Gość Ofsajd Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Jak dla mnie to bardzo intensywna rozgrywka, grafika też na fajnym poziomie, też teraz pluję sobie w brodę że nie złożyłem tego preoder'a w merlinie... Cytuj
czesio83 21 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 wcale nie jest taki niski wystarczy że cie 2 zbirow otoczy otoczy i jest zgon:) i to jest dodatkowy tryb wiec w campani beda pewnie stopnie trudności Cytuj
Słupek 2 181 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Nie no łatwo to akurat jest ;]. Stałem z metr od tego dużego typa, strzelał, strzelał do mnie i ledwo zrobiłem się "czerwony". Ale nawet w tutorialu mówią, "i wcale nie myślcie, że jest łatwo, czym dalej tym gorzej" coś takiego. Pewnie tak jak mówisz w kampanii będzie poziom trudności a w Echo zależność od mapek czy czym dalej tym... Edytowane 26 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Myslę, że swiadomie jest niski poziom trudności w demie, żeby zachęcić do zabawy z przeciwnikami, mi przez 5 podejść nie udało się zginąć, nawet kiedy w tej jaskini z kablami elektrycznymi na prawej ścianie otoczyło mnie ze 4 chłopa i dostałem z tych zielonych "toksyn", ledwo się zrobiłem czerwony jak mnie trafili z 10 razy Cytuj
canuks 63 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 zagrałem w demko i jakoś wielkiego zachwytu nie ma .Jak dla mnie toto jest uboga wersja GoW . Punkty za kile też to zadna nowość przecież mamy to w CoD ,MoH ,BC2 .... od gierka zrobiona dla zabicia czasu czyba przez chłopaków z PCF . Pogram w demo jeszcze to możę odkryjęc coś ciekawego po za bezmózgim wybijaniem przeciwników . Cytuj
Ins 5 816 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 (edytowane) Demko nie za bardzo mi podpasowalo, gdyby nie beta Gearsow pewnie bym anulowal preordera. No ale skoro juz bede miec gre to sie zobaczy. Juz nie raz mialem tak, ze demko nie zainteresowalo mnie, a wsiakalem w pelna wersje. Edytowane 26 stycznia 2011 przez Ins Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Kicha straszna ten bulletstorm wole kupic quake 3 arena z live. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Prowo? Kapitalna gra ot tyle w temacie. Okraś swą wypowiedź argumentami Cytuj
S!N 14 Opublikowano 26 stycznia 2011 Opublikowano 26 stycznia 2011 Co do poziomu trudności równie dobrze może być "wina" trybu Echo, w którym chodzi o czas i punkty, a nie przechodzenie. Cytuj
Gość bigdaddy Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 mieszane mam wrażenia co do Bulletstorm z jednej strony miodny gameplay, brutalność i bardzo ladna oprawa z drugiej nijakie postacie, gra wydaje się jednorazowa i dziwne sterowanie (brak klasycznego skoku! i bieganie pod A w stylu gearsów). beta GOW3 na X360 solidnie podciągnie sprzedaż, bo opinie ludzi są bardzo różne Cytuj
canuks 63 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Prowo? Kapitalna gra ot tyle w temacie. Okraś swą wypowiedź argumentami własnie orion50 określ argumentami co w tej grze jest takiego kapitalnego ?? Bo jak dla mnie to nic innego jak zwykły wyciągacz kasy podpięty pod silną markę GoW . Autorzy nawet nie starali się o jakiś nowy świat czy postacie ,aż bije po oczach jak zerżnięte jest wszytko z GoW . 1 Cytuj
wrog 640 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Co Ty za bzdury wypisujesz? Chyba że według Ciebie każdy kosmiczny kozak to teraz kopia Marcusa Feniksa. Weź może lepiej poczytaj sobie o tej grze coś, bo najwidoczniej bazujesz na demku trybu Echo, który jest okrojony z dialogów i fabuły. Cytuj
JacekW 5 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Nie wydaje mi sie zeby z tego wyszlo cos dobrego po dodaniu dialogow i fabuly. Wyjdzie z tego przecietniak pokroju painkillera no i ten pod niebiosa wychwalany tryb przyciagania kopania i strzelania irytuje po 20 minutach. Cytuj
Magik 1 125 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 (edytowane) A mnie sie bardzo podoba. Jest ladnie, szybko, efektownie. Sterowanie rozniez jest bardzo dobre (zwlaszcza po ograniu "ociezlego" Crysisa). Edit. Jrzecz w oprawie nie przypadla mi do gustu. Momentami gra zalatuje lekko grafika rysunkowa, zupelnie jak Rage. Edytowane 27 stycznia 2011 przez Magik Cytuj
Gość Maiden Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 A ja byłem nastawiony sceptycznie a gierka strasznie mi się spodobała. Jest szybko, ładnie, miodnie, efektownie. Zastanawiałem się nad preorderem. Demko Gearsów mam w dup.sku. Cytuj
Bartg 5 524 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Nom jeśli kampania nie będzie tylko opierała się na wrzucaniu non stop chłopków na kolce/kable czy bóg wie co jeszcze i kopanie ludzi na smyczy to będzie megamiodnie. A tryb Echo jakoś tak skojarzył mi się z "Crash" w starych Burnoutach Cytuj
orion50 632 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Gra jest ładna, fajnie spolonizowana i niezwykle miodna. Nic do dodania Cytuj
leszekch 5 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 lipa, wypada z listy zakupów. Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Panowie, czy ta beta Gyrosow 3 bedzie dodawana na zasadzie jednorazowego kodu schowanego w pudelku, czy odbedzie sie to na zasadzie takiej, ze aby pograc w bete GoW3 trzeba bedzie posiadac plyte Bulleta w napedzie? Cytuj
wrog 640 Opublikowano 27 stycznia 2011 Opublikowano 27 stycznia 2011 Na 99% płyta będzie kluczem do bety. Zawsze to dodatkowe ograniczenie rynku wtórnego. Cytuj
Gość MasterShake Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 lubię bezmyślne fpp ale ta gra jakoś kompletnie mnie nie ruszyła. Niby wszystko jest a jakoś nie jara mnie to, może starzeję się. Cytuj
xtomashx 162 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 to samo u mnie... jakoś siekanie na te punkty mnie nie cieszy oczywiście gra bardzo ciekawa i dobrze wykonana jednak nie dla mnie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Nie wydaje mi sie zeby z tego wyszlo cos dobrego po dodaniu dialogow i fabuly. Wyjdzie z tego przecietniak pokroju painkillera no i ten pod niebiosa wychwalany tryb przyciagania kopania i strzelania irytuje po 20 minutach. heh dobre ; ] Cytuj
Gość Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Painkiller szalu nie robil, taki sobie byl. Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Konkurs Bulletstorm wprost od People Can Fly! Warto się zainteresować tematem, bo do wygrania są dwa telewizory 3D - po jednym na platformę - oraz 150 T-shirtów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi