Skocz do zawartości

Bulletstorm

Featured Replies

Opublikowano

Tu chyba lepsza jakość

Oglądam ten gameplay po raz trzeci i już nie będę się spuszczał nad samą grą (albo będę) ;p ale co zauważyłem.

Dużo nawiązań i w ogóle cała gra mocno mi przypomina Girsy. TAK. To co z tego, że to FPS ale podobieństw jest dużo.

Teksty i gadki jak z Girsów, podawanie akcji również podobne, klimat nie określę tego ale również przypomina mi Girsy.

Zaryzykuję stwierdzeniem, że póki co to takie Girsy z widokiem fpp podane w arcade.

Ta akcja zaczynająca się od 2 minuty 23 sekundy - świetna.

Do tego design świata = post apokaliptyczny setting z "bydlakami", roślinami, mutantami itd. Stworki również jak z Girsów.

Ja tylko proszę o Kampanię w Co-oP (nie żadną specjalną tylko tak jak w Girsach) marzy mi się 4 osobowa ale dwu też nie pogardzę ;].

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/17/new-bulletstorm-screens-involve-shooting-things-blowing-stuff-up.aspx screeny

Szczególnie Girsy trzecie które również dzieją się w "słońcu" to co pokazywali na E3.

Edytowane przez SłupekPL

• Odpowiedzi 281
  • Wyświetleń 37,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• moj nowy wynik (chyba zwycięski ) -

• No jak, nie wiesz? Jestem pewien, że w końcu pokażą jak wygląda multi w tej gierce. Ja już nie mogę się doczekać

• Nie nie kazał, ale jeszcze jeden tekst tego typu i porozmawiamy inaczej.   A co do gry to skonczcie oceniac ja po demie. Mozecie mowic nie moj typ rozgrywki, jednak odpuszczam, na co innego liczylem

Opublikowano

Słupek masz rację, niektórzy przeciwnicy przypominają trochę Locusty. 1:28 wyłania się z ognia, normalnie morda Locusta. :]

Opublikowano

To będzie masakrator. Pokaz na E3 zmiażdżył, teraz miażdży pokaz na GC.

Jednak widać do czego zdolny jest Polak gdy ciężko pracuje zamiast walczyć o krzyż :P

Opublikowano

Najlepsze są te gadki jakbym słyszał Marcusa albo resztę ekipy z Girsów tylko bardziej rozgadanych ;].

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wersja HD dema z GS + komentarz:

http://www.vg247.com/2010/08/27/bulletstorm-gc-walk-through-released-features-shooting/

4-barelled shotgun wymiata :thumbsup:

Po raz setny ale ta gra mnie robi, soczysty gameplay.

Kapitalne są te skrypty w oddali; walące się budynki, wybuchy, bestia na końcu itd. (strasznie to girsowe).

Aha nawet na samym początku kiedy wychodzi pierwszy "potworek" mamy wcisnąć LT i pojawia się zbliżenie na niego - 100 % patent z Girsów tak samo to w Gyrosach wygląda ;].

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że grywalnością nawet nie zbliży się do Girsów. W przeciwnym razie znowu będę ziewać.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

fajnie - szykuje się duchowy następca UNREALa. Bardzo podoba mi się design otoczenia

Opublikowano

No i mamy już potwierdzony oficjalny wygląd okładki

ps3box-487x600.jpg

Okładka w sam raz :thumbsup:

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Fajny odcień logo PCF, Epic Games i EA, tak samo napis fajny, ale sam obrazek beznadziejny :/ Jakoś śmierdzi tandetą i nie pasuje klimatycznie.

Opublikowano

Wstrętna i paskudna okładka daleko jej do tych z Girsów. Na szczęście to tylko okładka, przeboleję.

Opublikowano

Beznadziejna to już w PE lepsze arty wrzucają na okładki. xD

Ale to na rynek amerykański, Europa może dostanie inną.

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...