Skocz do zawartości

Sackboy

scuff

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widziałem już topic o sackboy'u ale nie chciałem chłopakowi hijackować...

Krótka historia: natchniony sackboyem ShinMoteuchiego [o tu] postanowiłem zrobić swojego. Gdybym wiedzial, ze nauczenie sie szycia zajmie 3 miesiace to kupiłbym za 40$ gotowego :facepalm: Teraz umiem zrobić czapke, ale wszycie zamka w tego srakboja było wyzwaniem..

Po tygodniu knucia i rysowania wyszedł w końcu Sackboy 0.1!

Prototyp... Nie obyło sie bez problemów:

-za grube lapy

-za krotka glowa

-nie ma guzikow w mojej wiosce, fake oczy...

-zamkniety ryj, nie umiem jeszcze otwartego

-za gruba szyja

-udawane szwy na glowie/nogach, brak na rekach

Sackboy_by_scuff13.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Szacunek. Z kupionego za 40 baksów nie miałbyś zapewne takiej satysfakcji, jak teraz gdy spojrzysz na tego gnojka :biggrin:

Opublikowano

przekozacki :) z czego zrobiłeś mu szkielet że możesz modelować pozycję rąk i palców?

Z niczego, mieciutki jest. Sam sie wygina w wiekszosci, tylko do trzymania rak przy ciele potrzebowal szpilki w strategicznym miejscu :potter:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Sackboy to może nie jest, ale w sumie też ma konsolowe korzenie, więc wrzucę :potter:

Gralem sobie w FFa i mialem ochote zrobic Reno :} Caly dzien sie meczylem, ale z tulowia i tak nie jestem zadowolony, brakuje mi bialej koszuli.. No i ryjek, zaden nie pasowal to zrobilem wersje psxowa, bez twarzy :3

Reno_Final_Fantasy_7_by_scuff13.jpg

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Ja właśnie zacząłem szyć własną maskotke. Na pierwszym zdjęciu jest pierwsza próba uszycia sackboya.

Czy udana sami oceńcie :turned:

ecp00057.jpg

Na drugim zdjęciu jest druga próba :biggrin:

Ten sackboy jest większy i bardziej przypomina oryginał, jednak jeszcze jest na ukończeniu.

ecp00058.jpg

Edytowane przez polaki899
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wiem że pod swoim wcześniejszym postem, ale muszę wstawić nowe zdjęcie maskotek.

Maskotki powstały w tydzień kiedy byliśmy "odcięci" od forum. Oto efekty. Wiem że słabej jakości zdjęcia.

errerere.png

qqqqqu.png

Edytowane przez polaki899
Opublikowano

Wiem że pod swoim wcześniejszym postem, ale muszę wstawić nowe zdjęcie maskotek.

Maskotki powstały w tydzień kiedy byliśmy "odcięci" od forum. Oto efekty. Wiem że słabej jakości zdjęcia.

errerere.png

qqqqqu.png

Całkiem fajne. Dobra robota :thumbsup:

• Minusik 1
  • 7 miesięcy temu...