tom0803 1 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Mam problem z odtwarzaniem filmów razem z napisami w telewizorze Samsung LE32B651. Problem wygląda następująco: Przy odtwarzaniu filmów o rozmiarze 700 mb wszystko jest ok, ale jak rozmiar filmu jest już większy ( BDRIP) to napisy nie pasują tzn. napisy są opóżnione co do dialogów z filmu. Próbowałem zminiac fps w napisach, ale to nic nie daje. Proszę o wyczerpującą odpowiedż. Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2010 Na kompie wszystko jest ok. Tak samo na PS3 ten sam i napisy (zmieniam format napisów na SRT plus wklejam we film) działają bez problemów. Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Ale co do tego ma telewizor? Cytuj
McDrive 3 113 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Ale co do tego ma telewizor? 651 ma USB które daje możliwość odtwarzania filmów z Pendrive'a. <tom0803> A jeśli chodzi o twój problem to spróbuj tego: http://blog.stankala.pl/index.php/tag/bestplayer/ Polecam przeczytać, szczególnie dwa ostatnie akapity. Cytuj
tom0803 1 Opublikowano 5 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 5 kwietnia 2010 Dzięki McDrive. Chciałem uniknąć konwertowania napisów na inny format, ale niestety będę zmuszony:) Dzięki i pozdrawiam. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi