Opublikowano 30 marca 201114 l aha, a jak mam zrobic te misje z koniem, skoro juz zakonczylem watek? przeciez jak sie cofne do misji, to mam to, co mialem wlasnie wtedy...
Opublikowano 1 kwietnia 201114 l Trofiki ze wszystkich DLC - http://trophyhunters.pl/poradniki/retail/Red-Dead-Redemption/dodatek/ Jakby ktoś miał chęci to pogram w coopa w RDR. Gre będę miał na początku następnego tygodnia, ale w kwietniu mam dużo wolnego czasu więc zarówno weekendy jak i niektóre dni tygodnia do godzin późniejszych mi pasują. Chętnie się pobawię. Głównie mam zamiar wbić tylko platynke ale jak się ktoś znajdzie to trofea z DLC też można powbijać
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l O co chodzi z tym koniem?Mam wogole z niego nie schodzic?Bo jestem pewien ze ukonczylem 20 misji na jednym ale jakos mi nie wpadlo
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l no (pipi) a mi ta pinda bonnie dala tego zoltego i juz 5 misji sie poszlo walic....
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l Tak wogole to szukam napalencow ktorzy ostro pocinaja w RDR aby zrobic trofea a po nich miec z kim grac nawet we Free-Roamie...szczerze mowiac to jestem wstanie zostawic KZ3 dla RDR jesli tylko bd mial z kim pocinac w multi
Opublikowano 2 kwietnia 201114 l no (pipi) a mi ta pinda bonnie dala tego zoltego i juz 5 misji sie poszlo walic.... Nie martw się, misje są dalej naliczane. @Neo Możesz wysyłać zaproszenie, na RDR zawsze mam ochotę . Edytowane 2 kwietnia 201114 l przez Rozi
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l Po prostu nie przyczepiaj nowego konia przez 20 misji i pucharek wpadnie
Opublikowano 3 kwietnia 201114 l aaa, mam go nie hitchowac tak? a jesli kon mi sie gdzies zapodzial i podobno mial przybiec po chwili a przybiegl inny? i czy najprosciej nie byloby grac tym koniem za ujemny honor?
Opublikowano 4 kwietnia 201114 l aaa, mam go nie hitchowac tak? a jesli kon mi sie gdzies zapodzial i podobno mial przybiec po chwili a przybiegl inny? i czy najprosciej nie byloby grac tym koniem za ujemny honor? Nie hit(pipi). Nie możesz tez doprowadzić do tego, żeby Twoj koń zginął, inaczej resetuje się trophy.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l @Najtmer albo ja nie ogarniam albo nieźle Cię pogrzało, no sorry ale Ty jesteś w(pipi)iony, obrażasz bo nie możesz wbić trophy? Nikt się do nikogo nie uśmiechał tylko wspólnie grubo graliśmy przy okazji ustawiając się i wbijając puchary. Kto chciał to robił/grał, kompletnie nie rozumiem Twoich pretensji... chyba jakieś prowo. Nie przypominam sobie żebyś akurat nam kiedyś pomagał a teraz Cię wykiwaliśmy... no kurde ziom, serio, nie mam nikomu za zle, po prostu sie naw.(pipi)ialem, bo staram sie i nie daje rady, puchar jest rzeczywiscie chamski. dlatego bylbym OGROMNIE wdzieczny jesli ktos by pomogl mi go wbic. sam probowales wiec wiesz jak jest (no, a wyobraz sobie, ze jest X razy trudniej...). (kratos, skoro nie masz tego trophy, to mozesz zrobic ze mna). z toba bylyby 4 osoby chetne na ustawke a przydaloby sie tak 6-7-8 zeby to poszlo gladko przy workach w armadillo. Edytowane 9 kwietnia 201113 l przez Najtmer
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l zrobie chętnie te 2 trophy a ma ktoś jakieś wskazówki jak zrobić most wanted?
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l na most wanted wez sobie 2 kolegow nabij 1000 kary, i ucieknij gdzies na jakies za(pipi)e a koledzy beda cie bronic. Po 10 minutach niech koledzy zabija poscig i ucieknij, trofka powinna wpasc. Mnie tak wpadla.
Opublikowano 9 kwietnia 201113 l zrobie chętnie te 2 trophy a ma ktoś jakieś wskazówki jak zrobić most wanted? jesli nie masz trophy za 500 kill z armaty, to warto to robic w el presidio z 1-2 osobami, wtedy jest i wiecej miesa do ubicia i zawsze ktos ubezpiecza i wyczyszcza dziedziniec. no i jesli 2 atakuje z dzialek na froncie to Mexican Aarmy nigdy sie nie moze zdecydowac do kogo pruc =]
Opublikowano 22 kwietnia 201113 l Wszystkie trofiki za single'a juz wpadly,zostalo pare za multi i bedzie platyna :potter: Jest ktos chetny na ustawke tuz po tym jak przywroca PSN?Rozi i Najtmer,mam nadzieje ze moge was wliczyc do osob ktore beda na 100% Edytowane 22 kwietnia 201113 l przez Neo3016
Opublikowano 22 kwietnia 201113 l Jak mnie tylko nie będzie wyrzucać, to możesz na mnie liczyć. Edytowane 22 kwietnia 201113 l przez Rozi
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Też chętnie bym powbijał trophy bo na platynke mam ochote HS mam, tylko że wyjeżdżam na święta i wracam w nocy w poniedziałek...
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Jak tylko przywroca PSN to dodam wszystkich co sie tu zglosili i napisze kiedy zrobimy ta ustawke
Opublikowano 23 kwietnia 201113 l Ja bym proponował równo za tydzień w sobotę. PSN do tego czasu przywrócą. Ekipę zbierzemy. Każdy będzie miał wolne, sobota, weekend, wieczór. To byłby najlepszy termin. Przynajmniej jeśli o mnie chodzi :potter:
Opublikowano 24 kwietnia 201113 l Ok. Sobota 20? Powiedzcie mi jakie macie hs bo chce sobie jakiś sprawić po świętach