Skocz do zawartości

Sick of It All

Featured Replies

Opublikowano

New York hardcore legends SICK OF IT ALL have set "Based On A True Story" as the title of their new album, due on April 20 via Century Media Records.

• Odpowiedzi 28
  • Wyświetleń 14,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
  • Autor

Mysle, ze z okazji nowego albumu wpadna. Predzej czy pozniej. Moze na jesienne show no mercy. Oby nie na Chu jterfesta.

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przesluchalem nowy album SoIA. Fajna, skoczna plyta o duzo bardziej pozytywnym klimacie niz poprzednia. Czekam na leak i dobra jakosc.

Opublikowano

widziałem w necie w 320

Opublikowano

wokalista ma na rece wytatuowaną postac z dragonballa :rolleyes:

Opublikowano

jakosc =myspace'owasraka kbps

to znajdź lepszą

Opublikowano
  • Autor

No nie ma, ale ta jakosc co zapodales i wszystkie utwory to od tygodnia na ich myspace sa;]

Opublikowano

No nie ma, ale ta jakosc co zapodales i wszystkie utwory to od tygodnia na ich myspace sa;]

To nie wiedziałem o tym ;f Jak znajdziesz w lepszej to nie omieszkaj się podzielić bo dobre gó.wno \m/

Opublikowano

Tak myślałem, że coś do dupy brzmi ta płyta. Ściągnę to "vbr", zobaczymy czy lepsze.

Opublikowano
  • Autor

Okazuje sie, ze puszczenie calego albumu na myspace to dobry kontratak na dzialania piratow. Po sieci krazy tyle roznych myspace-ripow, bedacych rzekomo cd-ripem, ze az sie odechciewa sciagac. Dopoki album nie pojawi sie na mediaboomie, albo na FS nikt nie potwierdzi, ze ktos wrzucil cd-ripa to nie sciagam.

Opublikowano

wez lepiej sprawdz u ruskich czy nie maja remasterow Nick Cave and the Bad Seeds

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ku.rwa no dzisiaj się dowiaduje, że soia miało grać we wrocławiu pod koniec miesiąca, ale z imprezy nici bo wynikła afera, że niby jakiś ex-naziol organizował gig czy coś :/. ja pier.dole no super nius już wolałbym się w ogóle nie dowiadywać o tym.

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Gdzieś Ty się chował przez ten czas ? ;x

Lipa z tym gigiem. :F

• 1 rok później...