wendiego 11 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Opublikowano 6 kwietnia 2010 Do tej pory nie było tematu o jedynej grze mmo na PC jaką jestem w stanie zaakceptować. Gra ktoś w GW, poza tym powoli zbliża się już druga część. Polecam każdemu, kogo comiesięczne opłaty zniechęcają do gier MMO, a proste gierki w przeglądarce go odpychają. Poza tym PvP jest moim zdaniem lepsze niż w innych tego typu grach oraz świetna fabuła we wszystkich częściach Cytuj
Mordechay 680 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Gra rządzi, grałem w to 3 lata z przerwami zdobylem dosyc duzo titli (4 lvl glada w pol roku <kozak>). Fajnie sie wspomina czas spedzony na PvP i vencie <no-life>, ale trzeba uważac zeby za bardzo w to nie wsiaknac, wiem to po e-znajomych z gildii, ktorzy chyba czasem zapominali o tym, ze jest cos poza GW. A na dwojke to jeszcze troche sobie poczekasz.Sam nie planuje zakupu, ale jak bede do tej pory mial firme i inni beda na mnie pracowac, a ja za nudow bede umieral w domu to pewnie kupie Grę polecam gorąco, ale nalezy ja dawkowac z umiarem. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Jak zaczniesz w to grać przed WoWem to jeszcze ujdzie. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Opublikowano 8 kwietnia 2010 Jak ja się cieszę że poznałem GW zamiast WoW'a a temu drugiemu powiedziałem "fuj fuj !" () Tak to była/jest świetna giera - jak dla mnie najlepiej bawiłem się jednak w orygialnej jedynce "Prophercy" dalsze kampanie już nie miały "tego czegoś". Cytuj
NerkoWiktor 52 Opublikowano 21 kwietnia 2010 Opublikowano 21 kwietnia 2010 (edytowane) gra mnie strasznie znudziła jak grałem z kumplem miesiąc temu za to serial "The guild" daje rade Edytowane 19 maja 2010 przez NerkoWiktor Cytuj
Labtec 3 668 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Opublikowano 28 kwietnia 2010 Wszystkie Guild Wars gry na steam 50% przez tydzień, wiec złapałem Trilogy, ciekawe czy mi się będzie ciężko grac w to po graniu w Aion Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 4 grudnia 2013 Opublikowano 4 grudnia 2013 Naszla mnie ostatnio ochota na ponowne zrobienie UW, DoA, FoW i dungeonow z EotN po chyba trzech latach przerwy. Zwykle runy, nie zadne SC. Byliby jacys chetni? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi