Hela 1 962 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Premiera w ten sam dzień co Killzone 3? Nie wróżę temu tytułowi zbyt wielkiej popularności na konsoli Sony. Edytowane 15 listopada 2010 przez Hela Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Na konsoli Sony może nie, ale na X-ie zejdzie szybko, dzięki becie Gearsów. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Premiera w ten sam dzień co Killzone 3? Nie wróżę temu tytułowi zbyt wielkiej popularności na konsoli Sony. Marketing EA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> marketing Sony. Z całym szacunkiem do K3 ale osobiście na dzień dzisiejszy ja na przykład wybiorę Bulleta. Mimo tego, że póki co mam złożonego pre ordera na K3 ale to Bulletstorm bardziej mnie jara. Tylko boję się, że znowu skopią wersję na PS3 i w tym wypadku jest to wysoko prawdopodobne. To znaczy, że XO dostanie lepszą wersję ;/ właśnie co śmieszne na USstore są do pobrania filmiki z gameplayem oczywiście z Xboxa. I wszystkie buttony które się pojawiają na ekranie są zamazane (LT, RT itd.) wcale nie wiadomo o jakiego pada chodzi ;p. Edytowane 15 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Premiera w ten sam dzień co Killzone 3? Nie wróżę temu tytułowi zbyt wielkiej popularności na konsoli Sony. Marketing EA >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> marketing Sony. Sequel > nowe IP, nie oszukujmy się. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 (edytowane) Nie no zgoda, zgadzam się, że K3 zejdzie lepiej niż Bullet na Ps3 w sumie to takie oczywiste ;]. Fail to by był jakby K3 sprzedał się gorzej. Ale już na przykład na takim XO myślę, że Bullet może lepiej zejść niż K3 na PS3... a jeżeli będą dorzucać betę do Girsów to nie mam co do tego wątpliwości. Tak czy srak obydwóm pozycjom życzę WYSOKIEJ sprzedaży. Bo żeby taka gra jak K2/K3 schodziła gorzej niż Halo to wstyd ;p. Edytowane 15 listopada 2010 przez SłupekPL Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Gra zapowiada się naprawdę za(pipi)iście ....taki lajtowy klimacik można się rozluźnić A ten boss wymiata po prostu Życzę tej produkcji jak najlepiej z wiadomych względów :] Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Nie no zgoda, zgadzam się, że K3 zejdzie lepiej niż Bullet na Ps3 w sumie to takie oczywiste ;]. Fail to by był jakby K3 sprzedał się gorzej. Ale już na przykład na takim XO myślę, że Bullet może lepiej zejść niż K3 na PS3... a jeżeli będą dorzucać betę do Girsów to nie mam co do tego wątpliwości. Tak czy srak obydwóm pozycjom życzę WYSOKIEJ sprzedaży. Bo żeby taka gra jak K2/K3 schodziła gorzej niż Halo to wstyd ;p. Nigdy nie wiadomo. Z marketingiem Sony wszystko jest możliwe. Killzone 2 też miał być system sellerem. No właśnie, miał być... Sony chyba na serio myśli, że jak ludzie piszą na forach o ich grach, to znaczy, że już każdy wie i pójdzie to kupić Cytuj
Hela 1 962 Opublikowano 15 listopada 2010 Opublikowano 15 listopada 2010 Gra zapowiada się naprawdę za(pipi)iście ....taki lajtowy klimacik można się rozluźnić Klimat nie jest zły, ale teksty tak na poziomie Duke'a sprzed 15 lat. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 7 grudnia 2010 Opublikowano 7 grudnia 2010 (edytowane) W Bulletstorm będzie odpowiednik Girsowej Hordy. Czemu mnie to nie dziwi heh. Edytowane 7 grudnia 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 W Bulletstorm będzie odpowiednik Girsowej Hordy. Czemu mnie to nie dziwi heh. Tylko, że będzie on zupełnie inny, bo w głównej mierze będzie bazował na skillshotach. Podczas każdej fali będzie trzeba wykonać konkretną akcję Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Wywiad z Chmielarzem o multi. Cytuj
xbor 54 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Jeszcze niedawno byłem sceptycznie nastawiony do tej gry, ale z każdym filmikiem coraz bardziej się przekonuje do niej, oprawa także prezentuje się nieźle, oby wersja na ps3 nie była poszkodowana. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 8 grudnia 2010 Opublikowano 8 grudnia 2010 Nowe shoty: http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2010/12/08/new-bulletstorm-screens-show-off-multiplayer.aspx Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Druga część wywiadu. http://ppe.pl/news-4393-Bulletstorm__wywiad_cz_2.html Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 9 grudnia 2010 Opublikowano 9 grudnia 2010 Cliffy o Bulletstorm http://www.ppe.pl/news-4384-Bleszinski_o_Bulletstorm_na_PS3.html Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 http://www.gametrailers.com/video/exclusive-story-bulletstorm/708537 Exclusive Story and Character Developer Diary + gameplay Ta blondyneczka to Polka? Cytuj
MYSZa7 8 920 Opublikowano 16 grudnia 2010 Opublikowano 16 grudnia 2010 http://www.gametrail...letstorm/708537 Exclusive Story and Character Developer Diary + gameplay Ta blondyneczka to Polka? Tanya Jessen ...na bank nie jest Polką Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 25 grudnia 2010 Opublikowano 25 grudnia 2010 (edytowane) Tworzenie animacji w Bulletstorm O wulgaryzmach w Bulletstorm: http://www.joystiq.com/2010/12/23/bulletstorm-to-feature-a-mother-hugging-profanity-filter/ Ja na pewno nie będę wyłączał Edytowane 25 grudnia 2010 przez Square Cytuj
rkBrain 28 Opublikowano 27 grudnia 2010 Opublikowano 27 grudnia 2010 Z mojego punktu widzenia Bulletstorm wygląda słabo. Nieciekawe postacie, przekombinowany gameplay, średni design. 10 minutowy filmik z komentarzem Bleszynskiego zupełnie nie przekonał mnie do tej gry. Dla mnie BS będzie grą pokroju Time Shift, Fracture czy Red Faction. Fajnie by było zagrać ale czasu szkoda. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 31 grudnia 2010 Opublikowano 31 grudnia 2010 Gameplay. http://www.youtube.com/watch?v=N7MG3CeQqjo&feature=player_embedded Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 3 stycznia 2011 Opublikowano 3 stycznia 2011 Skok wiary w wykonaniu Bulletstorm Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 stycznia 2011 Opublikowano 5 stycznia 2011 (edytowane) Bulletstorm dostał "M-ke" (wow) ale uzasadnienie wymiata: "Gra jest strzelaniną FPP, w której gracze wcielają się w kosmicznego pirata, który musi uciec z planety zmutowanych kanibali. Gracze korzystają z futurystycznych karabinów, strzelb i rewolwerów, które rozrywają i dekapitują oponentów. Zranieni przeciwnicy obficie krwawią, plamiąc okoliczne ściany i ziemię. (...) Największa przemoc w Bulletstorm występuje podczas "Speciality kills" - wrogowie mogą być rozerwani na strzępy przez ładunki wybuchowe, nabici na kolce, zmiażdżeni o ściany, co powoduje połamanie ich części ciała. Podczas rozgrywki gracze mogą konsumować alkohol i później starać się zabić jak najwięcej przeciwników, by otrzymać tytuł "Intoxinated Skillshot" (ekran robi się niewyraźny podczas takich sekwencji). Dialogi zawierają wiele żartów i komentarzy, które nawiązują do aktów seksualnych, chorób wenerycznych i uprawiania seksu z własną matką. Nazwy niektórych "Skillshotów" zawierają nawiązania seksualne (np. "Gag Reflex", "Rear Entry", "Drilldo", "Mile High Club"). Jeden ze "Skillshotów" ("Fire in the Hole") pozwala graczom strzelać w wypięte pośladki wrogów. Słownictwo takie jak "fuck", "shit", "pussy" i "cock" jest często używane podczas dialogów". Hehe moim zdaniem PCF powinni te uzasadnienie dawać jako opis gry na pudełkach. Reklama jak się patrzy. Edytowane 5 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 7 stycznia 2011 Opublikowano 7 stycznia 2011 Dobrze że my nie mamy takich okładek Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 8 stycznia 2011 Opublikowano 8 stycznia 2011 Ale to było dobre... http://konsolowisko.pl/news/8872-adrian-chmielarz-kontra-niedzwiedzie-polarne Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi