Skocz do zawartości

Red Dead Redemption

Gość Kyo

Poziom trudności Trofeów (Made by SłupekPL - TM)  

76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków w RDR? (Made by SłupekPL - TM)

• - Greenhorn (Bardzo łatwe)
    • - Buckaroo (Łatwe)
    • - Gunslinger (Średnie)
    • - Legend (Trudne)
    • - Clint Eastwood! (Bardzo trudne)

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, ktoś jeszcze chętny jest? Nie wiadomo kiedy PSN wróci, ale mi ochota na RDR powoli przeszła. No chyba że ekipa na ustawkę dalej się trzyma, to wiadomo że się nie wyłamię ;)

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

6. Neo3016

PSN juz dziala...mam nadzieje ze nikt sie nie rozmyslil i ze sklad zostaje taki sam :)

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

6. Neo3016

7. Biały (psn GamblerWoW)

Nie wiem ile macie slotów ale jak coś to jestem chętny :thumbsup:

Opublikowano (edytowane)

gdzie lub jak się spotkamy ?

to będzie moja pierwsza sesja w multi z tą grą więc nie wiem jeszcze co i jak :D

i przysłowiowy "uj" w prąd strzelił i go nie było. Nie ma to jak nayebany sąsiad z jakimś "boszem" ktory zjadł cały prąd z bloku na dobre pare godzin :/

Edytowane przez pidzem
Opublikowano (edytowane)

Nowa data:

Niedziela 29/5 o 20

Mam nadzieje ze teraz stawi sie ktokolwiek...ostatnio bylem sam z Rozim.Jest to ostatni raz,jesli nie wypali to ja podziekuje za taka wspolprace i od poniedzialku kazdy bedzie sie sam meczyl.Czlowiek tu probuje cos ogarnac a oto efekty :verymad:

Edytowane przez Neo3016
Opublikowano (edytowane)

Ja jestem chętny na posse up, ale ostatnio jak próbowałem to cały czas po połączeniu nas wywalało. Jednak mogę spróbować (kuzyn pewnie tez byłby chętny ;))

Czwartek mi też pasuje.

Edytowane przez oranjefan
Opublikowano

Sorki że nie mogłem pomóc w trofeach (nie było mnie w domu) ale i tak widzę że ustawka nie wypaliła a więc jestem jutro i do niedzieli o 20:00 jutro wyśle zaproszenia dla wszystkich