Opublikowano 13 lutego 201213 l I am in (gra leży w folii od ponad roku, ale teraz właśnie mam zamiar się za nią zabrać i słyszałem, że jest jakaś trofka na którą trzeba się ustawić) mamy 5 osób, ile potrzeba? Edytowane 13 lutego 201213 l przez mashter
Opublikowano 13 lutego 201213 l cholera... jak zdążę odzyskać swój egzemplarz, zalegający u kumpla, to się dołączę...
Opublikowano 13 lutego 201213 l potrzebnych jest lacznie 8 osob... jak narazie jest chyba 7 z tego co naliczylem ;]
Opublikowano 14 lutego 201213 l Robicie ustawkę pod trofea czy chcecie pograć i zdobyć przy okazji? Pytam, bo jak to drugie, to możecie dopisać mnie i kumpla.
Opublikowano 14 lutego 201213 l bardziej ustawke pod trofea, a dokładniej jedno trofeum " possed up" gdzie potrzebne jest 8 osób
Opublikowano 14 lutego 201213 l czyli jest 9 osób, czyli git nie spodziewałem się tylu chętnych. właściwie, to pewnie mógłbym jeszcze 2 osoby załatwić, ale chyba jednak nie trzeba. zaliczy się trofea, a później można normalnie pograć ja właściwie podłączam się aby pograć i pomóc innym wbić trofika, a że i mi przy okazji wpadną to i lepiej tylko jeszcze trzeba datę ustalić Edytowane 14 lutego 201213 l przez Grez
Opublikowano 14 lutego 201213 l może umówimy się w sobotę ? pasuje wam, moze bardziej godziny ranne ? choć wieczorne też mogą być;].
Opublikowano 15 lutego 201213 l racja, lepiej wieczorem... EDIT: wysyłajcie zaproszenia, łatwiej będzie się zgadać. Edytowane 15 lutego 201213 l przez Farmer87
Opublikowano 15 lutego 201213 l mogą być wieczorne... a dokładnie która wam pasuje... może 20 ? Edytowane 15 lutego 201213 l przez leman
Opublikowano 16 lutego 201213 l to niech każdy napisze kto bedzię na pewno w ta sobote na 20.. - Leman-Bros... będe ;]
Opublikowano 16 lutego 201213 l Ja też. Dobrze by było podać kto jakie trofea potrzebuje i ustalić od kogo zaczynamy, oszczędzi to niepotrzebnego pisania. Oto moje potrzeby Posse up! - stwórz Posse i zbierz maksymalną ilość członków. The Quick and everyone else...! - bądź gracze zdobywającym największą ilość punktów w trzech kolejnych Go Team! - bądź w zwycięskiej drużynie w 4 kolejnych rozgrywkach drużynowych w trybie multiplayer. Slow on the Draw - zbierz 10 asyst w jednej kryjówce w pojedynczej publicznej sesji Free Roam. EDIT: jeszcze jeden trofik :Most Wanted Edytowane 16 lutego 201213 l przez Farmer87
Opublikowano 16 lutego 201213 l ja praktycznie ten sam komplet poza MOST WANTED... no to sobota 20 niech wszyscy podają też może swoje psn id bedzie łatwiej znaleśc nas Edytowane 16 lutego 201213 l przez leman
Opublikowano 16 lutego 201213 l polecam założyć sobie chat do którego wszyscy powinniście się pozapraszać
Opublikowano 16 lutego 201213 l Na Most Wanted nie trzeba się ustawiać Jakby kto chciał pobawić się jeszcze trofikami z różnych DLC to walić. Chętnie wrócę do gry. Mam platynę i tylko 73%.
Opublikowano 16 lutego 201213 l Oto moje potrzeby Posse up! - stwórz Posse i zbierz maksymalną ilość członków. The Quick and everyone else...! - bądź gracze zdobywającym największą ilość punktów w trzech kolejnych Go Team! - bądź w zwycięskiej drużynie w 4 kolejnych rozgrywkach drużynowych w trybie multiplayer. to są też moje,natomiast jeśli chodzi o asysty to najlepiej zrobić to z tylko jedną osobą.natomiast przy most wanted to właściwie potrzeba pare osób do pilowania, aby inni gracze nie chcieli Cie zabić, bo zawsze znajdą się tacy co jak zobaczą, że mogą zdobyć jakieś grosze zabijając poszukiwanego gracza, to mają w (pipi)e to, że ktoś już z 9 minut użera się ze stróżami prawa i snajperką starają cię wyeliminować . . . . . . . ogólnie sobota o 20 to mi średnio pasuje ale postaram się wpaść Edytowane 16 lutego 201213 l przez Grez
Opublikowano 16 lutego 201213 l Mi brakuje m.in. tych: Slow on the Draw - zbierz 10 asyst w jednej kryjówce w pojedynczej publicznej sesji Free Roam. Posse up! - stwórz Posse i zbierz maksymalną ilość członków. The Quick and everyone else...! - bądź gracze zdobywającym największą ilość punktów w trzech kolejnych Go Team! - bądź w zwycięskiej drużynie w 4 kolejnych rozgrywkach drużynowych w trybie multiplayer.
Opublikowano 17 lutego 201213 l Czat bedziemy musieli założyć na pewno;] tylko miejmy nadzieje że nas się tyle uzbiera co ma