Assphalt 17 Opublikowano 30 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2011 (edytowane) Tu jest pokazane jak przekroczyć 20k: http://www.youtube.com/watch?v=Ina2Hj470cc&feature=related Ciekawe jakie będą najlepsze wyniki i ile da się tak na prawdę wyciągnąć punktów z tego dema. Edytowane 30 Stycznia 2011 przez Assphalt Cytuj Odnośnik do komentarza
Q-Jot 321 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kolesie z mojej friendlisty robią po 25 tysięcy punktów... Masakra. Niemożliwe, skoro najlepszy na świecie w rankingu ma 22 z groszami. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 Kolesie z mojej friendlisty robią po 25 tysięcy punktów... Masakra. Niemożliwe, skoro najlepszy na świecie w rankingu ma 22 z groszami. sam widziałem jak kolo zrobił 21 z groszami, a twierdzą, że 25 też wydajają. podobno max to 26-28 kilo, a 30 nie da się fizycznie dobić. mi ciężko to ocenić, to ja robię 6 i jestem podjarany. wolę tetrisa... Cytuj Odnośnik do komentarza
xbor 54 Opublikowano 31 Stycznia 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Kolesie z mojej friendlisty robią po 25 tysięcy punktów... Masakra. Niemożliwe, skoro najlepszy na świecie w rankingu ma 22 z groszami. sam widziałem jak kolo zrobił 21 z groszami, a twierdzą, że 25 też wydajają. podobno max to 26-28 kilo, a 30 nie da się fizycznie dobić. mi ciężko to ocenić, to ja robię 6 i jestem podjarany. wolę tetrisa... na razie max to 22k z czymś jak napisał Q-Jot. Sam robie 16k, szkoda że nie więcej, póki co na koszulkę wystarczy. Edytowane 31 Stycznia 2011 przez xbor Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 Było Halo, teraz przyszedl czas na Call of Duty. Bulletstorm parodiuje CoDa. Gra do ściągnięcia za darmo oczywiście. Duty Calls http://www.youtube.com/watch?v=G_TcWKCbNf8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 (edytowane) To jest genialne, Kottick pewnie nerwa złapał... Edytowane 3 Lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 Kolejny świetna parodia w świecie Bulletstorm. Nie mogłem przestać się śmiać Cytuj Odnośnik do komentarza
RIVEL88PL 2 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Czemu w szybie windy udaje mi sie podbic paru kolesi do góry, a za drugim razem nie ? W(pipi)ia mnie to !! HELP Cytuj Odnośnik do komentarza
CHWDA 9 Opublikowano 6 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 Mi się udaje za każdym razem Cytuj Odnośnik do komentarza
Iquis 3 Opublikowano 8 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 Ja to odbierałem jak większość z was, znaczy takie do pogrania raz na jakiś czas, ale najpierw Killzone. Ale od dwóch dni nie zajmuje się niczym innym jak tylko szukanie newsów i jakichś nowych info o tej grze. Ja po prostu MUSZĘ ją mięć, nie ma bata. Na Killzona przyjdzie czas (prawdopodobnie na urodziny w marcu dostanę i K3 i DA2 ) ale chcę się wypróbować w innym rodzaju rozgrywki niż właśnie Killzone czy też BC2, w które gram na zmianę bez przerwy. Mówcie co chcecie, ja kupuję w dniu premiery i gram. Cytuj Odnośnik do komentarza
Prahas 1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja to odbierałem jak większość z was, znaczy takie do pogrania raz na jakiś czas, ale najpierw Killzone. Ale od dwóch dni nie zajmuje się niczym innym jak tylko szukanie newsów i jakichś nowych info o tej grze. Ja po prostu MUSZĘ ją mięć, nie ma bata. Na Killzona przyjdzie czas (prawdopodobnie na urodziny w marcu dostanę i K3 i DA2 ) ale chcę się wypróbować w innym rodzaju rozgrywki niż właśnie Killzone czy też BC2, w które gram na zmianę bez przerwy. Mówcie co chcecie, ja kupuję w dniu premiery i gram. Mnie aż tak gierka nie porwała (a przynajmniej nie demo), ale gierkę zamówię, sądzę że będzie kupa śmiechu i jakaś odskocznia od norm czyli od takich gierek jak COD itp. A co do Killzona 3 ja również poczekam bardziej na oku mam Crysis-a 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
fatalfps 1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Co jest przedwczoraj chciałem wziąć udział w konkursie Bulletstorm -http://konkursbulletstorm.pl/ no i wysłałem tam gdzie trzeba zdjęcie ale nie wiem czy wszystko na zdjęciu było co potrzeba.Dajcie może jakąś fotkę co musi na niej być ,gram na PS3.Wysłałem 3 dni temu i nadal nie jestem na liście na stronie do tego konkursu a mam ponad 19k pkt.Pomóżcie bo już 3 dni do końca konkursu a koszulkę chciałbym mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) Twój nick i wynik to jest potrzebne, a i napisz im na jakiej platformie grasz, to im ułatwia trochę pracę Ogólnie myślałem, że 18tys. wystarczy by załapać się na koszulkę, ale patrząc po ostatnich wynikach chyba wynik w okolicach 19,5-20 da taką gwarancję. Edytowane 11 Lutego 2011 przez lukaszt_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
fatalfps 1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Wysłałem im 2 zdj jedno z ID Online i tam jestem ja i liczba pkt,i 2 zdj to po przejściu dema gdzie jest wszystko czas,różne pkt itp oprócz mojej nazwy użytkownika.Tylko że ja zdjęcia zrobiłem telefonem ale ładna jakość bo nie wiem czy można zrzut ekranu na ps3 robić.Nie wiem o co kaman???? Pomóżcie mi ten problem rozwiązać,będę wdzięczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) No to dziwne bo ja robię dokładnie tak jak Ty, czyli robię zdjęcie id i wyniku wysyłam na maila i na drugi dzień wynik jest na tablicy. Może przeoczyli Twojego maila? A zatytułowałeś mail? Ja pisze konkurs bulletstorm ps3. Edytowane 11 Lutego 2011 przez lukaszt_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
fatalfps 1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) Tak a te zdj id i wyniku robisz w globalnych rankingach? bo ja wysłałem to zdjęcie z wynikami przyjaciół a tam tylko jednego mam no i tam mój wynik był a 2 zdj jak mówiłem z tym samym wynikiem . Edytowane 11 Lutego 2011 przez fatalfps Cytuj Odnośnik do komentarza
lukaszt_89 141 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 Ja robię z rankingu przyjaciół próbuje to zrobić tak by było widać tylko mój wynik choć nie powinno to mieć znaczenia jak zrobisz całemu rankingowi zdjęcie bo jak coś to i tak się podaję swoje id bynajmniej ja tak robie:thumbsup: Cytuj Odnośnik do komentarza
fatalfps 1 Opublikowano 11 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 (edytowane) No spoko spróbuję jeszcze coś wykombinować dzięki za rady. a na taki email się wysyła:barth@cybersport.pl. na końcu jest kropka tam po pl ??? Dobra już jestem na liście! Edytowane 13 Lutego 2011 przez TakeshiX Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 moj nowy wynik (chyba zwycięski ) - 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 No to chyba konkurs już wygrałeś. Gratki Cytuj Odnośnik do komentarza
leon83 0 Opublikowano 14 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2011 Gratulacje Adi !!! Świetny wynik Ciekawe czy do TV dorzucą ci jeszcze pełną wersję gry. Ja mam koszulkę, pierwszy raz wygrałem coś związanego z grami Cytuj Odnośnik do komentarza
sprite 1 783 Opublikowano 15 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 Nowy filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 180 Opublikowano 18 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Q4PSmrCb2e0 shishkebab Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 Pierwsze 25 minut gry: http://www.youtube.com/watch?v=5vT3FAmWJl0 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2011 no i po 25 minutach widac ze humor zenujacy i raczej tej gry nie kupie nawet w platynie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi