krak2610 0 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Nad grą dłubią chłopaki z warszawskiego People Can Fly. Na swoim koncie mają dobrze przyjętego na świecie Painkiller`a i konwersje Gears of War na PC. Nie ukrywajmy się, gdyby na kodzie się nie znali to Epic by im konwersji takiej gry jak Gearsy nie oddał. Po za tym stworzyli też dodatkowe mapki do PC wersji GoW. Art z gry zdobi okładkę najnowszego Game Informera. Trzeba czekać na skany artykułu. Kilka informacji, które już przedostały się do sieci tutaj: http://polygamia.pl/Polygamia/1,104392,7752501,Bulletstorm_na_okladce_GameInformera.html Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Oby na plejaka wyszło, bo póki co to nic konkretnego nie wiadomo. Cytuj
krak2610 0 Opublikowano 10 kwietnia 2010 Autor Opublikowano 10 kwietnia 2010 Oby na plejaka wyszło, bo póki co to nic konkretnego nie wiadomo. 'Gra ukaże się na PC, PlayStation 3 i Xboxa 360, gdzieś w 2011 roku nakładem Electronic Arts' Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Opublikowano 12 kwietnia 2010 Gra na skanach prezentuje się świetnie...trzymam kciuki za naszych rodaków Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Gameplay. Ku.wa, polak naprawdę potrafi. Gra wskakuje na bardzo wysoką pozycję w mojej liście obserwowanych. Cytuj
Assphalt 17 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 Czy tylko mi się wydaje, że pomysł wyskakujących ikonek za kille jest podpatrzony z wczesnego buildu Black'a? Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 na innym forum porownalem to cos do burnouta wiec... nie tylko tobie, podobnie sie to kojarzy ;] takie nijakie to jest... dynamika na tak, ale design i kolory + zmutowane 'roslinki z mario'... no nie wiem. Cytuj
Gość Mr. Blue Opublikowano 13 maja 2010 Opublikowano 13 maja 2010 A tam, gadanie. Jest jucha, jest arcade, jest moc. Może i zbyt lalkowa fizyka, może zbyt to wszystko plastikowe ale z ekranu bije czysty fun. Cytuj
P_P 1 Opublikowano 14 maja 2010 Opublikowano 14 maja 2010 Ja liczę, że Bulletstorm i Bodycount mnie nie zawiodą ;] wyczekuję obu Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 Powiem tak o ile po zobaczeniu pierwszego trailera; skrzywiłem się. I pomyślałem co to za kupsko... Tak po zeszłotygodniowym materiale na GTTV http://www.gametrailers.com/episode/gametrailers-tv/93?ch=1&sd=1 jestem pod wrażeniem. Szczególnie po zaprezentowanej walce z bossem. ŁoŁ nie dość, że wygląda to ślicznie. To i gameplayem nie odstaje. Już oddzielam bajerowany bełkot Cliffiego. Ale konkretne konkrety zaostrzają smaka. Kibicuję Bulletstorm. Cytuj
CoATI 1 051 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 spowolnienia czasu byly calkiem fajnie rozwiazane w multi F.E.A.R.'a [odpowiedni tryb] Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 (edytowane) Ja również jestem zaintrygowany tym projektem - co prawda głównie dlatego, że polski - ale na tą chwilę wszystko wskazuje na bardziej singlową rozgrywkę, a w zakresie multi widać że sami jeszcze niewiele wiedzą, Cliffy trochę nie wie co ma powiedzieć, co świadczy o tym, że ten model rozgrywki jest niemożliwy do implementacji w deathmatchach. (widać to zresztą na pierwszy rzut oka. Combosy opierają się na spowolnieniach czasu, co w multi nigdy nie zostało prawidłowo zaimplementowane. Poza tym, bezstresowe zabijanie AI to nie to samo, co walka jak równy z równym w vs. multi. Czyli kwestia balansu.) Jak się skończy tylko na co-opie vs. cpu w stylu Hordy, to ja podziękuje. No Cliff miotał się z tym multi. Ja tam nie liczę na cuda w tym aspekcie. Przede wszystkim single potem co-op, multi. I design mi się nie podoba, a raczej to, że to kolejna moda - biomechanika + postapokaliptyczny świat pełen dzikiej roślinności. Enslave, Bulletstorm. Kto następny? Pewnie kwestia gustu. Ale mi z kolei ten design leży i to bardzo. Postapokaliptyczny świat, biomechanika, roślinność; cudo jak dla mnie. Szczególnie, że świat jest w zasadzie nowatorski (póki co). Duże pole do popisu. Poza tym patrząc na śmierdzący design Reality Pump które kompletnie się nie wysiliło (porównuje bo polskie). Tylko powieliło schematy na dodatek w paskudny sposób to PCF odrobiło wzorowo zadanie. Edytowane 3 czerwca 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 3 czerwca 2010 Opublikowano 3 czerwca 2010 A mnie w ogóle jakoś ta gra nie przekonuje. Zbyt szybka akcja, co kojarzy mi się z jakimś Unreal Tournament, do tego słaby design no i jest zbyt kolorowo. Sam rdzeń gameplayu też jakiś odkrywczy nie jest, mamy rozwalać wszystko co się rusza w jak najefektowniejszy sposób, łał! widziałem to choćby w Madworld. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 niech się Crysis2 chowie i nie wychodzi. Jestem dumny,że w Polsce mamy tak zdolny team... jak narazie gra targów jak dla mnie...gameplay z konfy EA po prostu zgniótł mi jaja. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Miaga, era Gearsów się kończy. Zaczyna się masowe rżnięcie w Bulletstorm. Reakcja zgromadzonej na konfie publiczności nie pozostawia złudzeń. To będzie ogromny sukces! Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Nie no bez przesady, nei ma się co równać z Gearsami, ale rzeczywiście, wyglądało to super i lepiej od Crysisa. Cytuj
Gość Soul Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Obie gry wyglądają kapitalnie, brawa dla Polaków, giera robi wrażenie. Cytuj
Daffy 10 567 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) jak dla mnie najlepsza z zaprezentowanych gier pierwszego dnia targów - przepiękna,naładowana akcją z super patentami. serce się raduje,że od rodaków i na dodatek jeszcze Adrianek ją demonstrował Edytowane 14 czerwca 2010 przez Ficuś Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 jak dla mnie najlepsza z zaprezentowanych gier pierwszego dnia targów - przepiękna,miodna z super patentami. serce się raduje,że od rodaków i na dodatek jeszcze Adrianek ją demonstrował Jest gdzieś ten gameplay? Nie oglądałem konferencji EA, a jestem ciekaw co z tego wyszło. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 Po pokazie szczena opada(akcja, gameplay i grafika). Czuć powiew(huragan?) świeżości. Akcja z tym 'goniącym nas kołem' przebajerancka. Oklaski na stojąco dla PCF. Cytuj
tk___tk 4 795 Opublikowano 14 czerwca 2010 Opublikowano 14 czerwca 2010 (edytowane) jak dla mnie to światowy poziom. chmielarz obok cliffa na najlepszej konfie do tej pory, dobra grafika, dynamiczna rozgrywka i mocno arcade'owa rozwałka. do tego ta sekwencja z ucieczką przed wielkim kołem - robi ogromne wrażenie. Edytowane 14 czerwca 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Haha miałem nosa że, będzie coś z tej gry po pokazie z GT. Ale wczorajszy pokaz mnie rozwalił http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bulletstorm/101397 Konkret, taki fps to ja rozumiem. Wstyd wydawać pod tą samą banderą cienkiego Crysisa i taką perełkę. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Pokaz Bulletstorma był na prawdę kozacki. Szczena mi po prostu opadła. Dużo zawalistych motywów jak np: zamrażanie przeciwników w powietrzu i potem rozwalanie ich w drobne kawałeczki albo wyważanie drzwi z buta, które lecą 100m do przodu hehe . Akcje w Slow-mo też wyglądają bardzo ciekawie. I jak się tu nie cieszyć jak nasza rodzima produkcja zapowiada tak wysoki poziom. Gratz chłopakom z People can fly 1 Cytuj
Danonek 2 Opublikowano 15 czerwca 2010 Opublikowano 15 czerwca 2010 Graficznie strasznie widać, że lecą na enginie Gearsów 3 Gameplay całkiem całkiem a końcówka pozamiatała Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi