisków na żadną grę, tylko wolna ręka, toteż stąd to info Proszę słać do mnie PM-ki, jeżeli ktoś chciałby swój zespół zgłosić. Prawdopodobnie zasady, na jakich będzie się odbywał konkurs, poznacie w środę - ja Wam o nich zakomunikuję I jeszcze pytanko na zapas: czy ktoś ze znanych mi userów nie chciałby pojechać ? Być może zwolnią mi się 2-3 zaproszenia i być może będę zmuszony je rozdysponować, ponieważ moja ekipa się lekko wykruszy. Słać PM-ki ! PS. BLACK_Medusy nie będzie w tym roku, naszego mistrza od Tequilli :( :( Edytowane 23 sierpnia 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Pchela 7 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Ja zespołu nie mam ale jeżeli komuś brakuje plastikowego gitarzysty to mogę dołączyć : ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 24 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 2010 Okazuje się, że być może będę miał nie 2, lecz 4 wolne miejsca na imprezie. Zbieram już kandydatury ! łapcie mnie na PM i GG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Albert Wesker Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Jak ktoś z okolic Katowic chce jechac w sobotę na parę godzin (od 10 do wieczora) to zapraszam, miejsca wolne w samochodzie jeszcze mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi