Skocz do zawartości

Bulletstorm

krak2610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co mnie cieszy, to to że Adrian Chmielarz zaprezentował Bulletstorma w taki sposób w jaki powinna być zaprezentowana, ze wszystkim tymi akcjami, które będą grubo rządzić już w lutym. Nie cierpię gdy na konfie jakiś typ zachowuje się jakby pierwszy raz trzymał pada. Tego po prostu nie było i gierka wypadła znakomicie.

Opublikowano

Nie cierpię gdy na konfie jakiś typ zachowuje się jakby pierwszy raz trzymał pada. Tego po prostu nie było i gierka wypadła znakomicie.

Dokładnie. Od razu to widać.

Tak naprawdę to People Can Fly jest coraz bardziej międzynarodowe niż polskie ;)

I dobrze. Trzeba pokazać "nasz" talent.

Opublikowano

Nie cierpię gdy na konfie jakiś typ zachowuje się jakby pierwszy raz trzymał pada. Tego po prostu nie było i gierka wypadła znakomicie.

Dokładnie. Od razu to widać.

Miyamoto na konferencji Nintendo. :teehee:

Co do Bulletstorm, to byłem na początku nastawiony sceptycznie, ale po prezentacji na E3 zmieniłem zdanie. Gra może wyjść naprawdę niezła, dobry jest patent z wybiciem kilku wrogów do góry wraz z beczkami, potem strzał i eksplozja targa całym ścierwem. Liczę na wiele zróżnicowanych sposobów mordu.

Opublikowano

To dobrze że Wam dupy nie urwało a tylko szczenka opadła... :)

Grafika ładna ale gran nijak ai nie podobami się. Jak każda gra od Polaków, ładne graficznie (Polacy od dawna robią ładne gry) ale mało ciekawe.

Opublikowano

Jak już nie raz pisałem - nie przepadam za shooter'ami, ale wygląda na to, że panowie z PCF naprawdę dali radę i dostaniemy porządną ROZPIERDUCHĘ! :woot:

Biorę w ciemno :thumbsup:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bulletstorm/701337 E3 2010: Cliff Bleszinski Demo Walkthrough

Dłuższa wersja niż to co widzieliśmy na pokazie z E3, do tego w hd no i z Cliffim.

Nie będę się powtarzał powiem krótko :wub: absolutnie zakochałem się w Bullecie. Jedyny mankament to to, że premiera w lutym, mocno koliduje z K3 ;/

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

http://www.gametrailers.com/video/e3-2010-bulletstorm/701337 E3 2010: Cliff Bleszinski Demo Walkthrough

Dłuższa wersja niż to co widzieliśmy na pokazie z E3, do tego w hd no i z Cliffim.

Nie będę się powtarzał powiem krótko :wub: absolutnie zakochałem się w Bullecie. Jedyny mankament to to, że premiera w lutym, mocno koliduje z K3 ;/

Powiem szczerze. Kiedy zobaczylem pierwsze fragmenty gameplayu miedzy kaktusami, srednio mnie ten tytul jaral. W glebi mowilem sobie jednak ze Cliff nie bedzie stal za szitem. Po obejrzeniu E3 wiem, że zlozony preorder na Ultimie to dobry krok. ;)

Opublikowano

Co ciekawe gra ponoć śmiga w 60fps. Przy takiej oprawie to naprawdę duży wyczyn.

Ja po pierwszym trailerze byłeś średnio na to nastawiony ale teraz wydaje się to docyś ciekawe ;)

Opublikowano (edytowane)

No to sprawdz linka w moim poprzednim poscie - 60 klatek jak w morde strzelil (no chyba, ze jest to material z wersji PCtowej z podlaczonym padem od 360tki).

Edytowane przez Ins
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

No jednak nie pokazali multi ;].

Ale to co Bulletstorm zapowiada się imo kapitalnie. Wszystko co na razie pokazali włącznie z gameplayem z E3 to sama kurevsko miodna akcja.

No coś świetnego a ten dzisiejszy filmik z Dinusiem (na GT raz pokazywali wielką roślinę jako bossa) czy akcja z kołem z E3 po prostu poezja.

Biorę na premierę jak nie zbankrutuję do tego czasu ;].

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

No jednak nie pokazali multi ;].

Ahh szkoda. Ale i tak pewnie niedługo pokażą coś związanego z trybem multi

Ale to co Bulletstorm zapowiada się imo kapitalnie. Wszystko co na razie pokazali włącznie z gameplayem z E3 to samo kurevsko miodna akcja.

No coś świetnego a ten dzisiejszy filmik z Dinusiem (na GT raz pokazywali wielką roślinę jako bossa) czy akcja z kołem z E3 po prostu poezja.

Bulletstorm po prostu urywa jaja. Chłopaki z PCF odwalili kawał DOBREJ roboty. Co do tego Dinusia to podobno jest to jeden z lepszych bossów w gierce.

Biorę na premierę jak nie zbankrutuję do tego czasu ;].

Prawdziwy wysyp mega gier nam się szykuje :thumbsup:

• Minusik 1