raiser 0 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Witam serdecznie i od razu przechodzę do tematu. Otóż mam zamiar kupić sobie dodatkowe dwa pady do mojego X-360 co by móc urządzać sobie game party z kilkoma moimi kumplami Potrzebne mi są jeszcze tylko gry w które można grać w 4 osoby jednocześnie. Wiem tylko o jednej grze która obsługuje taki tryb czyli wyścigowy Blur. I tutaj liczę właśnie na waszą pomoc, jakie są jeszcze gry na 360-tkę z czteroosobowym split screenem ? Jeśli chodzi o gatunki to w sumie obojętne jakie, nie jestem wybredny, byleby tylko były to dobre gry Tylko proszę podawać gry pudełkowe. No i jeszcze pytanie na sam koniec czy Halo ODST i L4D 2 posiadają takową opcję ? Pozdrawiam i czekam na wasze odpowiedzi Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) Fusion Frenzy 2 http://www.youtube.com/watch?v=qs9bUaXCfhI Castle Crashers i sporo gier z XBLA chyba Halo3 i Halo:ODST możliwe że Left 4 dead 1/2 Edytowane 4 kwietnia 2010 przez bigdaddy Cytuj
Buuuła 0 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 albo fifa 2010 też daje rade można też w GoW grać na co-op na 2 i zmieniać się co śmierć po prostu Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 FIFA, NBA i reszta sportówek od EA. Polecam szczególnie edycje ...Street. Castle Crashers też jest spoko. Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Fusion Frenzy 2 http://www.youtube.com/watch?v=qs9bUaXCfhI Castle Crashers i sporo gier z XBLA chyba Halo3 i Halo:ODST możliwe że Left 4 dead 1/2 Ani w ODST, ani w Left 4 Dead 1/2 nie można grać w 4 jednocześnie na jednym ekranie. Jedynie w Halo 3 można. Cytuj
nuke` 2 Opublikowano 4 kwietnia 2010 Opublikowano 4 kwietnia 2010 (edytowane) moto gp 06 wiec pewnie cześci powyżej tez , virtua tennis 3 i 2009 , wiec top spin pewnie też kazda czesc burnout paradise, sega tennis Edytowane 4 kwietnia 2010 przez nuke` Cytuj
lukaszbyku 0 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Call of Duty: Modern Warfare 2 Cytuj
raiser 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2010 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi ! Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Serdecznie dziękuję za odpowiedzi ! Tylko chyba nie wszyscy zrozumieli o co Ci chodzi. Bo jeśli dobrze czytam Twój pierwszy post to szukasz gier z co-op'em na 4 osoby na jednej konsoli, tak ? Jeśli tak to jest tylko jedna taka gra Halo 3. W innych produkcjach jak jest co-op na dwie osoby to już sukces. Cytuj
raiser 0 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 6 kwietnia 2010 Nie, chodzi mi generalnie o multi na 4 osoby to nie musi być koniecznie co-op, może być też versus Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Aham No to latem wychodzi Crackdown 2, który będzie mieć na multi co-op'a dla 4 osób Cytuj
raiser 0 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 7 kwietnia 2010 O właśnie, całkowicie zapomniałem o Crackdownie 2 Ooo to super, już nie mogę się doczekać ! Cytuj
KIELiCH 81 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Aham No to latem wychodzi Crackdown 2, który będzie mieć na multi co-op'a dla 4 osób Ale to raczej nie będzie na split-screenie tylko XBL, a chyba o coś takiego chodziło w temacie? Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Przecież chłopak pisze, że to nie musi być co-op na jednej konsoli. Cytuj
kiseki 750 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Opublikowano 7 kwietnia 2010 Przecież chłopak pisze, że to nie musi być co-op na jednej konsoli. Wyraźnie napisał, że to ma być zabawa na jednej konsoli (pierwszy post). Poza tym, co by kupował dodatkowe pady? Ja polecam Marvel Ultimate Alliance 1 i 2. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi