ping 9 048 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Nie no, jeśli o mnie chodzi to jest to dla mnie czynnik czysto losowy . Wszak w dziale PS3 mamy rozległy temat odnośnie składek na gry z PSN gdzie posty sypią się hurtowo, z kolei w dziale Xbox jest obfity temat odnośnie padniętych konsol (na szczęście postuje się tam coraz rzadziej ).
hamaman76 0 Opublikowano 1 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 1 kwietnia 2010 tacy jak on psują opinię plejstejszynowcom. ZX spectrum, Commodore 64,, Amiga 600, Amiga CD32, Snes, PSX,PS2,Xbox,PS3-większość tych sprzętów mam na stanie więc do miana "plejstejszynowca" chyba nie mam szans kandydować -szkoda
Lukas_AT 1 209 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 (edytowane) Gdyby statystyka nic nie znaczyła to nie oglądałbyś w telewizji tandetnych reklam o proszku do prania tylko promocję amitnych projektów. Taki np. Ściera trzyma tan bajzel w ryzach bo wie że tak właśnie jest. Nie bez powodu powstają tematy "co byście chcieli w nowym poradniku"-co jest oczywiście wyjściem na przeciw indywidualnemu odbiorcy i za to cenimy PSX i zgredów. Jak chcesz owijania w bawełnę to włącz jakikolwiek kanał tv. Ale co ma piernik do wiatraka? Forum tworzą ludzie, nie Ściera. Trudno to zresztą nazwać statystyką bo wchodzę na inne forum i jest sytuacja odwrotna. Jak chcesz się bawić w statystykę to nie bierz pod uwagę szczątkowych danych. Jak już to liczba kliknięć w dany dział by była lepszą daną. Liczba tematów nic nie znaczy. Edytowane 2 kwietnia 2010 przez Lukas_AT
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 2 kwietnia 2010 Opublikowano 2 kwietnia 2010 No, Hamamam.... Szukasz jakichś problemów których nikt nie potrafi ogarnąć i generalnie ma je w (pipi)e, przy czym zdajesz się tak jakoś brać wszystko do siebie. Powinieneś poznać się z pewnym użytkownikiem forumqa o pseudo Odin91. Bylibyście kumplami.
Rekomendowane odpowiedzi