Skocz do zawartości

Red Dead Redemption

Poziom trudności Trofeów (Made by SłupekPL - TM) 76 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz poziom trudności pucharków w RDR? (Made by SłupekPL - TM)

• - Greenhorn (Bardzo łatwe)
    • - Buckaroo (Łatwe)
    • - Gunslinger (Średnie)
    • - Legend (Trudne)
    • - Clint Eastwood! (Bardzo trudne)

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 346
  • Wyświetleń 23,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A tak, tak, oczywiście, że tak ;]   Nie pisałem bo zapomniałem ;] oczywiście, że casual albo normal akurat w wypadku czyszczenia gangów.

• Gość Orson
    Gość Orson

w rzeczy samej, tylko dwa aspekty:   1 walcz w środku , nie na zewnątrz (podobno na zewnątrz czasem nie zalicza)   2 nie bij pracowników salonów (bo to nie ładnie he he; pozatym nie zaliczy ci ich

• Ja jak zawsze bo nigdy nie umiem na kogoś trafic, chyba że w jakimś mieście się spotykają wszyscy

Opublikowano

znając życie to popijawa sie trafi ale trzeba być dobrej myśli :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok, ktoś jeszcze chętny jest? Nie wiadomo kiedy PSN wróci, ale mi ochota na RDR powoli przeszła. No chyba że ekipa na ustawkę dalej się trzyma, to wiadomo że się nie wyłamię ;)

Opublikowano

Ja jak zawsze bo nigdy nie umiem na kogoś trafic, chyba że w jakimś mieście się spotykają wszyscy

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

6. Neo3016

PSN juz dziala...mam nadzieje ze nikt sie nie rozmyslil i ze sklad zostaje taki sam :)

Opublikowano

Dobra to żeby się nie pogubić proszę o dopisywanie się do listy. Sobota, godzina 20.

1. schab0795

2. Rozi

3. Danielskii

4.Szymon-1996

5.igor67 (psn igor-pff)

6. Neo3016

7. Biały (psn GamblerWoW)

Nie wiem ile macie slotów ale jak coś to jestem chętny :thumbsup:

Opublikowano

Wszystko ok, tylko że ja w tą sobotę jestem w Poznaniu i nie mam dostępu do PSN... :(

Opublikowano

to może niedziela o 20 ?

w sobote się przeważnie łyka %

Opublikowano

Jesli reszta nie ma nic przeciwko to mozna zmienic na niedziele bo jednak 2 osoby w takich ustawkach to duza strata

Opublikowano

Napisz ktoś do mnie na stimie/forumie jak już się zdecydujecie kiedy i o której :potter:

Opublikowano

Nie widze sprzeciwow wiec przekladamy na jutro tzn Niedziela 22/5 na 20.00

Opublikowano

W zadnej grze nie sa potrzebne dlc do platynki.

P.S.-przypominam o ustawce!Mam nadzieje ze zrobimy cokolwiek dzisiaj

Opublikowano

gdzie lub jak się spotkamy ?

to będzie moja pierwsza sesja w multi z tą grą więc nie wiem jeszcze co i jak :D

i przysłowiowy "uj" w prąd strzelił i go nie było. Nie ma to jak nayebany sąsiad z jakimś "boszem" ktory zjadł cały prąd z bloku na dobre pare godzin :/

Edytowane przez pidzem

Opublikowano

Nowa data:

Niedziela 29/5 o 20

Mam nadzieje ze teraz stawi sie ktokolwiek...ostatnio bylem sam z Rozim.Jest to ostatni raz,jesli nie wypali to ja podziekuje za taka wspolprace i od poniedzialku kazdy bedzie sie sam meczyl.Czlowiek tu probuje cos ogarnac a oto efekty :verymad:

Edytowane przez Neo3016

Opublikowano

Ja będę. Miałem gościa z Hiszpanii i byłem cały czas na dworze :D

Opublikowano

Ja jestem chętny na posse up, ale ostatnio jak próbowałem to cały czas po połączeniu nas wywalało. Jednak mogę spróbować (kuzyn pewnie tez byłby chętny ;))

Czwartek mi też pasuje.

Edytowane przez oranjefan

Opublikowano

Sorki że nie mogłem pomóc w trofeach (nie było mnie w domu) ale i tak widzę że ustawka nie wypaliła a więc jestem jutro i do niedzieli o 20:00 jutro wyśle zaproszenia dla wszystkich

Opublikowano

Jak już oranje zauważył również jestem chętny. Mój nick to Indy_pl. Oby tylko nie zrywało połączenia...