ShtaS 174 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Dwa single promujące nadchodzącą składankę z samego środka Śląska Tracklista: 1. TRIUMF ? Mata, Świtał, Jajonasz, Gano, Moral, Fokus, Hst2. TRZEBA WZIĄĆ ? Joka, Jajonasz, Hst, Fokus 3. MUZYKA I ŚLĄSK ? Hst, Jajonasz, Fokus, Siwy Dym 4. MÓWIĄ O MNIE W MIEŚCIE ? Tede, Gutek, Gano, Fokus, Dab 5. TALAR ? Hst, Bas Tajpan, Moral, Gano 6. TO CI MA DAĆ ? Hst, Gano 7. PRO-TO-TYP ? Gano, Mata, Fokus, Mr Hide, Jajonasz, Toony 8. ZŁAP ZE MNĄ KONTAKT ? Hst, Eldo 9. JESTEM W GRZE ? Jajonasz, Hst, Gano 10. NIGDY TAK ? Gano, Hst, Moral 11. NIENAWIŚĆ ? Hst 12. PODARUJ MI TROCHĘ SŁOŃCA ? Hst, Fokus, Gano 13. MILIONY MYŚLI ? Świtał, Pih, Moral, Fokus, Jajonasz 14. HISTORIA SIĘ POWTARZA (PIĄTEK) ? Reno, Losza Vera, Jajonasz, Smarki, Ostr więcej infomacji na www.gopside.com Ode mnie: Joka, HST pojechali kozacko na równie kozackim bicie. Jaram się na maksa. Mam nadzieję, że płyta wyjdzie do wakacji. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 29 marca 2010 Opublikowano 29 marca 2010 Sam chciałem zrobic o tym temat. Odbiegając juz od faktu ze Lukatricks kojarzy mi się zayebiscie z pewnym raperem z południa...to klip promujący zwiastuje konkretny roz..(pipi). Cieszy mnie wreszcie jakaś nowa (i bardzo dobra)zwrota Joki po tylu latach (mam do niego sentyment po kalibrze, co poradze). HST, Fokus i Gano równiez na poziomie, "podaruj mi troche słońca" bardzo pozytywny kawałek. Jaram się jak hotel socjalny. Cytuj
Gość Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 wreszcie cos dobrego, bo ile mozna zyc tylko pihem. dlugo czekalem, zwlaszcza "kiedy zaczynasz" z abradabem ciagle mi sie przewijal. Cytuj
esencja 3 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 nie ma co ukrywać, jaram się niezmiernie, tylko mój zapał trochę ostyga po tym, jak przedłuża się data wydania. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 4 czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 czerwca 2010 (edytowane) do usuniecia Edytowane 4 czerwca 2010 przez ShtaS Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 4 czerwca 2010 Opublikowano 4 czerwca 2010 joka zaje.biście pojechał. jakby mu się chciało takie solo nagrać to ja to kupuję. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 5 czerwca 2010 Autor Opublikowano 5 czerwca 2010 Tutaj macie nowy kawałek: http://w857.wrzuta.pl/audio/9OLTE1H29sM/tede_gutek_gano_fokus_dab_-mowia_o_mnie_w_miescie_czarne_zloto_2010 Wszyscy ładnie polecieli na bicie, ale Abradab wyjątkowo popłynął. Czekam na jego solówkę. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 5 czerwca 2010 Opublikowano 5 czerwca 2010 Spodziewalem sie jednak wiekszego (pipi)niecia, bo nie, ze beaty sa jakies szczegolnie wykozaczone. Slychac, ze to polska produkcja (w zlym tego slowa znaczeniu). Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 czerwca 2010 drugi teledysk, a płytka już lata po Empikach i necie. Cytuj
Gość Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 kto to jest ten penis w refrenie? ale denerwujacy glos... Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 (edytowane) gutek... nie kojarzysz gościa? gdzie ty byłeś w czasie największego boomu na polski rap? weź no ktoś podlep kawałki z pihem i reno & smarkiem na mediafire. Edytowane 12 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Akurat ten kawalek jest wyje bisty Przywodzi mi wspomnienia na mysl jak slysze takie zwroty Tedego, Gukta + Daba i do tego Focus. Powie mi ktos kto to ten drugi typ co nawija? Moglbym postawic, ze to Pius, ale nie jestem pewny. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Niezły skład, holy shit, nie sądziłem, że zobaczę Tedego i Fokusa w jednym utworze :o Slychac, ze to polska produkcja (w zlym tego slowa znaczeniu). Ano po przesiadce z Recovery czuć różnicę Cytuj
Gość Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 nie no kojarze, ale to co tu zrobil boli uszy niestety. Cytuj
Reiko 12 Opublikowano 12 czerwca 2010 Opublikowano 12 czerwca 2010 Tak słabo mi podpada ta płytka. Niby wszystko ok, ale te ślunskie bity powodują, że nie można słuchać więcej niż 2 kawałki na raz. Sprawdziłam głównie dla HST, ale tutaj wypadł 'zaledwie' poprawnie'. Cytuj
ShtaS 174 Opublikowano 12 czerwca 2010 Autor Opublikowano 12 czerwca 2010 Akurat ten kawalek jest wyje bisty Przywodzi mi wspomnienia na mysl jak slysze takie zwroty Tedego, Gukta + Daba i do tego Focus. Powie mi ktos kto to ten drugi typ co nawija? Moglbym postawic, ze to Pius, ale nie jestem pewny. Chodzi ci o Gano? Ciekawostka, na klipie pojawia się Mes. W zwrotce Gano właśnie. Cytuj
szeni 114 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 a płytka już lata po Empikach Potwierdzone info? Jesli tak, to jutro biore. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 weź no ktoś podlep kawałki z pihem i reno & smarkiem na mediafire. Cytuj
MakaPL 31 Opublikowano 13 czerwca 2010 Opublikowano 13 czerwca 2010 Quiz był lepszy. No bez porownania, ale dam i tej plytce szanse. A od Quiza to ogolnie byl lepszy Malpa Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 weź no ktoś podlep kawałki z pihem i reno & smarkiem na mediafire. proszę Cytuj
mortis 2 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 dobra plytka moze kupie orginal Cytuj
Robak 1 235 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 weź no ktoś podlep kawałki z pihem i reno & smarkiem na mediafire. proszę http://www.mediafire.com/?nlw5diiw3mt proszę. Co do płyty. Nie czekałem na nią jakoś szczególnie, bo ani nigdy się nie jarałem śląskim rapem, a i tego uwielbienia dla HST i jego solówki nigdy nie rozumiałem. No i się miło zaskoczyłem. Album za(pipi)iście mi się wkręcił, bity niektóre dobre, niektóre bardzo dobre, rapsy również mi się podobają, polubiłem HST (chociaż wątpię żebym się przekonał do jego solówki) i ogólnie to dobra płyta jest. Więcej takich pozytywnych niespodzianek chciałbym usłyszeć w tym roku. Cytuj
FARMEROS 2 080 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Album za(pipi)iście mi się wkręcił, bity niektóre dobre, niektóre bardzo dobre, rapsy również mi się podobają, polubiłem HST (chociaż wątpię żebym się przekonał do jego solówki) i ogólnie to dobra płyta jest. Więcej takich pozytywnych niespodzianek chciałbym usłyszeć w tym roku. Podbijam w stu procentach. Ogolem nawet gutek w refrenie mnie nie w(pipi)ia, wszyscy goscie zadziwiajaco utrzymali poziom. Jaram sie szczegolnie fokusem i dabem, czuje ze ich solowe plyty rozpier,dola w tym roku. Bity za(pipi)iste, jaram sieee. Dobre, ślunzkie rapy. Aha, dam druga ciekawostke. W pierwszym kawalku jest taki sam sampel jak w intro na plycie Mesa, hehehje. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi