Opublikowano 19 lipca 201014 l Posse Up! potrzebuje wparcia. do kogo ewentualnie mógłbym sie zgłosić o pomoc(kto jeszcze nie ma, bądź jest skłonny pomoc), oraz krótka instrukcje odnośnie pucharku. p.s również polecam sie
Opublikowano 19 lipca 201014 l Bóg zapłać Gringo ;] Cholera to nie wiem, pochlastam się jak nie wpadnie mi te trophy :confused: Zaraz koniec gry (wątku głównego) i ..........d.upa. myślę, iz najprościej zaliczyć je na samym początku story(nowa gra), ponieważ: 'w miarę krótkie misje, 'większość na obcych bryczkach, powozach, co niweluje utratę konia, 'jak sie da używaj "Ogniska" - oszczędzisz wiele czasu. ja tak zaliczyłem - po misji 21' Hanging Bonnie MacFarlane" powinno wpaść. Edytowane 19 lipca 201014 l przez 4 mE
Opublikowano 21 lipca 201014 l Jest ktoś chętny do pomocy w zrobieniu pucharku Posse Up? E: Już nie aktualne. Edytowane 22 lipca 201014 l przez agst
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Czy trophy "Heading South on a White Bronco" można zrobić w bandanie? Zaliczy? Edytowane 3 sierpnia 201014 l przez SłupekPL
Opublikowano 3 sierpnia 201014 l Nie dam sobie reki uciąć, ale trofea, które prowadziły do uszczerbku na naszym honorze z reguły robiłem w bandanie i mi zaliczyło/zaliczało. Robiłem to kilka tygodni temu i nie jestem jednak w 100% pewien.
Opublikowano 5 sierpnia 201014 l Red Dead Redemption - Legends And Killers Pack DLC Trophy List Brąz: Call it a Comeback! Come back from a 2-0 deficit and win a Hold Your Own game. Who needs Deadeye? Kill 3 or more players in a standoff or showdown. Stick and Move Get 3 kills with knives or throwing knves in a single competitive match. Double bagger Double capture 3 times in a single Gold Rush map. Headhunter Kill 5 players via headshot in a single Shootout or Gang Shootout. Hail Mary Get a kill greater than 35 yards with a Tomahawk. Axe Master Complete all Tomahawk challenges in Single Player. Original Gunslinger Get 25 Deadeye kills with Red. Reeeeal Good Get 25 Dynamite kills with Pig Josh. Srebro: Legendary Reach level 50 and pass into Legend.
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Panowie błagam o pomoc ostatnie trophy do platyny mi zostało i nie chce wpaść ;/ Mianowicie Fightin' Around the World o co chodzi? To znaczy mam pobić w każdym salonie w grze (7 ich jest tak?) jakiegoś typa? I to wszystko? Czy jak?
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Panowie błagam o pomoc ostatnie trophy do platyny mi zostało i nie chce wpaść ;/ Mianowicie Fightin' Around the World o co chodzi? To znaczy mam pobić w każdym salonie w grze (7 ich jest tak?) jakiegoś typa? I to wszystko? Czy jak? w rzeczy samej, tylko dwa aspekty: 1 walcz w środku , nie na zewnątrz (podobno na zewnątrz czasem nie zalicza) 2 nie bij pracowników salonów (bo to nie ładnie he he; pozatym nie zaliczy ci ich, uderz jakichś zakapiorów) 3 ciesz się z platynki
Opublikowano 8 sierpnia 201014 l Ok wpadło, wielkie dzięki. Widocznie musiałem pobić prędzej pracownika albo kogoś poza saloonem. A z platyny ciesze i się nie cieszę ;]. Bo z RDR mnie interesuje tylko 100 % a nowe trophy już się wyświetlają więc teraz pokazuje 87 % ale we wtorek już dlc ;].
Opublikowano 9 sierpnia 201014 l wracam na siec, chętni w temacie, coś pomoc, czegoś brakuje, służę.. zapraszam... 5
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l O co chodzi z tym trophy : Call it a Comeback! Come back from a 2-0 deficit and win a Hold Your Own game.
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l http://www.psxextreme.info/index.php?app=forums&module=post§ion=post&do=reply_post&f=197&t=87804 Tu jest poradnik do wszystkich nowych trophy, przyda się nam ;]
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Tutaj masz Zalef http://www.ps3trophies.com/forums/trophy-guides/38512-red-dead-redemption-legends-killers-dlc-trophy-guide.html
Opublikowano 14 sierpnia 201014 l Coś ten link nie działa Ale ja jestem nieprzytomny już któryś raz z kolei daje link forum ;/ http://www.xbox360achievements.org/game/red-dead-redemption/guide/ Na samym dole poradnik do dlc, najlepsza stronka i najszybsza z poradnikami.
Opublikowano 6 września 201014 l jacyś chętni na ustawkę na trofea? Tak, ja potrzebuje "Posse Up", takze jesli sa chetni pomoc to prosze sie wpisac na liste (potrzeba 8 osob): 1. daras_ 2. LukasSulo 3. jollyro82 4. Qra 5. orson1234 6. YanoPL 7. RoZiPL 8. Joker666_PL 9. Slupek_PL Jesli ktos sie wpisze i tego trophy jeszcze nie ma to oczywiscie zrobimy zmiane i wtedy on "zalozy" gang i wtedy pucharek dostanie. Termin ustalimy jak juz beda wszyscy. (Slupek, Yano pliss ) EDIT: wpisuje tutaj co by nie robic milion postow Edytowane 7 września 201014 l przez daras
Opublikowano 6 września 201014 l jak sie zbierzecie to moge wejsc na 10 min i wam dodać tego jednego slota posse , ale nie mam czasu dlugo grac, zawolajcie mnie jak bedzie 6-7 , tego ostatniego czy dwóch to randoma można dobrać
Opublikowano 6 września 201014 l a to dzis robicie? (jak co moge pomóc, jak rozmawiałem darasem) edit- enyway- bede ok 23 , bedziecie pomoge Edytowane 6 września 201014 l przez Orson
Opublikowano 6 września 201014 l a to dzis robicie? (jak co moge pomóc, jak rozmawiałem darasem) edit- enyway- bede ok 23 , bedziecie pomoge Nie wiem czy sie dzis wyrobimy, bo brakuje jeszcze dwoch osob, jak cos to dobiore taki termin zeby wszystkim pasowalo ale na pewno to bedzie wieczorem (moze jutro/pojutrze?). Wiadomo- wchodzimy na 10 min i starczy chyba ze ktos bedzie chcial pograc dluzej to pykniemy se jakiegos hideout'a Edytowane 6 września 201014 l przez daras
Opublikowano 6 września 201014 l Dopiszcie mnie, ale zrobimy pucharek i ja zmiatam, bo nie mam natchnienia na dłuższe granie.
Opublikowano 6 września 201014 l nie trzeba aż 8 gosci, można jakiegos randoma dobrać , moze to odrobina upierdliwosci wiecej ale powinno sie udać
Opublikowano 6 września 201014 l Tak tylko ze dzis za malo osob moze. Jutro 22 pasuje? Edytowane 6 września 201014 l przez daras