Voytec 2 761 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Bo polak potrafi. Swoja droga dobrze sie ma nasze poletko deweloperskie. Kilka hitow i bardzo porzadnych gier Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) Ale Chmielarz z tymi 6 milionami trochę "fantazjuje" ;]. Chociaż kto wie... dzięki becie Girsów trzecich pewnie im "trochę" zejdzie. Gdybym dalej miał Xboxa a nie interesowałbym się Bulletstormem to i tak bym go kupił dla samej bety heh. Edytowane 14 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Na 6mln raczej nie ma żadnych szans, ale ze 2mln są w stanie sprzedać. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Moze fantazjuje, ale zobaczymy. Na razie marketingowo idzie im dobrze. Poza tym, ja w Bulletstormie dla FPSów widze to czym są Gearsy dla TPSów. Sequel, bo taki za poltora roku, dwa napewno sie ukarze - przepowiadam ze zmiazdzy preorderowo i rozsadzi sklepy. Cytuj
kAos 1 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 CYTUJE : "twórcy zaoferują nam dwa warianty współzawodnictwa. Jeden polega na maksowaniu wyników, publikowaniu ich w Sieci i pozwalaniu, by inni gracze bili Twoje rekordy. Można nazwać to "pośrednim" trybem online. Drugi, czyli Anarchy, to z kolei wariacja na temat trybu hordy z Gears of War" --- Tylko Dwa tryby w Multi hmmm... coś mi się wydaje że chyba ten multi się szybko może znudzić strasznie ubogi a znając inne gry i rozbudowane ich tryby multiplayer-owe to to wygląda dość ubogo same Gears of War miały sporą ilość trybów multiplayer a Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Ja tutaj niestety ale wroze DLC z nowymi trybami. Platne ofkorz. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) No właśnie nie miały przynajmniej pierwsze Girsy. O ile pamiętam to miały tylko 4 tryby: annex, egzekucje, warzone i chyba coś czwartego ale na śmierć zapomniałem co. I z tego i tak grało się głównie tylko w egzekucje lub warzone. Jeżeli te 2 tryby w BS będą kurevsko dobre to w zupełności wystarczą. Ja tu zgadzam się z Wojtusiem, dokładnie mam takie samo marzenie-nadzieje, że Bullestorm to będą takie Girsy w fps-ie. Zresztą nie raz pisałem, że BS przypomina mi Gyrosy. A jeżeli BS będzie tym czym Girsy to rzeczywiście - 6 baniek spokojnie opchną. Edytowane 14 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 To będzie DMC strzelanek, a nie jakieś tam Gearsy. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 nie nastawiajcie się na tryby multi bo sam chmielarz mówił, że nie chcą robić multiplayera "dla 13letnich prowymiataczy". Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) To będzie DMC strzelanek, a nie jakieś tam Gearsy. Jezus oby nie bo to by oznaczało spedalonych bohaterów i Japonie bleh. Z całym szacunkiem to DMC (pierwszej i trzeciej części). Pisząc "oby to były Girsy fps-ów" mam na myśli: soczystą jatkę, humor, teksty pomiędzy postaciami, zaje.bistą przygodę, świetne miejscówki, design stworów i innego badziewia. A przede wszystkim ten zaje.bisty feeling z rozwałki i miód jakie posiadają Girsy, z parcia do przodu i ubijania wszystkiego co się rusza. Girsy są proste jak budowa cepa ale miodu-grywalności w nich od zaje.bania. Oczywiście imo. I takie wspólne cechy póki co widzę pomiędzy BS-em i Girsami a nie jakieś tam DMC ;]. To ma być "męska rzeźnia ;]" a nie damskie gadki hehe. Edytowane 14 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) A nie czujesz tego klimatu Girsow w tej grze, Zwyrol? On sie wylewa z ekranu i widac tutaj reke Cliffiego Poza tym, jezeli po premierze serwisy okrzykna ze to sukces i Cliff znowu dal rade to ludzie pobiegna do sklepow. Polakom dobrze idzie, TW2 sprzedal sie w 1,5 milionie egzemplarzy a jeszcze nie mial premiery w Ameryce i Wielkiej Brytanii Edytowane 14 stycznia 2011 przez VoytecCFC Cytuj
kAos 1 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) no to mnie zasmuciłeś ze nie stawiali w tej produkcji na multi bo singiel to nie wszystko w dzisiejszych czasach a multi zawsze przedłuża żywotność gry... i dobrą zabawę czyli będzie coś w stylu multi bioshock'a 2 który praktycznie umarł śmiercią naturalna i można grać tylko w singla... Gears of War przecież stały się sławne za sprawą dobrego multi Killzon2 tak samo bad company 2 też nie wspominając o COD single były dodatkiem do tych gier a multi złotem Edytowane 14 stycznia 2011 przez kAos Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/uk-bulletpoints-bulletstorm/709310 UK Bulletpoints with Michael Capps II http://www.gametrailers.com/video/weapons-echoes-bulletstorm/709312 Weapons, Echoes & Anarchy Mode (stonowali z językiem) Edytowane 14 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 To będzie DMC strzelanek, a nie jakieś tam Gearsy. Jezus oby nie bo to by oznaczało spedalonych bohaterów i Japonie bleh. Z całym szacunkiem to DMC (pierwszej i trzeciej części). Chodziło mi raczej o jatkę nastawioną na stylowy mord. Co do bohaterów, to już za późno, może nie pedalskie, ale na pewno nijakie. Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 14 stycznia 2011 Opublikowano 14 stycznia 2011 Ci bohaterowie przypominają mi bajkę "Motomyszy z Marsa". 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 To będzie DMC strzelanek, a nie jakieś tam Gearsy. Jezus oby nie bo to by oznaczało spedalonych bohaterów i Japonie bleh. Z całym szacunkiem to DMC (pierwszej i trzeciej części). Chodziło mi raczej o jatkę nastawioną na stylowy mord. Co do bohaterów, to już za późno, może nie pedalskie, ale na pewno nijakie. Uuu, jezeli postaci okaza sie nijakie to srogo sie zawiode. Na razie na to nie wskazuje. Gearsy zapowaidaly sie na gre z mdlymi postaciami. Niemalze tak samo ubrane pudziany walcza z potworkami. Dopiero po zapoznaniu sie z gra okazuje sie znacznie inaczej. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 15 stycznia 2011 Opublikowano 15 stycznia 2011 (edytowane) Nijakich? Eeee ja tu widzę bandę popier.doleńców-zapaleńców idealnie pasujących do rozgrywki. Do tego z tekstami które rozwalają ;]. Po samych filmikach, trailerach idzie się pośmiać. Do mnie trafiają w 100 % to znaczy po materiałach które oglądałem. Już nawet nie chce mi się pisać kogo wizualnie przypominają ;p. Edytowane 15 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 20 stycznia 2011 Opublikowano 20 stycznia 2011 http://www.gametrailers.com/video/skillisode-volume-bulletstorm/709426 Skillisode Volume II Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 (edytowane) Bulletstorm: Official Demo Trailer Trailer z jutrzejszego czy tam środowego dema - kozak. Edytowane 24 stycznia 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość szpic Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 moze jestem jedyny ale ten trailer wcale mnie nie grzeje. mówicie ze w grze widac humor ja sie pytam gdzie? po obejrzeniu wszystkich filmów z tego tematu nawet przez mysl mi nie przeszlo aby sie zasmiac bo nie ma z czego jak dla mnie kolejny shooter ktory mozna pominac i zapomniec o nim Cytuj
Crying_Wolf 56 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Cliffy na Twitterze napisał, że demo będzie dostępne jutro dla XBLA i PSN, ale nie wie o której godzinie. Remember, the BULLETSTORM DEMO hits tomorrow on XBL and PSN. Also, I have no idea what time this will happen. Czyli to będzie poza update'em PS Store, bo chyba normalnie jest w środy? Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 24 stycznia 2011 Opublikowano 24 stycznia 2011 Update amerykańskiego store jest jakoś o 2-3 w nocy. Natomiast jak wychodziły dodatki do RDR to wychodziły poza updejtami i pojawiały się już we wtorki bodajże. Może tak samo będzie z BS-em. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Szczerze watpie, zeby to bylo poza updatem. CB pisze mial na mysli pewnie rynek US, wiec u nas wyjdzie jak zawsze z updatem. Ale fakt, faktem, jutro przekonamy sie juz na wlasnej skorze, co nasi rodacy tam w kodzie znajstrowali Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Demko jest już na amerykańcu. 1188gb. Cytuj
MBeniek 3 260 Opublikowano 25 stycznia 2011 Opublikowano 25 stycznia 2011 Demko jest już na amerykańcu. 1188gb. AŻ TYLE!!! W sumie ja wolę poczekać na polski pss i zobaczyć jak prezentują się polskie nazwy skill-shot'ów. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi