Opublikowano 9 stycznia 201114 l Daje sobie rękę uciąć ze to wersja na PCta tylko ktoś pomylił fotki http://www.gram.pl/sklep_grupa.asp?e=9Azk0&utm_source=sklep_gram&utm_medium=spot_promo&utm_content=PRE-ORDER_Bulletstorm&utm_campaign=spoty http://www.ultima.pl/bulletstorm_pl/i8997/ cena się zgadza ,ba nawet wyższa No nie sadzę, że na PCta jest Epic Edition z kluczem do bety Girsów 3 W regulaminie mają, że przed zmianą ceny wszystkie zamówienia złożone przed zmianą ceny (także przy pomyłce, mam nadzieję) będą po niej realizowane.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Powiedzmy sobie szczerze - zapewne 90% gier konsolowych w Polsce schodzi poprzez: ultimę, gram, psxextreme, empik, Media Markt, Saturn i markety pokroju kerfura. 10% stanowi reszta (małe sklepy + reszta internetowych jak właśnie merlin) Wiem że te procenty to moje domysły ale mam na myśli jedno: w merlinie zapewne mało kto kupuje gry na konsole (szczególnie na X360). Już nie mówiąc o tytułach które nie są kolejnym CoDem albo Fifą. Bulletstorma akurat z tego sklepu zapewne jednostki zamówiły (o ile ktoś w ogóle) Teraz o tej ofercie jest głośno, zapewne dziesiątki zamówień poszło. W interesie merlina jest ich dotrzymanie, po co robić smród? I tak przecież zarobią więcej niż w przypadku standardowej ceny. Oczywiście jeśli ta oferta nie jest pomyłką a zwykłą promocją. Oby więcej takich.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l skoro piszą o becie GOW3 to wersja z PCową nie mogła się im pomylić. Sniper na Xa, Polska gra była również za podobną cenę jeżeli nie niższą u nas.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Powiedzmy sobie szczerze - zapewne 90% gier konsolowych w Polsce schodzi poprzez: ultimę, gram, psxextreme, empik, Media Markt, Saturn i markety pokroju kerfura. 10% stanowi reszta (małe sklepy + reszta internetowych jak właśnie merlin) Wiem że te procenty to moje domysły ale mam na myśli jedno: w merlinie zapewne mało kto kupuje gry na konsole (szczególnie na X360). Już nie mówiąc o tytułach które nie są kolejnym CoDem albo Fifą. Bulletstorma akurat z tego sklepu zapewne jednostki zamówiły (o ile ktoś w ogóle) Teraz o tej ofercie jest głośno, zapewne dziesiątki zamówień poszło. W interesie merlina jest ich dotrzymanie, po co robić smród? I tak przecież zarobią więcej niż w przypadku standardowej ceny. Raczej będą mieli większy obrót, ale niekoniecznie zarobią. To jest pre-order więc oni dopiero po zebraniu określonej liczby zamówień poinformują dystrybutora ile chcą egzemplarzy i dokonają płatności. Jest niedziela, pewnie nikt ze sklepu nie pracuje i nie dokona zmian w cenie produktu. Rano okaże się, że jest kilka tysięcy zamówień i będzie w firmie gorąco. Ale osobiście nie wierzę, żeby nie anulowali tych zamówień - nawet w ilościach hurtowych nie są w stanie za taką cenę zdobyć tej gry, a z pewnością nie będą chcieli się narazić na straty i nie będą sprzedawali taniej niż dostali.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jak anuluja, to pewnie dadza jakies gratyfikacje, bon czy cos, zawsze na +.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Ceny towarów1. Wszystkie ceny towarów zamieszczone na stronie internetowej Sklepu podawane są w złotych polskich i zawierają podatek VAT. 2. Cena podana przy każdym towarze jest wiążąca w chwili złożenia przez Klienta zamówienia. 3. Sklep zastrzega sobie prawo do zmiany cen towarów znajdujących się w ofercie Sklepu, wprowadzania nowych towarów do oferty Sklepu, przeprowadzania i odwoływania akcji promocyjnych na stronach Sklepu bądź wprowadzania w nich zmian. Uprawnienie powyższe nie ma wpływu na ceny towarów w zamówieniach złożonych przed datą wejścia w życie zmiany ceny, warunków akcji promocyjnych lub wyprzedaży. Tak łatwo się nie wycofają - to wyciąg z regulaminu sklepu, szczególnie ciekawy jest punkt 3.
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Jesus. 1. Jeżeli ta cena to prawda, to nie widzę powodu żeby się tak grzać tym faktem, bo przecież nie tylko jeden jedyny merlin w Polsce będzie miał taką cenę. 2. Na pewno to pomyłka, a opis Epic Edition ktoś po prostu bezmyślnie skopiował
Opublikowano 9 stycznia 201114 l Tak łatwo się nie wycofają - to wyciąg z regulaminu sklepu, szczególnie ciekawy jest punkt 3. Wedle tego co jest napisane w regulaminie to nie mogą już zmienić ceny tym, którzy już złożyli zamówienie. Dlatego radzę składać zamówienia PS. Oczywiście wszystko na papierze bo nie wyobrażam sobie by ktoś walczył o cenę w przypadku anulowania zamówień No chyba, że ma bardzo dużo wolnego czasu
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Pytałem się konsultanta online czy cena jest ok i potwierdził. W środę się pytałem i od tej pory ceny nie zmienili. A na pewno dużo zamówień już poszło. Poza tym w merlinie kupuje od wielu lat i nigdy się nie zdarzyło, żeby odmówili realizacji zamówienia chociaż czasami ceny wydawały się niemożliwenp film który miał premierę miesiąc wcześniej za 10 PLN Edytowane 10 stycznia 201114 l przez MaZZeo
Opublikowano 10 stycznia 201114 l no to nie ma bata świetna gra i Beta GOW3 za 150zl, trzeba kupić ;]
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Zmienili już cene w merlinie na 206,99 zł. Na razie moje zamowienie pozostało nie zmienione
Opublikowano 10 stycznia 201114 l kurde a wczoraj nie chciało mi się bawić w zamówienie, no cóż oby ci co zamówili dostali grę za te 137zł Edytowane 10 stycznia 201114 l przez bigdaddy
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Ciekawe czy płyta będzie kluczem do bety czy będzie jakiś dodatkowy kod.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Pewnie płyta, jak to było z ODST - musza jakoś zatrzymać graczy przed pozbywaniem się gier.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Jezeli sie nie myle, to w opisie jest napisane, ze zawarty w Epic Edition jest kod na bete.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Okazało się, że było to promocja, która właśnie się zakończyła i wszyscy którzy złożyli zamówienie po tamtej cenie, grę za te pieniążki dostaną.
Opublikowano 10 stycznia 201114 l Ciesze sie, ze zamowilem przed zmiana ceny Grzechem byloby nie zamowic tej swietnej (oby) gry i bety Gearsow za ta taka cene.
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Pierwsza część materiału PLXC - Polish Xbox Community nagranego w siedzibie People Can Fly! Pokazujemy, że Bulletstorm powstaje bez opierdalania się, a w żyłach animatorów płynie Rocket Fuel i Double Blast! Oglądajcie i komentujcie! http://www.youtube.com/watch?v=4zzZTuk7XTc I pamiętajcie: NIE MA LIPY!
Opublikowano 11 stycznia 201114 l A wpjerdalają krowy ? Filmik MEGA Edytowane 11 stycznia 201114 l przez donsterydo
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Ponownie witamy ze sklepu internetowego Merlin.pl! Niestety dystrybutor poinformował nas o przesunięciu daty premiery pozycji: "Bulletstorm - Epic Edition (Xbox 360)". jesteśmy zmuszeni przesunąć termin przygotowania zamówienia do wysyłki na 27.02.2011.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Szkoda tylko, że 27 to niedziela... Pewnie będą wysyłać od 25 albo 28. http://www.youtube.com/watch?v=ZxYspjBWtn8&feature=player_embedded pomysł zarąbisty, mam nadzieje, że pojawi się jeszcze kilka podobnych Dawno temu była dyskusja odnośnie fabuły. Z tego co pamiętam zatrudnili kolesia od komiksów (a dokładnie od Punishera), więc może nie być całkiem źle.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l Nie ma co ukrywac, ta gra obylaby sie bez fabuly, lub na jej szczatkowym substytucie.
Opublikowano 12 stycznia 201114 l teraz pisze w zamówieniu Przewidywany termin wysyłki zamówienia: do 2011-03-01 trochę lipnie ale nie będe wydziwiać za taką cenę. na osłodę nowy filmik http://www.gametrailers.com/video/skillisode-volume-bulletstorm/709212?type=flv skillshotów będzie 135. Stawiam dolary przeciwko orzechom, że za zrobienie każdego rodzaju będzie achievement.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l 25 stycznia będzie demo na XBL Demko pozwoli Ci na przetestowanie sieciowego trybu - Echo (których będzie ogółem 3), w którym wcielisz się w niejakiego Graysona Hunta. Twoim zadaniem będzie pokonanie danego poziomu jak najszybciej. Jakby tego było mało, będziesz mógł odblokować pewne dodatki, które wykorzystasz w trybie Anarchy w pełnej wersji gry.
Opublikowano 14 stycznia 201114 l Skillshotów będzie 135, ale część będzie dostępna tylko w trybie Anarchy (co-op). Garść ciekawych informacji: będzie matchmaking w Anarchy będzie możliwość grania tylko we dwie czy trzy osoby będzie możliwość wskakiwania do gry w trakcie "meczu" można w Anarchy grać samemu, choć będzie trudno