marker 0 Opublikowano 25 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 sierpnia 2010 Jest już info na temat busów, to fragment maila: Witam serdecznie. Już w najbliższy weekend - 27-29 Sierpnia - spotykamy się wszyscy na Xbox Fun Day 2010 w miejscowości Kroczyce ? położonej w malowniczej części Jury Krakowsko-Częstochowskiej. Poniżej prezentujemy plan aktywności, które odbędą się na naszym zlocie. Z ważnych rzeczy organizacyjnych: 1. W piątek, 27 sierpnia zostanie uruchomiona infolinia. Pod numerem 503 616 993 dowiecie się wszystkiego o naszym zlocie. Numer będzie aktywny od godziny 9:00. 2. Uruchamiamy specjalnego busa, który będzie kursował na linii (odjazd spod dworca PKP/PKS Zawiercie): a. Zawiercie ? Podlesice: 27 sierpnia, w godzinach 11-17. b. Podlesice-Zawiercie: 29 sierpnia, w godzinach 14-17. Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Na XFD będzie hostessa Ewa. Sprawdzone info. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mani 685 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 That's gr8 news Key ale i tak z nami w GH tudzież RB nie zagra Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 042 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Na XFD będzie Kinect, może Halo: Reach czy inne Fable 3 Sprawdzone info (+ fotki!) Xbox Fun Day od Kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 26 sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 2010 Żadne zaskoczenie szczerze powiedziawszy Ale miło będzie pojarać się Kinectimalsami Cytuj Odnośnik do komentarza
BoryzPL 254 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 I jak tam Panowie? Ktos ogarnal f1 2010? Pytam bo jestem ciekaw jak wyszla polonizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
zloto 737 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 F1 po PL. chyba ci się pomyliło, żadnej polonizacji nie będzie, przynajmniej żaden sklep(np: Ultima) nie ma w sprzedaży PL. Pochwalcie się jak wypadł Kinect. Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 Cholera, musieliśmy być wszyscy tak pijani, że wymyśliliśmy sobie polonizacje F1. Gra jest w pełni spolonizowana (napisy + głosy). Polonizacja dosyć zabawna (opony mają jakieś dziwny nawy, zamiast slicki itd., z tego co kojarzę). Głosy wypadają miernie, podobno jednemu z reporterów głosu użyczył Borowczyk. Sama gra jest natomiast dosyć miodna, jednak ja ograłem ją pobieżnie, niech ktoś kto grał więcej się wypowie. Natomiast jazda w deszczu była bardzo ciężka. Po zmianie opon przyczepność jest zerowa. Zbyt duża prędkość + nowe opony + deszcz + za późne hamowanie = bączek, banda, ścięcie zakrętu. Chociaż miałem włączone sporo wspomagaczy grało się ciężko, a wyścigu nie ukończyłem (może to też moja wrodzona ułomność do gier wyścigowych). Głos inżyniera jest troszkę irytujący, ale w ferworze walki zapomina się o tym. Grafika robi wrażenie. To tyle nt. F1. Sam XFD bardzo udany, mój pierwszy więc może jeszcze kiedyś zajrzę na niego. Mnóstwo fajnych ludzi i można było na luzie pogadać z ludźmi z branży. Pokazy przedpremierowe i grywalne wersje tych gier były naprawdę miłą sprawą. Cała organizacja bardzo dobra, oprócz zgrzytu z pokazem w sobotę - przez nieudolność jeszcze przed startem prezentacji, wiedzieliśmy o wszystkich tytułach jakie się pojawią, bo całość była ustawiana no ostatnią chwilę. Poza tym, gdyby nie beznadziejna pogoda to byłoby idealnie. Kto nie był niech żałuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wsaadman 2 Opublikowano 29 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 2010 A więc - wróciłem z Xbox Fun Day i muszę powiedzieć, że było bardzo, bardzo dobrze. Co prawda - problemy organizacyjne itp, ale pamiętajmy, że impreza - włącznie z pożywieniem - była darmowa ;] Poza tym, człowiek nie zawsze ma okazję przetestować tyle gier przed premierą (F1 2010 FTW! ). Ogólnie - jestem BARDZO zadowolony z wyjazdu ; ] Xbox Alko Night rządziło Cytuj Odnośnik do komentarza
Jędrek 3 Opublikowano 30 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 2010 F1 po PL. chyba ci się pomyliło, żadnej polonizacji nie będzie, przynajmniej żaden sklep(np: Ultima) nie ma w sprzedaży PL. Pochwalcie się jak wypadł Kinect. Ultima ma już PL. Pobyt na XFD utwierdził mnie w przekonaniu, że trzeba kupić PS3 i Move. Line - up Kinecta to zbyt banalne gierki, nie wiem jak oni chcą to sprzedać. Czekam na rozwój współpracy Kinecta z 'normalnymi' grami. Cytuj Odnośnik do komentarza
MatthewM89 0 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2010 co do samego xfd impreza udana kinect okazało się że nawet działa Jedyne czego do końca nie rozumiem to obecność gier które: 1. Nowościami nie są 2. Są stricte singlowe (vide Alan Wake i typ który według moich obliczeń siedział przy nim conajmniej 4h ) Generalnie -1 gwiazdka za pogodę +100 gwiazdek za Halo Cytuj Odnośnik do komentarza
Chicken 4 Opublikowano 31 sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2010 (...ciach)Cała organizacja bardzo dobra, oprócz zgrzytu z pokazem w sobotę - przez nieudolność jeszcze przed startem prezentacji, wiedzieliśmy o wszystkich tytułach jakie się pojawią, bo całość była ustawiana no ostatnią chwilę. Poza tym, gdyby nie beznadziejna pogoda to byłoby idealnie. Kto nie był niech żałuje. Zgrzytem bym tego nie nazwał. Tytuły jakie mialy się pojawić na prezentacji znane były już wcześniej (~miesiąc przed imrezą) Cytuj Odnośnik do komentarza
rafal_roma 1 Opublikowano 1 września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 września 2010 W takim razie coś przeoczyłem, bo osobiście słyszałem tylko o Halo: Reach i Fable 3 (ktorego ostatecznie nie pokazano). A zaprezentowano nam Dead Rising 2, Hawx 2, NFS: Hot Pursuit, Two Worlds 2, F1 2010 no i Reach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dabman 104 Opublikowano 4 września 2010 Udostępnij Opublikowano 4 września 2010 Czy ktoś mi może napisać, bądź podesłać zdjęcie. Na tym filmie jest XDL Launcher odpalony: http://www.youtube.com/watch?v=EEKq4H1733k&feature=player_embedded Ktoś może ma zdjęcie ( prawy dolny róg projektowanego obrazu ) jest XDK: xxxx.x Flash: xxxx.x Może ktos ma zdjęcie jakie tam są wyświetlane wersje XDK? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 6 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 września 2010 Nasz główny tequilla supplier - Black_Medusa - zgłosił do mnie oficjalny wniosek o zdanie relacji z imprezy. Miałem to w planach, także nie srajcie Relację opublikuję na samozwańczym blogu polskiego community X360, link zapodam, jak będzie. Stay tuned, Klocowcy ! Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 Aaaaa, w ogole chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic typa, ktory po FunDayowym turnieju Band Hero po prostu ukradl konsole z gra :potter: Jesli to czytasz to wiedz, ze mozesz byc z siebie dumny - jestes geniuszem zla serio, odechciewa sie cokolwiek organizowac w obliczu takich sytuacji, zlodzieju yebany Cytuj Odnośnik do komentarza
qb3k 946 Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 Czyli to jednak prawda? Przeje.bani ludzie ;[ Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 no niestety prawda <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 (edytowane) Obiecałem na wczoraj relację z XFD, ale mam opóźnienie, bo samochód się domaga nowych części. W zamian mam dla Was relację z WCG ! Szukajcie odnośnika w mojej sygnaturce ! A jako bonus dla wytrwałych w moim artykule podsumowującym XFD 2010 będzie moje i Lucka zdjęcie, a na którym żadne z nas NIE WYGLĄDA ! BLEHEHEHEHE !!!!! PS. hostessy included <fap fap fap> Edytowane 8 września 2010 przez Keymaker Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 nie probuj nawet -,- Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 dawaj! Cytuj Odnośnik do komentarza
Keymaker 25 Opublikowano 8 września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 Bartek mnie przekonał - zakazana twarz Lucka tylko u mnie i obawiam się, że przez krótki czas, bo bohater tego epizodu zadzwoni po milicję :| A Black_Medusa niech żałuje, ze go nie było ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 8 września 2010 Udostępnij Opublikowano 8 września 2010 (edytowane) Aaaaa, w ogole chcialbym z tego miejsca serdecznie pozdrowic typa, ktory po FunDayowym turnieju Band Hero po prostu ukradl konsole z gra :potter: Jesli to czytasz to wiedz, ze mozesz byc z siebie dumny - jestes geniuszem zla serio, odechciewa sie cokolwiek organizowac w obliczu takich sytuacji, zlodzieju yebany Wow, masakra. Nie ma co się dziwić, że nazywają nas złodziejami za granicą. Ale nic nie przebije motywu jak mi z ogrodu ktoś kiedyś Tuje chciał podpierdolić :potter: Znaleźliśmy je za płotem wykopane z ziemi O tym, że podczas budowy pierwszej nocy po zamontowaniu nowego Junkersa go zajebali albo ukradli samochód sprzed domu czy też 3x lusterka i raz kołpaki już nie wspominam Edytowane 8 września 2010 przez donsterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
barth 70 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 (edytowane) Ekhem... ja to skomentuje tak: "okazja czyni złodzieja" - zainteresowani wiedzą o co chodzi. Edytowane 9 września 2010 przez barth Cytuj Odnośnik do komentarza
KamileQ 27 Opublikowano 9 września 2010 Udostępnij Opublikowano 9 września 2010 Żal mi tego, wydaje się fajna impreza z tego co piszecie, ale przez takich ludzi można dostać szału.. I jak się nie dziwić ludziom zza granicy, że mówią o nas złodziejami? ;\ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi