Skocz do zawartości

Bulletstorm

cichy_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj udało mi się wykręcić jakimś cudem 21k tyle bynajmniej było na etapie z windą , podchodzę do tego tego miejssca gdzie spuszczamy windę wciskam X winda leci i ....... zwiecha konsoli :blink: no qwa :verymad:

Jak bym wiedział jakim cudem nabiłem tyle pts to pół biedy ale nie mam pojęcia jak to zrobić najlepszy wynk to nieco ponad 9k .... o zgrozo .. :verymad:

Opublikowano

być może ,co zauważyłem to jak spuszczamy windę trzeba wcisnąć LT daje tam punkty z tym że raz mi da 380 pts ,raz 500+ pts ,miałem już sytuacje gdzie dawało 1200/1500pts . Od czego to zależy bo nie kumam ? .ogólnie wydaje mi się ze demko ma błędy jeśli chodzi o przyznawanie punktów .

NP za skillshota laleczka voodoo daje raz 500 a drugi raz 1250 pts pomimo tego ze zabjam tego samego typa w ten sam sposób w tej samej lokacji .

Opublikowano

Glitch, przy spoglądaniu na windę (wciskając LT) możesz wycisnąć max 500 pkt, możesz nabić mniej jeśli zbyt późno przycisk wciśniesz.

Niemożliwe że miałbyś 21tys pkt na tym etapie z windą, jest to jakiś błąd o którym pisał Chmielarz na forum epica (ponoć już wyeleminowany w pełnej wersji). Jakby ci nie zwisła konsola, to tuż po tym jak spadasz przez drzwiczki wynik zrobiłby się prawidłowy.

Gość donsterydo
Opublikowano

W kampanii będzie co-op ? Gra będzie mieć coś na wzór Hordy na splicie ?

Gość donsterydo
Opublikowano

Online to syf - Split to jedyna słuszna forma gry z kumplami :thumbsup:

Np. TAK :D

20101219096.jpg

• Plusik 2
  • Minusik 1
Opublikowano

Online ejst najlepszym wyjsciem. Kazdy siedzi w swoim cieplym domu, pije herbate i nie ma mowy o jakimkolwiek braku komfortu.

Opublikowano

Najwyższy wynik na świecie to w tej chwili 22775, ja spadłem na 8 miejsce, chociaż nie wiem czemu wyżej jest dwa razy ten sam gość (crimson).

Obliczyłem wczoraj właśnie, że robiąc wszystko idealnie i nie tracąc czasu jest się w stanie osiągnąć ok 22700-22800. Chyba więc górna granica została osiągnięta, nie da rady mieć więcej punktów.

Opublikowano

22800 możesz wbić jeszcze XD. Btw. Jak to obliczyłeś?

Wczoraj zamiast nabijać wynik posiedziałem chwilę z kartką i długopisem i zacząłem zapisywać każdy rodzaj skillshota, jego wartość i wartości wielokrotności po to by zrozumieć jak to się w ogóle nabija, bo wcześniej robiłem to co trzeba ale tak na prawdę nie wiedziałem skąd się te punkty biorą. Z samej walki jestem w stanie uzyskać 19500+, jeśli dodać do tego odpowiednią szybkość (poprawiłem się od piątku o blisko ok 15 sekund), to przy odrobinie farta idzie zrobić nawet 23k

Opublikowano (edytowane)

dzisiaj wykręciłem 18445 pts ,problem jest z tym aby się zmieścić w czasie ponżej 3 min i w lokacji gdzie jesteśmy na bani tracę dużo punktów ,ale jak to ogarnę to myślę ze powalczę z mazzeo :) .

Do 13 jeszcze trochę czasu jest .

A co do samej gierki to mam nadzieję ze Full nie bedzie się opierał tylko na szybkim przejsciu danego etapu i nabici jak najwięcej punktów bo po czasie staje się to nudne .

Edytowane przez canuks
Opublikowano

Zwłaszcza że strasznie często nie zalicza skillshota "Fajerwerki" jakieś 8 na 10 razy kiedy to robię dostaję jedynie 10pkt.

I nie wiem...mnie ta gra w ogóle nie nudzi. Ostatnio zabijanie bawiło mnie tak tylko podczas wyrzynki zombie w Dead Rising, która też była wesoła i było mnóstwo możliwości. Zdecydowanie zainwestuję w pełną wersję, ale pewnie jak nieco stanieje. Bety GoW3 jakoś nie potrzebuję ;). Poczekam na pełną wersję.

Opublikowano

Szybko, szybciej niż w piątek :potter: powiem tylko że jeśli chodzi o walkę o najwyższe wyniki to wcale nie jest tak jak Chmielarz mówił, że "nie warto się śpieszyć". Warto.

A skillshoty większość sam odkryłem, inne znalazłem na bulletstorm wikii, ale czasem były problemy bo niektóre z polskich nazw trochę odbiegają od angielskich.

Gość bigdaddy
Opublikowano

ten konkurs jest tylko dla Polaków czy o TV walczą wszyscy ?

Opublikowano (edytowane)

Serio da się z tego karabinka jak jest naładowany zrobić jakiegoś skillshota? Próbowałem z 30 razy na różne sposoby.=/

I NIC!

Edytowane przez misika