Skocz do zawartości

Bulletstorm

krak2610

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tu chyba lepsza jakość

Oglądam ten gameplay po raz trzeci i już nie będę się spuszczał nad samą grą (albo będę) ;p ale co zauważyłem.

Dużo nawiązań i w ogóle cała gra mocno mi przypomina Girsy. TAK. To co z tego, że to FPS ale podobieństw jest dużo.

Teksty i gadki jak z Girsów, podawanie akcji również podobne, klimat nie określę tego ale również przypomina mi Girsy.

Zaryzykuję stwierdzeniem, że póki co to takie Girsy z widokiem fpp podane w arcade.

Ta akcja zaczynająca się od 2 minuty 23 sekundy - świetna.

Do tego design świata = post apokaliptyczny setting z "bydlakami", roślinami, mutantami itd. Stworki również jak z Girsów.

Ja tylko proszę o Kampanię w Co-oP (nie żadną specjalną tylko tak jak w Girsach) marzy mi się 4 osobowa ale dwu też nie pogardzę ;].

http://gameinformer.com/b/news/archive/2010/08/17/new-bulletstorm-screens-involve-shooting-things-blowing-stuff-up.aspx screeny

Szczególnie Girsy trzecie które również dzieją się w "słońcu" to co pokazywali na E3.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

To będzie masakrator. Pokaz na E3 zmiażdżył, teraz miażdży pokaz na GC.

Jednak widać do czego zdolny jest Polak gdy ciężko pracuje zamiast walczyć o krzyż :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wersja HD dema z GS + komentarz:

http://www.vg247.com/2010/08/27/bulletstorm-gc-walk-through-released-features-shooting/

4-barelled shotgun wymiata :thumbsup:

Po raz setny ale ta gra mnie robi, soczysty gameplay.

Kapitalne są te skrypty w oddali; walące się budynki, wybuchy, bestia na końcu itd. (strasznie to girsowe).

Aha nawet na samym początku kiedy wychodzi pierwszy "potworek" mamy wcisnąć LT i pojawia się zbliżenie na niego - 100 % patent z Girsów tak samo to w Gyrosach wygląda ;].

Edytowane przez SłupekPL
  • 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...